![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
ar mai merge k sponsori ..si firmele de asigurari :)
|
|Pai dute tu si vorbeste |Stefane...
|
dak as sta prin piatra neamt ... m-as duce ...si dak as fi sigur ..k voi fi sustinut de cineva . Dar cum mai mult stau prin Bucuresti ....na ...n-am cum .
|
Magazinul virtual care al asteptati de ceva vreme s-a deschis astazi la ora 14 00. Eu Gaby(eleron) cum ma cunosc unii, sunt administrator iar Robert (Ghici) este cel care a infiintat acest site si cel care s-a ocupat de partea tehnica inafara de catalog( produsele, informarea si gasirea furnizorilor, etc.) Stiti foarte bine ca este o foarte mare diferenta dintre un magazin electronic si un magazin traditional . Cel traditional are costuri de comercializare mai mari deoarece la adausul comercial este calculat si chiria,curentul, si toate utilitatile , ear la cel electronic costurile scad considerabil deoarece nu se mai iau in calcul multe cheltuieli. Magazinul nostru va ofera Tuning : 1) Exterior
2) Interior 3) Audio & Video 4) Motor Accesorii competitie :Toata gama de accesorii pt masini de competitie iar in viitor o sa avem si accesorii pt motociclete. Comandati direct de pe site-le iar pentru relatii suplimentare sau daca doriti elemente ce nu se afla in baza noastra de date va rog sa ma contactati pe id: [email protected] |
LA MULTI ANI ALINA (sasha)
|
pai bine mai, sasha, acu aflam si noi? La multi (b)ani! multa sanatate!:drunk::drunk::bunch::bunch::hug::wave::l ol:
|
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA:flower:
|
Ce se mai aude de SaSha?Prin oras nu o mai vad,la intalniri nu,pe forum nu...
P.S:La multi ani!! |
la multi ani si de la mine sasha, dar sa-ti fie rusine ca nu ai venit ieri la onesti sa dai si tu de baut de ziua ta :lol:
|
La multani si din partea mea, si tot ce ati doresti.
|
la multi ani si tot ce iti doresti :D
|
vorbiti cu voi? ..dar in fine intentia conteaza :))
|
care are sa-mi dea un cnp pt orange student ???
|
Quote:
|
vezi sa nu intri sub incidenta Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.:twisted:
|
Da gata va trecut faza cu organizatu liniutelor baieti???? apropo domnule Alin ne-ai promis ceva.....stii tu!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
in primul rand ...trebuie gasita o locatie pt a organiza asa ceva
|
Am vazut ca se asfalteaza strada aia de la punte de la strand ...cine stie poate o sa putem face ceva acolo....
|
Quote:
|
Quote:
|
propun ca pe fondul viitoarelor alegeri sa se faca lobby la candidatii cu putere financiara pt sponsorizarea unui asemenea eveniment. sunt sigur ca multi ar dori sa isi promoveze imaginea cu aceasta ocazie si vor profita si pasionatii de tuning.
initiativa trebuie sa vina din partea unui club sau asociatii. asa ca cei in cauza ar trebui sa ia initiativa. |
Intalnirea oficiala va fi la ora 20 in parcare la Hotel Central ear de acolo vom merge toti la stadion , va asteptam in numar cat mai mare, va fi un eveniment frumos.
|
Va rog sa va anuntati aici cei care veniti diseara la ora 20 sa vedem ce facem....inainte sa mergem la stadion, ca sa fie cat mai frumos...
|
Quote:
|
o coloana de masini pe traseul sarata-1 mai si inapoi, de vreo doua trei ori.....8)
|
Quote:
|
ce tot adunari la ora 8 , plimbari , ceva frumos.... ce sa facem frumos??...mergem direct la stadion si facem o impresie buna cu masinile pe care le avem ... mai frumos de atat nu se poate...
|
Quote:
|
Quote:
|
Gata inchei acest subiect...toata lumea sa vina la stadion incepand cu ora 18
|
am ametit cu atatea indicatii...ce bine k a trecut si intalnirea asta... chiar devenea iritant cu atatea mesaje cu unde ne intalnim ce facem cati venim..
|
Quote:
|
Quote:
:arrow: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/75897-katana-team.html si daca vrei mai multe informatii www.katana.uv.ro |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Paste Fericit Tuturor Si Hristos A Inviat!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning