![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
Quote:
rotile sunt pe16 originale saab(cu tot cu cauciuc) eventual pune ceva poze cu masina ,sa ma consult la fata locului cu masina daca e acelasi model (in afara de faptu ca e cabrio)o iau toata si o aduc fara caroserie posteaza la piese SH |
Quote:
postati la piese SH eventual sunati-ma ,azi si miine sunt in piatra (am adus mondeo,restu cu tiru),duminica seara plec inapoi in de |
6 Attachment(s)
Quote:
Sorry de calitatea pozelor, sunt facute cu 3g-ul |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
faceti un topic separat despre masina, daca a spus cineva mai sus ca a sa intre in tuning...
on, cateva stranse vara asta:arrow: |
Imi cer scuze pentru contraziceri....eu asa stiam.....
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Va salut! sunt nou pe aici. Am si eu o masina si am postat cateva poze cu ea!
Golf 4 edition 2003 Motor 1.4 16v Cateva mici modificari la motor. Momentan abea 2 poze am reusit sa ii fac dar promit sa revin cu mai multe detaliate. |
Quote:
|
Cam periculos la drumurile noastre. si am avut cateva incidente si la inaltimea asta.
|
Am vrut vineri sa ajung prin piatra dar am avut niste probleme. Sper ca vinerea asta sa ajung si eu la intrunire.
|
Farcas, Chiriac sunt la aparat ...
Nu te-am mai vazut cu golfu', l-ai scos la plimbare?? |
Quote:
|
Normal. am facut-o boboc si o scot si eu la interval. daca nu am motor sa fac scheme cu ea macar pe partea de vizual sa fie printesa. :)
|
Quote:
|
Lasati ca il aduc eu vineri :))) Si vinerea trecuta am vrut sa venim dar era prea tarziu,l-am sunat pe Valex...
|
Ne vedem cu totii pe data de 25 la NSL Event! Va salut cu respect!
|
Quote:
|
Buddy,n-are turbocharger :(
|
ce turbocharger ma ? :lol:
are motor de 1.4 :lol: |
Faceam aluzie la o Bora cu turbocharge :)
|
Aaaa.. gata stiu :)))))
Da frateee... N'are turbocharger... il face praf Darkdevil cu cazanu lui cu turbocharger=)))) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
la cayenne gts iti trebuie sa tragi remorca dupa tine?
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca aveti de gand sa umpleti iar forumul cu tampenii si aberatii... va rog foarte frumos sa le faceti doar pe PM sau pe messenger , skype etc etc .
Cam dati prea in offtopic !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Care cazan cu turbocharger? Ala vechi sau asta nou? Ba turoagule da fi explicit ca sar admiratorii ca popcornul in ceaun! ha ha ...vezi ciocu mic, caci daca spui un adevar se gasesc imediat vreo 3 care sa sara la gatul tau pentru asta si dupa sa te acuze tot pe tine ca masturbi linistea publica (de pe forum).
Va rog eu frumos (acum serios vorbind si lasand gluma la o parte) sa incetam cu subiectul asta delicat. Cel mai bine cerem scuze la cazan si ne vedem de treaba. |
Quote:
Quote:
Sa-mi cer scuze ? fata de cine ? de Dark Devil ?!? cred ca glumesti ! :lol: Quote:
vroiai sa zici: perturbi :lol::lol::lol: Get a life. |
ia da mi un nr de telefon ca sa vb noi doi valabil si pt dominic toretto sa incheiem cearta asta pt totdeauna
|
Bun...din acest moment primu post cu legatura la subiectu de scandal se va sanctiona!
Va rog insistent nu mai deschideti aceste subiecte vechi! |
scuze aline dar vad ca se cauta scandal
|
Off-topic: Facetiva fratilor topic separat special pentru certuri, lasati restul subiectelor aerisite, dar cel mai bine ar fi sa nu va mai certati deloc ;)
On-Topic: man, lumea are dreptate, spoilerul e prea patratos pentru o asa masina si o strica mult (punctul meu de vedere) uite ceva frumos pentru Focus http://www.horguemtuning.ro/news///d...es/fordf07.jpg |
Vă înjuraţi ca nimeni alţii.
Sunteţi împărţiţi şi divizaţi cum nu cred că sunt comunităţi locale. Sunteţi atât de încrâncenaţi unii pe alţii încât nu există eveniment organizat la Piatra Neamţ la care să nu se lase cu megascandal şi înjurături după (pe pariu că de pe 25.10, seara, povestea se va repeta fără discuţie). Gândiţi-vă la o soluţie, vă rog frumos, şi renunţaţi definitiv la afirmaţii defăimătoare la adresa celorlalţi. Să ştiţi că toţi avem păcate, toţi greşim mult în anumite zone, nu îl scuipaţi pe ăla din faţa voastră că şi voi aveti poate de două ori mai multe păcate decât el. Nu dăm înainte un metru măcar, rămânem "cei mai proşti din curtea şcolii" din orice poziţie dacă nu reuşim să nu fim români tipici măcar într-o zonă specială aşa cum trebuie să fie un forum al pasionaţilor de tuning. Vă reamintesc, suntem aici cu toţii pentru că, indiferent de orice altceva, avem aceeaşi dragoste: tuningul auto. Să folosim lucrurile comune în orice fel vreţi şi renunţaţi la jigniri, înţepături, miştouri şi alte românisme, pentru că nu vor avea loc nici posturile nici userii care nu reuşesc să depăşească handicapul ăsta. |
Quote:
Ai mare dreptate aici, dar la unii tre sa le desenezi ca sa inteleaga ceva.....si mai ales k mai moare si invidia din ei, dar sunt si alte metode pentru a linisti pe ''unii comentatori''.. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning