![]() |
Re: Street Legal Racing Redline - Help
Salut am o problema si eu cu jocu .Cand pun moduri in el imi da d'ont send.Dc?
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma poate ajuta si pe mn cnv cu 2 numere unu provizori GL si orice nr si unu GL 01 RUP?
MS.Unde trebuie pus? |
2 Attachment(s)
Uite aici.Le pui in decals\catalog\numbers;)
|
Quote:
|
Quote:
Uitati, ceva de genul : https://www.youtube.com/watch?v=OHjKmGsha30 |
Dupa ce mi-am pus 2.3.0LE cand vreau sa intru in joc imi da "has stopped working"....Cum pot rezolva problema?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Mersi frumos :x, nu am fost atent. :|
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1364140166 |
Quote:
|
Exista Alfa Romeo 156?
|
Salut , am si eu cateva intrebari daca ma poate ajuta cineva :D ,am un golf 4 r32 si vreau sa adaug piese de la bora R32, Gen : (faruri smoked,capota badboy,si ar mai fi alte elemente dar astea 2 sunt principale ). Cum fac ? trebuie sa folosesc 3dsmax?, sau e vreun program de convertit , parca era ceva acum cativa ani,asemanator dar nu mai retin cum ii zicea ,, Anyone ? :D
|
Am luat fisierul cu logan dar undel bag ?ce trebuie sa fac sa il am in joc ?
|
gr3cu:arrow:Exista o alfa romeo dar nu 156.
Boqdan:arrow:Da,trebuie sa faci tu piesele si sa le pui la masina,sa le faci compatibile,sa faci fisierul .rpk...E greu. iulica097:arrow:Extract>SLRR>Cars>Racers;) |
Asta stiam . Am versiunea 2.2.1 . Fisierul are numele dercărcare si nu are extensie . Banuiesc ca trebuie inlocuit ceva de pe acolo nu ?
|
Quote:
pff si ce golf 4 ,aveam de gand sa fac ..daca era alta varianta mai usoara :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc . I-am pus extensia .rar
|
sall imi poate spune si mie cineva cum se fac geamurile fumurii si daca aveti sa imi dati si mie niste motoare de golf V ,audi, passat,in special masini europene,ms
|
Quote:
Motoare le gasesti aici si le pui in SLRR/PARTS/ENGINES;) http://www.streetlegalmods.com/list.php?c=dlsl |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un mic ajutor va rog daca se poate;exista ceva sa pot aseza scaunele in masina?uita-ti cum sunt asezate si as dori o evacuare pentru golf cu 4 sau doua iesiri
|
2 Attachment(s)
Quote:
Imi dati si mie va rog decalurile din poza?Cele cu multe chestii pe ele... |
Quote:
|
Quote:
|
Exista E36 cabrio pentru joc?
Si am mai vazut, pe plafon sa pot pune bicicleta pe masina, sau bagaje cum e in poza de mai sus.... Si am vrut sa pun numere, am pus numerele in decals, le-am cumparat si cand le pun nu se vad pe nicaieri... |
3 Attachment(s)
Quote:
gr3cu - da exista este din packul Bmw E36M3 daca il vrei lasa un id de mess. Andryko - Sunt anumite tobe car enu merg la toate masinile gen TODA sau asa tin minte oricum cam toate evacuarile merg puse pe orice masina atata timp cat ai pusa pe masina traseul evacuarii " exhaust pipe " |
Merci mult, Dary!:D
Andryko, cred ca mi-am dat seama care era problema ta cu tobele...Bara spate de la golf are gauri pentru 2 tobe, dar tu poti pune doar una.Ca sa pui 2 tobe editeaza "stock_exhaust_pipe.cfg" din golf 3.data ,acolo vei gasi un slot muffler,copiezi fraza aia si o mai pui odata si gata,poti pune 2 tobe! |
Vreau si eu un patch in care sa am mai multe masini in garage in timp ce lucrez la una...
|
Quote:
Un mod ceva de facut poze exista?nu ma refer la fraps sau alceva,ceva gen camera 1,2,3,4,etc,sa se vada masina mai bine ,intr-un cuvant sa iasa poza mai "artistic" |
F1-camera in interior
F2-camera fixata intr-un punct pe harta F3-camera normala F9-o camera mobila pe care o controlezi cu mouse-ul (click dreapta)pentru miscare si rotita pentru zoom. |
salut as dori si eu niste numere de bulgaria de ex P 2961 AP
SI NISTE NUMERE PROVIZORII DE GERMANIA STITI ALEA CARE AU CU ROSU SAU CU GALBEN IN MARGINE ACOLO UNDE NOI AVEM ALBASTRU IN PARTEA OPUSA SI CU UN SERIA 7 98'' CINE MA POATE AJUTA |
Quote:
|
Fratilor ajutati-ma ca imi smulg parul din cap . Nu merge sa modific nimic la joc , la orice fisier nou cu extensia .rpk imi da crash . Am versiunea 2.2.1. + mwm mod luat de pe torent .
|
Quote:
|
Da-mi pm cu id-ul tau si iti dau eu un slr bun...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning