![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
|
unu proaspat.
eram in taxiu si spune un taximetrist ca a fost lovit de o dacie alba care a fugit, l-au urmarit baietii pana a s-a oprit intr-un zid deasupra stadionului in intersectie la paltinis. soferul baut s-a speriat si a incercat sa fuga dar in intersectie nu a mai reusit sa ia curba si s-a oprit in zid. pasageru a spart parbrizul cu capul, amandoi bauti. so don't drink and drive, si cum zice snap slow down! |
faina treaba....
|
5 Attachment(s)
Aseara un prieten de-al meu(conducea un reno megane argintiu) a incercat sa depaseasca o gagica pe dreapta...in spate la rusca...veneau amandoi din sensul giratoriu si mergeau spre posta si viteazul a vrut sa isi arate impresii,nu a mai putut sa ia curba de la scoala 3 si a intrat in doua masini parcate,un taxiu care l-a aruncat pe trotuar si inca un bmw...chiar imi pare rau de masina si de el ca acum trebuie o gramada de bani sa o faca...:sad:
|
urata treaba,i-o dat una bine la clio :|
|
Nasol, la prima vedere amandoua sunt dauna totala
|
cel putin clio sigur e dauna totala
|
pfui..cum s-au nimerit, ambele de la renault..si viteazul din poveste ce masina avea?
|
VelSatis :lol:
|
poate Modus.
:) |
Quote:
|
Veste noua,viteazul din poveste a gasit o masina exact ca si a lui din 2005(a lui era mai veche) si a dat pe ea 2800 euto si are motorul bulit(da nu e lovita)...si acum vrea sa puna motorul de pe masina lui pe aia care a cumparato...pff ce noroc are...
|
Azi dimineata un coleg de-al meu a avut un accident foarte grav la Spini. In urma accidentului a rezultat moartea lui.
Odihnestete in pace Laurentiu Buda. |
Condoleante,ceva detalii,cauza, sau alte informatii care sa ne faca sa tragem ceva invataminte din asta, exista?
|
Quote:
|
Am vazut si eu passatul azi dimineata. Foarte rau s-a circulat spre deva.
|
|
DOAMNE FERESTE ! odihneasca-se-n pace !!!
|
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace....Nu-mi vine sa cred!!!L-am cunoscut foarte bine pe Laurentiu....imi pare foarte rau, atat de el cat si de Diana sotia lui si fetita lor de nici 2 anisori daca nu ma insel...:((
Conduce-ti prudent baieti...drumurile din Romania noastra sunt blestemate!!! |
Multumim pe aceasta cale domnilor PARLAMENTARI si Ministerului Transportului caruia ii platim taxa de drum, rovigneta etc.
|
Odihnestete in pace Laurentiu.
|
No comment.... R.I.P Laurentiu
|
|
Quote:
|
Pe ala cu semaforu` l-am vazut, era un Clio hatch - praf in fata.
|
Quote:
Cum este posibil ca un Tico sa rupa un Mercedes in doua? A decedat conducatorul auto din Mercedes si a scapat doar cu rani cel din Tico? Nu trebuie sa ne miram ca se produc astfel de accidente mortale pe drumurile noastre, masinile sunt tot mai multe si mai performante, oamenii care le conduc tot mai grabiti si mai siguri pe ei si masinile lor scumpe, drumurile sunt aceleeasi ca si in anii '70, cu mici diferente, toata lumea conduce, cu permis, fara, cu liceu, fara, si din nefericire acestea sunt consecintele. R.I.P. |
ma scuzati,dar din cate am inteles tico a fost rupt in doua nu mercedes-ul.Asa-i?
|
ONDIN vroia sa fie ironic
|
nu vroiam sa fiu deloc ironic, insa articolul din ziar este atat de lapidar incat nu se intelege mare lucru din el.
am vazut azi la stiri cum au sarit unii dintr-o masina pe altii din alta masina si le-au aplicat corectii cu toporul in cap, asa ca acum chiar pot sa zic ca le-am vazut pe toate si nu ma mai mira nimic. |
Te referi la intamplarea asta?
Quote:
|
Bastonul telescopic e ideal pentru asa ceva; e mic incape oriunde si doare :evil:
|
@marius3k cazul relatat de tine este nou pentru mine :) pe asta nu il stiam, eu vorbeam de cel pe care l-am vazut chiar azi la stirile de la ora 5 :) , sa vedeti acolo ce arsenal aveau astia in masina, erau pregatiti pentru mici neintelegeri in trafic.nici aia la rascoale nu aveau atatea arme albe.
:) astept cu nerabdare sa se dea drumul si la noi la inarmarea cetatenilor ca in USA si atunci sa vedeti cowboy pe sosele, jeep-uri, pusca si cureaua lata pe DN. :) Orice mica greseala in trafic va fi pe loc aspru pedepsita ! |
Quote:
@ondin nu vrei sa stii ce am in portbagaj :lol: (balauru poate confirma):lol: |
Bre, eu am un sul de hartie igienica, pentru urgente d-astea. :)
|
R.I.P. baiatului din Matiz(ca nu era Tico) am fost acolo(la 50m) cand s-a intamplat, mergeam spre bucuresti, nu mi-a venit sa cred cand am vazut in ce hal a reusit sa rupa in 2 Matizu...:sad:
|
Tico era
|
Tico ori Matiz conteaza mai putin, tot masini buget sunt, cu zero virgula cinci stele 'Ncap si daca ai ghinionul sa te afli in unul din acestea si sa te ciocnesti cu o alta masina cu mai multe stele, vezi atunci toate stelele pe care masina ta nu le are.
Si asta in cazul in care ai si putina sansa. Ca altii sar cu dacia din '80, care stim cu totii cate stele are, :) de pe un pod in rau vreo 20 de metri si nu patesc nimic, iar altii pe loc drept, se intalnesc cu zmeul soselelor si gata. |
Eu m-am oferit cu un sfat absolut dezinteresat. Am trecut si eu printr-o intamplare similara cu cea povestita de Marius cand din agresat, am ajuns la politie agresor. Un tip s-a dat la mine si din confruntare el a iesit mai sifonat. Eu doar m-am aparat. Apoi m-am trezit ca sunt chemat sa dau declaratii, cum ca l-am batut, etc; noroc ca am avut martori care au declarat ca eu am fost cel agresat. Daca imi scoteam si certificat medico-legal as fi putut sa ii deschid eu dosar penal pentru lovire (art.180 Cod Penal)
F.R.Sonic - Nu mai fiti asa rai (asta nu e pt Doru ci si pentru toata lumea) |
Accident urat de tot in curba la Nadastia de Jos: Un TIR plin cu fier vechi era azi in rapa , rasturnat. Cabina era de nerecunoscut :(
Stie cineva mai multe detalii? |
Ieri au avut mare umblatura echipajele SMURD si Medicina Legala pe aici. Ce s-a intamplat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning