Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

y2ktb 08-08-07 19:16

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 1035357)
te cheama alex cumva? :lol:

Nu. (ce porcarie, daca nu scri un mesaj de cel putin 10 caractere nu merge sa postezi)

IONUT-GBP 08-08-07 20:38

Membrii noi treceti si voi pe la CV sa va cunostem .....:-P:-P

SSJ_Gohan 10-08-07 00:15

1 Attachment(s)
Urati-i bun venit noului membru 4tuning :D :D :D :D :D :D

Numele lui este Fang, nu prea are treaba cu masinile dar ii plac foarte mult greierii si adora sa stea toata ziua degeaba (azii mi-a venit si am crezut ca e mort..dar cand i-am dat mancare si-a revenit...e lenes precum stapanul)

Nu e agresiv si nici veninul nu este puternic.

Sper sa il primiti cum trebuie :D

Adytzu_JerrY 10-08-07 02:42

acum trebuie sa zica vreunu ? trecel pe la cv sa`l cunoastem =))
sa`l stapanesti sanatos si fara probleme ..:)

Alexik 10-08-07 03:17

cum poti sa tii asa ceva in casa ? :) i'd be scared as shit...

SSJ_Gohan 10-08-07 12:38

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 1039272)
acum trebuie sa zica vreunu ? trecel pe la cv sa`l cunoastem =))
sa`l stapanesti sanatos si fara probleme ..:)

Mersi mult Aditzule, sper sa fie asa :)

Alexik sincer si mie mi-a fost frica sa il iau in mana cand mi-a ajuns si sa il pun in terariu, deasta l-am si varsat direct :oops: . Dar in curand trebuie sa imi fac curaj sa il iau si in mana, e o specie tare cuminte de tarantule si din cate am inteles nu musca. Acum ramane sa vedem daca sunt alergic la perisorii aia de pe picioare :)..dar asta cand am sa reusesc sa pun mana pe el :).

Alexik 10-08-07 12:57

pune-ti manusi de piele :)))

SSJ_Gohan 10-08-07 16:16

Da, e si aia o idee buna :D. Oricum..daca stiti cumva de unde se cumpara greieri sa imi spuneti si mie :lol:

Robbert 10-08-07 19:28

dai drumul afara seara ca isi gaseste si singur mancarea, si apoi se intoarce acasa :lol:

y2ktb 10-08-07 22:31

Gohan ce specie de cactus carnivor mai e si asta? :-)

---===ALEX===--- 11-08-07 11:54

leaga-l bine de calorifer sa nu fuga. ca poate vine sa imi faca vreo vizita

TigerGTS 11-08-07 12:44

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 1039069)
Urati-i bun venit noului membru 4tuning :D :D :D :D :D :D

Numele lui este Fang, nu prea are treaba cu masinile dar ii plac foarte mult greierii si adora sa stea toata ziua degeaba (azii mi-a venit si am crezut ca e mort..dar cand i-am dat mancare si-a revenit...e lenes precum stapanul)

Nu e agresiv si nici veninul nu este puternic.

Sper sa il primiti cum trebuie :D

Incepi sa ma ingrijorezi Gohan :|...Nu ai gasit si tu un pichinez sau un hamster ceva? :|

Alexik 11-08-07 13:22

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 1039884)
Da, e si aia o idee buna :D. Oricum..daca stiti cumva de unde se cumpara greieri sa imi spuneti si mie :lol:

cred ca pe la magazine de pesti si din astea...ma gandesc eu, acum nu stiu sigur...stiu ca e in ostroveni un "pet shop" unde cred ca ar trebui sa aibe asa ceva :) poti incerca...dar nu sunt sigur :D

oricum, eu cred ca as visa bestia aia si noaptea :)) e ca si cum as trai filme de groaza :p

bafta cu el si sa-ti traiasca 1000 de ani :D

---===ALEX===--- 11-08-07 17:42

am yo un greiere mare si gras, cred ca i-ar ajunge vreo 2-3 saptamani sa pape din el ...

SSJ_Gohan 11-08-07 18:54

Mersi mult Alexik :D

Alexe vezi ca nu ii e greu sa travereseze blocul :lol: :lol: si te trezesti noaptea cu el la geam.

Oli nu vrei sa iti fac cunostinta cu el ? :lol: :lol: sti ce dragalas e ? dar inca nu am curaj sa pun mana pe el..si e bine ca il hranesc doar odata la 2 saptamani :lol:

PS: bine ai revenit pe la noi Oli

SSJ_Gohan 11-08-07 18:57

Quote:

Originally Posted by ---===ALEX===--- (Post 1041394)
am yo un greiere mare si gras, cred ca i-ar ajunge vreo 2-3 saptamani sa pape din el ...

Ma gandeam sa ii fac cunostinta cu IonutGPB voi ce parere aveti ? :twisted:

TigerGTS 11-08-07 21:52

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 1041493)

Alexe vezi ca nu ii e greu sa travereseze blocul :lol: :lol: si te trezesti noaptea cu el la geam.

Oli nu vrei sa iti fac cunostinta cu el ? :lol: :lol: sti ce dragalas e ? dar inca nu am curaj sa pun mana pe el..si e bine ca il hranesc doar odata la 2 saptamani :lol:

Mersi frumos dar prefer altfel de cunostinte...Nu fiinte cu x la patrat picioare si cu punga de venin sub limba :???: :???: :???:

---===ALEX===--- 11-08-07 23:55

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 1041493)

bai tine-ti drq goanga acasa ca nu imi plac aratarile astea si vizitele astora cu multe picioare ca fac cunostinta cu talpa mea.
sincer n-am nimik cu tine ca te stiu de atata timp... da cu goanga ta am ... nu puteai sa iti iei si tu cv mai putin periculos in casa frate, un papagal, un peste, o vaca, un cal... te gandisi la goange veninoase , dk iti scapa oratania din ograda... nu te vad bine... yo o sa fac parte din aia care o sa vrem sa te ardem pe rug :D :chainsaw:
sa-ti traiasca, sa o papi sanatos dk ti-e foame si ai grija sa nu-ti scape

CaDDy 12-08-07 20:47

Gohan pai ionutz era greerele mare de care vorbea Alex AMA =))

Robbert 12-08-07 22:33

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 1043189)
La banii astia le iau eu pana imi pun evacuarea completa, numai sa nu mai arate toba asa de naspa. Facem tranzactia la sfarsitul saptamanii, sa vad cu ce raman dupa ce fac iluminatul pe masina.:oops:

ce iluminare pui la masina? :D

TigerGTS 12-08-07 23:31

parca era la bazar postul :|.

Tot bordul, consola si computerul, sectorul cu manetele pentru clima, butoanele de geamuri electrice, consola de aprins luminile si tot ce mai inseamna buton cu lumina sau lumina in masina (exceptie lumina din torpedou si portbagaj - le pastrez asa ca sunt mai utile cand sunt mai puternice) in albastru, cu acele ceasurilor in rosu :D. Trebuia sa o fac de vreo 2 saptamani dar am tot facut curse in Italia :lol:.

Si mai am in plan sa pun si neon si 3-4 leduri finutze in masina ori cu Marius ori cu V.I.P.

IONUT-GBP 12-08-07 23:33

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1043061)
Gohan pai ionutz era greerele mare de care vorbea Alex AMA =))

ce gluma tare ai facut ma ! =))) numai pot de ras :-J:-J:-J:-J:-J

Robbert 13-08-07 00:52

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 1043364)
parca era la bazar postul :|.

Tot bordul, consola si computerul, sectorul cu manetele pentru clima, butoanele de geamuri electrice, consola de aprins luminile si tot ce mai inseamna buton cu lumina sau lumina in masina (exceptie lumina din torpedou si portbagaj - le pastrez asa ca sunt mai utile cand sunt mai puternice) in albastru, cu acele ceasurilor in rosu :D. Trebuia sa o fac de vreo 2 saptamani dar am tot facut curse in Italia :lol:.

Si mai am in plan sa pun si neon si 3-4 leduri finutze in masina ori cu Marius ori cu V.I.P.

am dat quote acolo, si am dat copy la partea cu quote si am postat'o aici si nu fie probleme cu recBeat :-)
bafta cu iluminatul

IONUT-GBP 13-08-07 15:19

imi trebuie schema de la instalatia electrica de la corrado stiti cumva pe unde as putea sa gasesc? pe net?:D

trafy-vr6 15-08-07 09:06

stie careva cum dau de mike tfsi ala?:))

Robbert 15-08-07 10:23

:suspiciou mike urmareste din intuneric,daca ai nevoie de el nu'l cauti tu pe el, el te gaseste pe tine :suspiciou

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alexik 15-08-07 23:03

bla bla bla

mai demult am vazut un site din Canada care vindea jante si anvelope...deci aveau cam orice model de janta, cam orice model de cauciuc...si aveau si poze pe site cu aproape orice masina si cum stau jantele pe ea, marimi diferite si culori si tot ce vrei, deci un configurator online...

de 800 de $ imi gasisem niste jante super tari si niste gume Pirelli Ultra-High Performance All-Season pe care in tara as da lejer 2000 - 2500 de euro ... doar ca nu transporta in Romania, sau Europa ... oricum sunt super ieftine la ei acolo si se merita enorm de mult fata de multe alte magazine din tara sau Europa in general...jantele si cauciucurile nu sunt facaturi sau replici, au cam toate marcile posibile :)

eu chiar speram sa mi le comand online...chiar daca ajungeau in 3-4 saptamani...dar apoi am vazut ca transporta doar in Canada si unele state din America...that was sad...oricum poate candva vom ajunge si noi la nivelul asta la preturi si etc...

IONUT-GBP 16-08-07 01:32

am un Nokia 6630 are virus pe el :D se aprinde se stinge cand vrea el , intra in ce aplicatii vrea el, face figuri dastea ...se poate repara ?

TT21_o2 16-08-07 08:29

vand samsung d900i - 6mil

trafy-vr6 16-08-07 09:24

iomutz lasa`mi 3 ore 6630 ala si ti`l vindec

TT21_o2 16-08-07 11:37

stie careva unde pot gasi bradulet pt masina care sa reziste mai mult de 3-4 zile? are careva bradulet Golden Aqua??

Alexik 16-08-07 11:40

pai de ce sa-ti iei bradulet ? mai bine-ti iei aparete din alea de la AmbiPur sau alte firme de genul...alea pot tine si o luna, depinde de ce rezerva din aia iti iei...

IONUT-GBP 16-08-07 13:27

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1049369)
iomutz lasa`mi 3 ore 6630 ala si ti`l vindec

Adica il faci praf ? :)))

trafy-vr6 16-08-07 14:59

esti c8...n`auzi ca ti`l fac in 3 ore....bine hai si 200.000 si nu mai ai treaba cu virusii never

Alexik 17-08-07 03:01

da-mi mie telu' si 100,000 si nu mai ai niciodata treaba cu virusii...da' nici cu telefonu' :)))

Kaluvr6 17-08-07 14:15

Aaronele ce faci tata? Postezi?? BV. Stii ca m`am jurat pe mama nu??

IONUT-GBP 17-08-07 14:34

hai ma care imi faceti telefonu si mie ? :))

Alexik 17-08-07 14:47

cine da un suc si unde ? :D

IONUT-GBP 17-08-07 14:47

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 1051728)
cine da un suc si unde ? :D

io dak imi faci telefonu :))

Alexik 17-08-07 14:48

ti-am zis mai sus cu telefonu' cum sta treaba =)

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning