![]() |
Re: Club TICO
Sper sa fin mai multi de noua ... :( Din Brasov mai vine cineva cu un Matiz alb, dar nu are cont pe 4tuning! :) De aceea nu s-a scris aici!
|
eu si nevastuica ne anuntam prezenta pe 25-26.
Intrebare din partea ei : " Dar mai vin si alte fete ? " |
Quote:
trimite-mi un pm cu numarul de telefon daca vrei |
baietii cu tico haideti mai multi ca ne intrec matizurile:-D
numarul masinilor care isi fac prezenta a ajuns la 13!!! sunt masini din majoritatea zonelor exceptie moldova, ea nu ii cu noi sau nu o ajuns vestea pana acolo? |
6 Tico si 7 Matiz pana in prezent! :twisted:
|
Pai icercam sa ducem si ceva prezente feminine...nu?
|
adu adu :lol:
|
In privinta locatiei finale...ce s-a stabilit?
|
Quote:
|
daca este cineva care vine la intalnire din zona GALATI / BRAILA / BUZAU / PLOIESTI da-ti un PM sa ne gasim sa mergem mai multi .
|
Lista cu numerele de telefon este data cine o vrea sa imi dea PM
|
sal baieti... Din constanta mai e cineva care vine la intrunire?
|
sal baieti... Din constanta mai e cineva care vine la intrunirea de sambata din brasov?
|
din cate stiu eu nu mai vine nimeni, dar ai putea sa voresti cu topser sa vezi daca nu vrea sa vina si el ca copilot :-D
|
poi... eu am sa plek in noaptea asta spre bran...ca eu am mai raman cateva zile la munte, dar ne vedem sambata la brasov ... drum bun la toti si sa ne vedem cu bine...
|
Coman... ai raspundere la mine ... sa faci multe poze si sa le pui si pe forumul nostru. :D
|
Am vorbit deja de poze cu cineva! O sa facem! ;)
|
24h pana la intalnire :-)
|
Maine ne vedem! Super! La 12 e strangerea! Drum bun la toti!
|
17 Attachment(s)
Poze de azi! Multumim Sonny!
|
helloooo
ati ajuns? :-D |
helloooo
ati ajuns? :-D |
acum am ajuns
|
super tare iesirea... pacat de cateva lucruri :
1. trebuia sa fim 13 si am ajuns 7 2. trebuia sa ramanem peste noapte toti si am ramas 4 3. trebuia sa dam la peste , dar ploaia nu ne-a lasat 4. trebuia sa imi spal masina sa iasa bine in poze, dar nu am mai avut timp in rest... toate bune, @street ... in jur de 15 august ajung la cluj, vorbim la tele |
Quote:
recuperam la cluj;) sper ca iesirile de genul asta sa devina un obicei. vom vedem la anul |
marfa rau pozele... poate ajung si eu data viitoare. acum am schimbat serviciul si n-am timp nici sa respir. si din cauza pauzei de servici nici bani pt ticozaur n-am... am mai facut cate ceva pe la el, dar nu cine stie ce.
// chiar daca sunt in pana de bani.. pt asta fac rost... niste jante pe 12, dar nu tabla. aliaj ceva, un model in 3-5 spite. care stiti sau aveti de dat PM pls. |
va respect si i-mi cer scuze ca nu am ajuns dar cred ca daca la cineva Ii murea unu din parinti numai de ticomanie nui venea....credeti-ma
|
Condoleante! :(
|
Condoleante ! :sad:
|
Condoleante ! :(
|
condoleante
|
1 Attachment(s)
STREET ITI ADUCI AMINTE
|
Quote:
trebuie sa facem cumva sa mai tragem o iesire deasta pozitia lui Lucian ii tare si decorul de pe masina lui :D |
sal... street ce ai facut...ai reusit sa iti montezi cotiera? :)
|
Quote:
nunu, nu am nasturi :lol: am curatat tamburii si i-am vopsit acum astept sa se mai uste un pic si in vreo 30 min cobor sa il plimb pe tico:-) |
2 Attachment(s)
am terminat:-)
|
]
Sal baieti :) un tico de vanzare? da moca... nu preturi foarte mari :) nu imi trebe jante muzica sau alte cele pur si simplu masina in stare de functionare . Sunt din deva. |
va multumesc pt condoleante si vreau sa ne unim la mine cu un vin de dragasani ...de acord
|
Quote:
|
Tico Club mai facem o excursie?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning