Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

B16SIX 10-10-09 07:40

Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 2705001)
B16SIX.. m-ar interesa niste piese! In primul rand m-ar interesa niste sticle pt semnalizarile fatza ( ale mele fiind galbene ) m-ar interesa albe/clare , 2 rulmenti fata cu tot cu butuc ( doar asa vin ) . Si niste roti pe 16 m-ar interesa cei drept :) .. cu tot cu cauciuc sa fara ? ce dimensiuni au sau ce model sunt pt ca si ale mele sunt in 3 spite. PM cu niste preturi ? si ce piese ai disponibile te rog ! Ms

masina este intreaga
rotile sunt pe16 originale saab(cu tot cu cauciuc)
eventual pune ceva poze cu masina ,sa ma consult la fata locului cu masina
daca e acelasi model (in afara de faptu ca e cabrio)o iau toata si o aduc fara caroserie
posteaza la piese SH

B16SIX 10-10-09 07:41

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2705330)
intreaba-l de piese pt alfa ma!

alfa de care?
postati la piese SH
eventual sunati-ma ,azi si miine sunt in piatra (am adus mondeo,restu cu tiru),duminica seara plec inapoi in de

askhy 10-10-09 12:25

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2707131)
Mosu ....masina e hidramata.....iar asta e principala cauza ca masina sta acolo, cutie e stricata si aste hidramate is foarte rare...;)

yote ca eu te contrazic, motorul merge, cutia e in stare de functionare si e MANUALA, chiar acum 20 min am trecut pe langa ea si am facut cateva poze si la interior pentru a vedea clar ca este MANUALA :D
Sorry de calitatea pozelor, sunt facute cu 3g-ul

buddy_lexx 10-10-09 12:34

Quote:

Mosu ....masina e hidramata.....iar asta e principala cauza ca masina sta acolo, cutie e stricata si aste hidramate is foarte rare...;)

uai omu lu dumnezeu tu nu intelegi ca eu stiu f bine masina?? cum zici u ca`i hidramata? si ca e stricata cutia?:)))) ma repet a nu stiu cata oara..IL CUNOSC F BINE PE PROPRIETAR masina nu are absolut nicio defectiune...doar semnele unei masini care nu a mai fost circulata de mult timp..rugina alea alea..

VaLeX 10-10-09 14:11

Quote:

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2707613)
yote ca eu te contrazic, motorul merge, cutia e in stare de functionare si e MANUALA, chiar acum 20 min am trecut pe langa ea si am facut cateva poze si la interior pentru a vedea clar ca este MANUALA :D
Sorry de calitatea pozelor, sunt facute cu 3g-ul

MITH BUSTED !!!

A'Lexani 10-10-09 14:44

6 Attachment(s)
faceti un topic separat despre masina, daca a spus cineva mai sus ca a sa intre in tuning...
on, cateva stranse vara asta:arrow:

Jok3r K10 10-10-09 22:29

Imi cer scuze pentru contraziceri....eu asa stiam.....

D@N_NSL 11-10-09 00:07

1 Attachment(s)
:arrow:

A'Lexani 11-10-09 12:09

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 2709055)

pe acolo am vazut odata si un S Klasse Carlsson

Scarto 11-10-09 12:55

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 2709055)

De ce mi-ai pozat masina si-ai pus-o aici fara acordul meu ? :D

alex_phm 12-10-09 11:11

2 Attachment(s)
Va salut! sunt nou pe aici. Am si eu o masina si am postat cateva poze cu ea!
Golf 4 edition 2003
Motor 1.4 16v
Cateva mici modificari la motor.
Momentan abea 2 poze am reusit sa ii fac dar promit sa revin cu mai multe detaliate.

VaLeX 12-10-09 11:15

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 2711683)
Golf 4 edition 2003
Motor 1.4 16v
Momentan abea 2 poze am reusit sa ii fac dar promit sa revin cu mai multe detaliate.

Looking good, dar ...coboara-o putin.

alex_phm 12-10-09 11:18

Cam periculos la drumurile noastre. si am avut cateva incidente si la inaltimea asta.

alex_phm 12-10-09 11:21

Am vrut vineri sa ajung prin piatra dar am avut niste probleme. Sper ca vinerea asta sa ajung si eu la intrunire.

scturoag 12-10-09 11:25

Farcas, Chiriac sunt la aparat ...

Nu te-am mai vazut cu golfu', l-ai scos la plimbare??

VaLeX 12-10-09 11:30

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 2711699)
Am vrut vineri sa ajung prin piatra dar am avut niste probleme. Sper ca vinerea asta sa ajung si eu la intrunire.

Te asteptam la stadion sa mai schimbam pareri. Bafta

alex_phm 12-10-09 11:46

Normal. am facut-o boboc si o scot si eu la interval. daca nu am motor sa fac scheme cu ea macar pe partea de vizual sa fie printesa. :)

Jok3r K10 12-10-09 13:43

Quote:

Golf 4 edition 2003
Motor 1.4 16v

Arata foarte bine....te asteptam la stadion vineri.......

VladM 12-10-09 21:05

Lasati ca il aduc eu vineri :))) Si vinerea trecuta am vrut sa venim dar era prea tarziu,l-am sunat pe Valex...

morpheusmaster 13-10-09 13:46

Ne vedem cu totii pe data de 25 la NSL Event! Va salut cu respect!

buddy_lexx 13-10-09 15:22

Quote:

Golf 4 edition 2003
Motor 1.4 16v

arata bine :P te asteptam la intalniri!:D

VladM 13-10-09 15:39

Buddy,n-are turbocharger :(

scturoag 13-10-09 16:00

ce turbocharger ma ? :lol:
are motor de 1.4
:lol:

VladM 13-10-09 16:11

Faceam aluzie la o Bora cu turbocharge :)

scturoag 13-10-09 16:24

Aaaa.. gata stiu :)))))
Da frateee...
N'are turbocharger... il face praf Darkdevil cu cazanu lui cu turbocharger=))))

LOGDaniel 13-10-09 19:06

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2715517)
Buddy,n-are turbocharger :(

N-am nimic cu tine dar deja esti penibil cu turbocharger, daca ma uit in posturile tale din ultima vreme in 90% din ele ai spus turbocharger, ti-am mai pus odata o intrebare si nu mi-ai raspuns.

A'Lexani 13-10-09 19:16

2 Attachment(s)
la cayenne gts iti trebuie sa tragi remorca dupa tine?

B16SIX 13-10-09 19:49

Quote:

Originally Posted by A'Lexani (Post 2716145)
la cayenne gts iti trebuie sa tragi remorca dupa tine?

mai duci 1 ATV ,1ski jet,o rulota

VladM 13-10-09 20:03

Quote:

Originally Posted by LOGDaniel (Post 2716106)
N-am nimic cu tine dar deja esti penibil cu turbocharger, daca ma uit in posturile tale din ultima vreme in 90% din ele ai spus turbocharger, ti-am mai pus odata o intrebare si nu mi-ai raspuns.

Ia arata-mi 90% din posturile mele,hai,daca tot vorbesti mult prost si fara rost.

stefan_88 13-10-09 20:48

Daca aveti de gand sa umpleti iar forumul cu tampenii si aberatii... va rog foarte frumos sa le faceti doar pe PM sau pe messenger , skype etc etc .
Cam dati prea in offtopic !!!

ady_lkw 14-10-09 13:11

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2716284)
Ia arata-mi 90% din posturile mele,hai,daca tot vorbesti mult prost si fara rost.

cauti scandal vad.mai bine vezi ti de treaba . si cu dark devill care ti e problema?

ady_lkw 14-10-09 13:22

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2715646)
Aaaa.. gata stiu :)))))
Da frateee...
N'are turbocharger... il face praf Darkdevil cu cazanu lui cu turbocharger=))))

daca ai o problema cu dark devil de rezolvat rezolv o in privat si nu cred ca esti tu in masura sa compari masina lui cu um cazan. daca a fost liniste atata timp pe aici de ce vrei sa o strici tu? nu cauta scvandal si cel mai bine ar fi sa i ceri scuze cred eu

dominic_toretto 14-10-09 13:28

Care cazan cu turbocharger? Ala vechi sau asta nou? Ba turoagule da fi explicit ca sar admiratorii ca popcornul in ceaun! ha ha ...vezi ciocu mic, caci daca spui un adevar se gasesc imediat vreo 3 care sa sara la gatul tau pentru asta si dupa sa te acuze tot pe tine ca masturbi linistea publica (de pe forum).

Va rog eu frumos (acum serios vorbind si lasand gluma la o parte) sa incetam cu subiectul asta delicat. Cel mai bine cerem scuze la cazan si ne vedem de treaba.

scturoag 14-10-09 13:31

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 2717890)
cauti scandal vad.mai bine vezi ti de treaba . si cu dark devill care ti e problema?

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 2717922)
daca ai o problema cu dark devil de rezolvat rezolv o in privat si nu cred ca esti tu in masura sa compari masina lui cu um cazan. daca a fost liniste atata timp pe aici de ce vrei sa o strici tu? nu cauta scvandal si cel mai bine ar fi sa i ceri scuze cred eu

I'auzi cine s-a gasit sa se bage in seama, tu care ai injurat jumate de forum...
Sa-mi cer scuze ? fata de cine ? de Dark Devil ?!? cred ca glumesti ! :lol:

Quote:

Originally Posted by dominic_toretto (Post 2717895)
Care cazan cu turbocharger? Ala vechi sau asta nou? Ba turoagule da fi explicit ca sar admiratorii ca popcornul in ceaun! ha ha ...vezi ciocu mic, caci daca spui un adevar se gasesc imediat vreo 3 care sa sara la gatul tau pentru asta si dupa sa te acuze tot pe tine ca masturbi linistea publica (de pe forum).

Va rog eu frumos (acum serios vorbind si lasand gluma la o parte) sa incetam cu subiectul asta delicat. Cel mai bine cerem scuze la cazan si ne vedem de treaba.

Masturbi ??? :lol:
vroiai sa zici: perturbi
:lol::lol::lol:
Get a life.

ady_lkw 14-10-09 13:34

ia da mi un nr de telefon ca sa vb noi doi valabil si pt dominic toretto sa incheiem cearta asta pt totdeauna

Ali_ump 14-10-09 13:36

Bun...din acest moment primu post cu legatura la subiectu de scandal se va sanctiona!
Va rog insistent nu mai deschideti aceste subiecte vechi!

ady_lkw 14-10-09 13:40

scuze aline dar vad ca se cauta scandal

askhy 14-10-09 13:46

Off-topic: Facetiva fratilor topic separat special pentru certuri, lasati restul subiectelor aerisite, dar cel mai bine ar fi sa nu va mai certati deloc ;)
On-Topic: man, lumea are dreptate, spoilerul e prea patratos pentru o asa masina si o strica mult (punctul meu de vedere) uite ceva frumos pentru Focus http://www.horguemtuning.ro/news///d...es/fordf07.jpg

aleks 15-10-09 23:05

Vă înjuraţi ca nimeni alţii.
Sunteţi împărţiţi şi divizaţi cum nu cred că sunt comunităţi locale.
Sunteţi atât de încrâncenaţi unii pe alţii încât nu există eveniment organizat la Piatra Neamţ la care să nu se lase cu megascandal şi înjurături după (pe pariu că de pe 25.10, seara, povestea se va repeta fără discuţie).
Gândiţi-vă la o soluţie, vă rog frumos, şi renunţaţi definitiv la afirmaţii defăimătoare la adresa celorlalţi.
Să ştiţi că toţi avem păcate, toţi greşim mult în anumite zone, nu îl scuipaţi pe ăla din faţa voastră că şi voi aveti poate de două ori mai multe păcate decât el.
Nu dăm înainte un metru măcar, rămânem "cei mai proşti din curtea şcolii" din orice poziţie dacă nu reuşim să nu fim români tipici măcar într-o zonă specială aşa cum trebuie să fie un forum al pasionaţilor de tuning.
Vă reamintesc, suntem aici cu toţii pentru că, indiferent de orice altceva, avem aceeaşi dragoste: tuningul auto.
Să folosim lucrurile comune în orice fel vreţi şi renunţaţi la jigniri, înţepături, miştouri şi alte românisme, pentru că nu vor avea loc nici posturile nici userii care nu reuşesc să depăşească handicapul ăsta.

DarkDevil666 17-10-09 13:50

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2722636)
Vă înjuraţi ca nimeni alţii.
Sunteţi împărţiţi şi divizaţi cum nu cred că sunt comunităţi locale.
Sunteţi atât de încrâncenaţi unii pe alţii încât nu există eveniment organizat la Piatra Neamţ la care să nu se lase cu megascandal şi înjurături după (pe pariu că de pe 25.10, seara, povestea se va repeta fără discuţie).
Gândiţi-vă la o soluţie, vă rog frumos, şi renunţaţi definitiv la afirmaţii defăimătoare la adresa celorlalţi.
Să ştiţi că toţi avem păcate, toţi greşim mult în anumite zone, nu îl scuipaţi pe ăla din faţa voastră că şi voi aveti poate de două ori mai multe păcate decât el.
Nu dăm înainte un metru măcar, rămânem "cei mai proşti din curtea şcolii" din orice poziţie dacă nu reuşim să nu fim români tipici măcar într-o zonă specială aşa cum trebuie să fie un forum al pasionaţilor de tuning.
Vă reamintesc, suntem aici cu toţii pentru că, indiferent de orice altceva, avem aceeaşi dragoste: tuningul auto.
Să folosim lucrurile comune în orice fel vreţi şi renunţaţi la jigniri, înţepături, miştouri şi alte românisme, pentru că nu vor avea loc nici posturile nici userii care nu reuşesc să depăşească handicapul ăsta.

Ai mare dreptate aici, dar la unii tre sa le desenezi ca sa inteleaga ceva.....si mai ales k mai moare si invidia din ei, dar sunt si alte metode pentru a linisti pe ''unii comentatori''..

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning