Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Challenges (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/34936-challenges.html)

FakeML 16-07-08 22:36

Re: Challenges

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FakeML (Post 1649065)
uite si lucrarea mea!
cipskate69 foarte frumoasa lucrarea, se pare ca am cu cine concura :P

Gabi te rog sa faci poll-ul :D (app salutari)

later edit: o sa revin cu o alta versinue cu alte jante (probabil maine) - erau modiface jantele de alta persoana si eu nu mi-am dat seama :|

ok update! sry most_wanted :|, nu am stiut!

Gabi 16-07-08 22:40

Nu se face nici un poll. În regulile secţiunii (care pot fi citite aici) se spune că "[...] prima variantă este şi cea care va fi postată în battle [...]"

cipskate69 16-07-08 22:41

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1649223)
Nu se face nici un poll. În regulile secţiunii (care pot fi citite aici) se spune că "[...] prima variantă este şi cea care va fi postată în battle [...]"

pai si daca posteaza prima masina?primul post? se face ?:rolleyes2

Gabi 16-07-08 23:03

Sincer, n-am chef să mă tocmesc... :roll:

cipskate69 16-07-08 23:06

ce fain...m-am chinuit sa o fac si acum degeaba..din cauza lui ca a schimbat postu...nici daca face inapoi nu e bine...fain..:sad::sad:

FakeML 16-07-08 23:06

am editat din nou primu post, daca vrei sa faci poll-ul bine! respeckt!!!
daca nu vrei asta e :(, o sa am grija pe viitor

CrazyMan 16-07-08 23:32

Gabi , la mine si la D@N se poate face poll-ul ? nu de alta , dar abea astept sa mai incep o lucrare . multam' fain , anticipat .

later edit: e primul challenge la care particip , scz in prealabil daca am facut sau voi face vreo greseala , va fi absolut neintentionat .

Rares_CRM 17-07-08 01:48

1 Attachment(s)
cu mine face cineva un battle pe masina asta? :D

_seby_ 17-07-08 16:32

parerea mea e ca cipskate si fakeml ar merita un battle,masinile sunt bine lucrate,spre deosebire de "battle-ul" dintre d@n si crazyman...

rorika 17-07-08 16:46

Quote:

Originally Posted by _seby_ (Post 1650560)
parerea mea e ca cipskate si fakeml ar merita un battle,masinile sunt bine lucrate,spre deosebire de "battle-ul" dintre d@n si crazyman...

asa e ambele sunt frumos lucrate!
urmatoarea masina???:rolleyes2

Gabi 17-07-08 17:11

Quote:

Părerea mea e că e de bun simţ să se citească un amărât de regulament făcut tocmai pentru a evita discuţiile de genu' ăsta. Regulamentu' e făcut pentru a fi, în primu' rând citit, apoi respectat.

CrazyMan 17-07-08 18:01

Quote:

In cazul in care doresti sa imi reprosezi ceva , te rog uita-te cu o pagina sau 2 inainte , ai sa vezi acolo si postul meu in care ii spuneam lui D@N ca masina mea e prea urata si nu merita expusa , desi am refacut-o de 3 ori . Raspunsul lui a fost sa o postez si sa ii las pe ceilalti sa decida . Din respect pentru el si pentru munca depusa de el am postat-o . Dupa cum am mai zis , in mod normal nu as fi postat-o .

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1650560)
Părerea mea e că e de bun simţ să se citească un amărât de regulament făcut tocmai pentru a evita discuţiile de genu' ăsta. Regulamentu' e făcut pentru a fi, în primu' rând citit, apoi respectat.

Da , am citit regulamentul (ceea ce inseamna ca am bun-simt) si incerc sa ma adaptez din mers . Mi-am cerut scuze in prealabil daca am facut sau voi face cateva greseli . In cazul in care ceea ce e scris mai sus nu era pentru mine sau D@N , rog pe Gabi sa ignore ceea ce am scris in acest ultim paragraf .

cipskate69 17-07-08 18:07

Gabi.Observ ca tu ai ceva cu mine.:rolleyes2:?::!::?::!:

Gabi 17-07-08 18:13

Tot în regulamentul secţiunii scrie că "lucrările făcute "în scârbă", în grabă sau ireale nu vor fi acceptate în battle-uri". Crazy, maşina ta nu are nimic real pe ea.

cipskate: şi eu observ că ţie-ţi place să te vaieţi. Nu am nimic cu tine. Nu am făcut nici o afirmaţie la adresa ta. Dacă vrei să acuzi tu pe cineva, acuză-l pe FakeML, nu pe mine.

Nu vreau să reînceapă discuţiile interminabile, da' văd că unii au numai pretenţii, iar când li se cere minimum de civilizaţie, bun simţ, sau cum vreţi să-i spuneţi, o dau cotită. Să-mi fie iertat, da' eu nu accept aşa ceva.

cipskate69 17-07-08 18:14

Gabi.Fake a pus primul post.nu stiu de ce nu ar fi ok pt a face un pool.
dar sunt si eu simtit si las la alegerea ta.tu fiind moderator...

Gabi 17-07-08 18:21

cip: tu şi toţi ceilalţi care probabil credeţi că sunt un idiot care n-are altceva de făcut decât să va enerveze pe voi, trebuie să înţelegeţi că regulamentele sunt făcute pentru a fi respectate. Probabil o să-mi spui "ok, da' regulamentu' general al forumului nu se respectă în totalitate" şi eu o să-ţi răspund "corect, da' secţiunile VT sunt mai deosebite pentru mine!".

De când "bunul meu prieten" Platinum a făcut ce a făcut, mi-am promis mie că n-o să mai fac rabat de la regulament, indiferent cine e la mijloc. Dacă puteţi fi de acord cu acel regulament, ok, dacă nu... treaba voastră.

Chiar dacă FakeML a repus prima variantă a maşinii, pentru mine tot regulament încălcat e şi - am mai spus-o - nu vreau să mă tocmesc ca la piaţă.

C180 17-07-08 18:26

ok am citit ceva ceva pe aici ...dar daca pun eu masina ..ca am facut si eu mercedesul acela se poate face pollu ..asa pt cipskate ..astept un raspuns matur

Gabi 17-07-08 18:28

Pune-o şi intrii în battle cu cipskate.

CrazyMan 17-07-08 18:29

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1650712)
Tot în regulamentul secţiunii scrie că "lucrările făcute "în scârbă", în grabă sau ireale nu vor fi acceptate în battle-uri". Crazy, maşina ta nu are nimic real pe ea.

Gabi nu te supara , dar nici brush-ul nu e real , si cu toate astea , pe langa ca e de mare efect , e acceptat fara conditii . Nu am facut-o in scarba sau graba , pur si simplu atat m-am priceput sa fac (sa nu crezi ca sunt multumit de ea). Probabil ca pe masura ce voi participa in battle-uri ma voi cizela . Nu vreau poll pentru lucrarea cu Jetta , vreau sa stiu daca am voie sa mai intru intr-un battle acum , sau mai trebuie sa astept cateva zile ? (o saptamana dupa postarea lucrarii .. etc.) .

C180 17-07-08 18:29

1 Attachment(s)
ms .... uite masina

Gabi 17-07-08 18:35

Calculatoru' pe care stau acum nu îmi permite să văd ok poza postată de tine. Oricum, brushu' nu reuşesc să-l găsesc, carbonu' arată mai mult a piele perforată, vopseaua este prea saturată iar Jetta... seamănă a Vetta.

Dacă te superi, e treaba ta. Eu zic să-ţi însuşeşti criticile, să-ţi corectezi cât de mult poţi greşelile şi când ajungi să lucrezi ok, să te bagi în battle-uri. Sincer îţi spun, mi s-a tăiat ca toţi începătorii să se arunce în battle-uri după a 2-a, a 3-a maşină modificată (ăsta e motivu' pentru care am şi băgat "regula" de mai sus).

C180 17-07-08 18:40

ma speriasem ..ca nu vedeam nici un carbon nici o jetta =))) ...si de aia stateam 5 minute sa vad unde e carbonul ..acum am inteles ca nu era vb de masina postata de mine ...:)

CrazyMan 17-07-08 18:48

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1650740)
Calculatoru' pe care stau acum nu îmi permite să văd ok poza postată de tine. Oricum, brushu' nu reuşesc să-l găsesc, carbonu' arată mai mult a piele perforată, vopseaua este prea saturată iar Jetta... seamănă a Vetta.

Dacă te superi, e treaba ta. Eu zic să-ţi însuşeşti criticile, să-ţi corectezi cât de mult poţi greşelile şi când ajungi să lucrezi ok, să te bagi în battle-uri. Sincer îţi spun, mi s-a tăiat ca toţi începătorii să se arunce în battle-uri după a 2-a, a 3-a maşină modificată (ăsta e motivu' pentru care am şi băgat "regula" de mai sus).

Man , in nici un caz nu ma supar . Nu am de ce . Criticile , pentru mine , au natura constructiva , nu distructiva . Chiar daca nu sunt incepator in Photoshop , trebuie sa recunosc ca sunt incepator in Virtual Tuning . Am facut pana acum cel mult 15 masini - ceea ce ma face , cel putin in proprii mei ochi , incepator . abea dupa 50 de masini poti spune ca incepi sa treci la categoria "medium" .
Cat despre lucrarea actuala , nu te uita dupa brush , ca nu il vei gasi , cu toata bunavointa de care ai putea da dovada , pentru ca nu exista . De brush vorbeam in principiu ca nu e element real , dar daca stii sa lucrezi , e de senzatie . Cu carbonul ala e o problema . Mi-am facut textura de carbon , dar cred ca pana la urma nu e buna . Singura chestie la care ma pot apara este culoarea . Am monitor LCD si probabil e setat pe luminozitate mai mare decat monitorul la care esti tu acum .
Oricum , multa bafta , man . Sper ca nu te-ai suparat pe mine . Nu asta a fost intentia .

Gabi 17-07-08 18:51

Pe un om cu care se poate discuta, nu mă supăr. Carbonu' poate să iasă foarte ok, da' foloseste altă textură. Vezi că găseşti pe forum, la tutoriale & help.

cipskate69 17-07-08 19:19

1 Attachment(s)
uite o textura..poate te ajuta ;)

apropo..Gabi..scuze de nesimtirea mea..dar faci poolul? acum ca esti online..sa nu te mai deranjam altadata. Mersi :D

FakeML 17-07-08 19:54

1 Attachment(s)
k am inteles regulamentul acuma!
imi pare rau pt ca nu sa putut face poll-ul! :|, dar ma conformez!
e adevarat ca nu am citit si am postat direct, se pare ca sau schimbat destul de multe lucruri intr-un an! imi pare rau cipskate69!
o sa facem pe alta masina daca vrei! numa ca zilele urmatoare ma duc la CT la mare si nu am timp! :((

poate masina asta?!:???:

cipskate69 17-07-08 20:45

facem pe asta.dar zilele urmatoare...ca am ceva treaba.masina e salvata.zi-mi cand sa postam sa nu ma grabesc :rolleyes2

FakeML 17-07-08 20:59

pai pana duminca cred ca e bine!

C180 17-07-08 21:35

gabi fa-ne si noua polul te rugam frumos ..asta daca doresti

Gabi 17-07-08 21:45

Battle || C180 vs. cipskate69 - Merţ

_seby_ 17-07-08 22:41

of of,dilio iar intarzie cu poza... :D

CrazyMan 17-07-08 22:47

1 Attachment(s)
D@N , te superi daca mai incercam o data ? dar de data asta , hai sa incercam pe o masina mai noua , sa nu ne zica "astia" Fred si Barney ... :lol:
un Subaru Impreza din 2007 , rezolutie 1600x1200 ... te tenteaza ? termen : in jur de o saptamana +/- 2 zile , asa , ca sa ne incadram in week-end-uri . Nu de alta . dar eu ma simt chiar prost in urma experimentului "Jetta" (vorba cuiva de pe forum , a devenit Vetta) .

Later edit: ok

D@N_NSL 17-07-08 23:12

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 1651100)
D@N , te superi daca mai incercam o data ? dar de data asta , hai sa incercam pe o masina mai noua , sa nu ne zica "astia" Fred si Barney ... :lol:
un Subaru Impreza din 2007 , rezolutie 1600x1200 ... te tenteaza ? termen : in jur de o saptamana +/- 2 zile , asa , ca sa ne incadram in week-end-uri . Nu de alta . dar eu ma simt chiar prost in urma experimentului "Jetta" (vorba cuiva de pe forum , a devenit Vetta) .

ok...termen maxim o saptamana sau daca terminam mai devreme le postam ok??:rolleyes2

dilio 18-07-08 09:58

1 Attachment(s)
Scuze daca am intarziat dar am asteptat sa se inchida battle-ul gaz....

TFK 18-07-08 11:30

cred ca IN da sa vad daca am timp :D

CrazyMan 18-07-08 15:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 1651163)
ok...termen maxim o saptamana sau daca terminam mai devreme le postam ok??:rolleyes2

am stat pana la 6 diminata , si am continuat pana acum , la 15:15 . Eu am terminat .

rorika 18-07-08 17:11

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 1652037)
am stat pana la 6 diminata , si am continuat pana acum , la 15:15 . Eu am terminat .

pffff e belea :D

cipskate69 18-07-08 22:51

1 Attachment(s)
:rolleyes2OPEL:rolleyes2

FakeML 18-07-08 22:54

1 Attachment(s)
uitel si pe al meu!

acuma se poate face poll ?

C180 18-07-08 23:07

se poate sa intru si eu in battle ..ca am facut si eu masina ...si am citit regulile si nu mai e alt battle in 3+ in dessfasurare ...asta daca doriti si voi

All times are GMT +2. The time now is 02:37.

- Copyright 2026 4Tuning