Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

BTL-gordini 27-12-09 14:40

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

6 Attachment(s)
Deoarece este dacia 1300 si nu renault am incercat ce am putut sa scot ceva din ea, nu am facut-o pt.curse, ca atunci luam alt motor,sa mearga mai bine decat e cel normal. O sa ramana Dacia 1300 cu steme cu tot, ca e frumos sa vada ceilalati ca nu pot lua nici un 1.3 apai decum alt motor.;)
Carburatorul Weber 40DCOE32 primit cadou si reconditionat, merge f.bine si chiar e bun.

RobertRFG 27-12-09 14:49

Felicitari pentru ceea ce ai realizat....asta se numeste restaurare si imbunatatire....respect din partea mea

LUCI BV 89 WRC 27-12-09 15:26

:drunk::peace::joy::rockon::dance::crazy::yes: foarte frumos!

BlueAngel 27-12-09 16:16

FELICITARI !

BTL-gordini 27-12-09 20:37

5 Attachment(s)
Si a sosit si motorasul:D

popasan 27-12-09 20:39

4 pistoane'n zig-zag:lol:

Capone_street 27-12-09 20:40

pff ce superb arata , zici ca acm l-ai cumparat din Fabrica :) abia astept sa o vad live masinuta

AB-05-PIW 27-12-09 20:43

ramai masca... foarte frumos!!!
Felicitari inca o data si mai asteptam poze.

B-11-AYG 27-12-09 20:47

Nu pot sa spun ca nu e frumos... dar parca sunt prea multe culori. parerea mea...

dog99 27-12-09 20:53

wow,dar te-ai apucat de recontitionat nu gluma.
bravo,felicitari.asa mai merge
succes in continuare;)

iuly_007 27-12-09 20:53

nu pot sa cred ca n-ai pus suruburi noi si la capacul de distributie :D de unde ai luat copex asa subtire pentru fise?

BTL-gordini 27-12-09 20:54

10 Attachment(s)
Bogdane ,pitonii tai sunt aici deja. Galeria de evacuare este toata inox +teava inox pana la toba finala. Diametru de 40mm si nu am dorit sa fie lustruita pe exterior si nici la sudura deoarece nu avea rost ca oricum am pus banda termoizolanta. Cel mai greu a fost pana am gasit pe cineva sa-mi faca(2luni de cautari) si a durat 2 zile confectionarea ei. Calin a facut flansa de la chiuloasa cu ceva vreme inainte.

BTL-gordini 27-12-09 21:05

Sunt doar 3 culori pe care m-am axat ,portocaliu, negru si gri. La baia de ulei si directie s-a facut o gresala cand a vopsit si asta a fost, oricum o sa vezi cand e pus motorul sus ca nu se vede nimic si nici la final pe caroserie,altfel le revopseam.Baia de ulei e cu antival colaborare BTL-Sportiva

dog99 27-12-09 21:16

ce bine arata galeria,bravo.

Muttley 27-12-09 21:19

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2927102)
Baia de ulei e cu antival colaborare BTL-Sportiva

... si nu numai probabil.

Referitor la evacuare, desi sudurile si executia par mai mult decat ok, daca ai sa ai curiozitatea, ai sa constati ca o evacuare standard functioneaza mai bine. S-a gresit cam mult acolo in faza de "conceptie".

dog99 27-12-09 21:26

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 2927152)
... si nu numai probabil.

Referitor la evacuare, desi sudurile si executia par mai mult decat ok, daca ai sa ai curiozitatea, ai sa constati ca o evacuare standard functioneaza mai bine. S-a gresit cam mult acolo in faza de "conceptie".

din cauza la palnia aceea?

Muttley 27-12-09 22:00

In privinta palniei nu ma pronunt, n-am mai vazut asa ceva.
Ma refer insa la diametrele tevilor, care nu trebuiau sa fie aceleasi pentru cele 4 tevi ce pleaca din chiulasa si pentru cea comuna si la tipul evacuarii 4-1. Asta se foloseste la motoare capabile de 7-8 mii de ture, care rar coboara sub 4-5 mii.
Motorul va trebui turat cam tare si pentru a se pleca de pe loc. Plecarea in rampa sau eventuale borduri vor fi o distractie.

Probabil ca-n alte ocazii se va opta pentru impartasirea pozelor si dezbaterea modificarilor.

BlueAngel 28-12-09 02:16

Eu unu zic ca nu o sa afecteze deloc plecarea in rampa si nici bordurile.

BTL-gordini 28-12-09 09:19

Nu vreau sa constest parerea fiecaruia, in momemtul de fata masina ruleaza pe drum si am remarcat un singur lucru, in treapata1 si 3 ca la 4 nu am avut in oras unde sa ma duc, urca mai bine , la a 2 mi-i se pare ca a ramas la fel. Evecuare a fost facuta dupa una de fabrica, oricum o evacuare mai rapida a gazelor se face la cea de inox fata de cea veche.Din ce am stiut si am studiat asta am facut, si nu regret.

b08ygs 28-12-09 09:37

mai departe nu mai pui poze?:D sunt curios cum arata produsul finit, si cam stiu ca e gata:D avand in vedere ca ai zis ca ai mers cu ea:D deci masina e gata nu?:D

NightDevil 28-12-09 13:16

felicitari cred ca va fi cea mai reusit restaurare felicitari inca o data pt rabdarea care ai avuto .. sunt curios ce jante va avea masina..?

Andu_RacE 28-12-09 16:45

Pai banuiesc ca tot jantele alea le va avea, nu? Poate putin restaurate :P Felicitari Dani pentru tot ceea ce ai facut! Sa ai parte de multe succese in continuare cu ea si fara incidente neplacute!

Nastase Bogdan 28-12-09 16:51

O sa fie o bijuterie sub capota, f frumos a iesit motorul si carburatorul8)8)

B 50 FXF 28-12-09 19:08

Sus cu pozeleee!!

CED 28-12-09 19:14

6 Attachment(s)
cine vine la garaj in costum si cravata sta si da ordine :D:D:D - norocul lui ca inca mai are cine sa le execute :D:D:D - glumesc - imi e drag BTL-ica de parca ar fi fratele lui CAT

popasan 28-12-09 19:17

Botez:peace:........acum sa vina cu plata:drunk:

BTL-gordini 28-12-09 22:56

13 Attachment(s)
ce sa-i faci,sefu-i sef si-n BTL:lol:.Trupa a fost azi in garaj, mai lipsea adi FNM, eu doar in, inspectie ,fratele meu Shaolinu' a avut sarcina sa puna dungile impreuna cu Mr.Cat ,doar sunt de meserie.Pozele cu motorul sus pus.

BTL-gordini 28-12-09 23:12

8 Attachment(s)
Imbracamintea de volan am luat-o de pe o dacie din 72' si mi-a palcut f.mult, la fel si scaunele+banchetele le-am schimbat, precum si tot bordul ca cel vechi era gaurit. Antigel am luat tot portocaliu :D, iar lichidul de frana l-am comandat , sincer nu vroiam sa mai bag din comert, i-ar ca si ulei am pus ELF.

B-61-KYS 28-12-09 23:38

ce e farmacia aia acolo ??? :) Numai bine!

ynp_46 29-12-09 02:18

Old school mother fucker :))

BlueAngel 29-12-09 06:40

Foarte frumos ! Dar vb lui Alex 55 parca dadea mai bine daca nu puneai mastic la imbinari la aripi si fusta ;)

aleks 29-12-09 09:00

Când o vedeam la show-uri aspectul ei lăsa impresia de neterminat şi m-am abţinut tot timpul sa comentez pentru că ştiu cum e să munceşti până-ţi sar capacele şi să vină toţi aburicii să spună ei cum ai tu nu ştiu ce chestie nasoală acolo.
Acum însă pot spune deschis că e singura Dacia (împreună cu NIG-ul) făcută aşa cum mi-ar plăcea mie să am maşina.
Felicitările mele pentru toată munca şi pentru rezultatul de excepţie.

BlueAngel 29-12-09 09:16

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2931140)
Când o vedeam la show-uri aspectul ei lăsa impresia de neterminat şi m-am abţinut tot timpul sa comentez pentru că ştiu cum e să munceşti până-ţi sar capacele şi să vină toţi aburicii să spună ei cum ai tu nu ştiu ce chestie nasoală acolo.
Acum însă pot spune deschis că e singura Dacia (împreună cu NIG-ul) făcută aşa cum mi-ar plăcea mie să am maşina.
Felicitările mele pentru toată munca şi pentru rezultatul de excepţie.

Te referi la ceea ce am zis eu mai sus ?

aleks 29-12-09 09:18

Nu, deloc, serios.
Era vorba despre alegerea mea şi despre stilul general de comentarii pe la noi pe forumuri şi pe la expoziţii, nu bat apropouri, spun direct dacă am ceva de spus :)

White_Dragon 29-12-09 10:18

Superba!!!:shock: M-ai lasat fara cuvinte.

Nastase Bogdan 29-12-09 10:39

Nu pot sa spun decat..ff frumos si curat lucrat si montat8)..inca odata felicitari pentru rezultat, abia astept sa vad poze si cu exteriorul finalizat:-)

O mica observatie la sistemul de franare..ar fi fost o frana mult mai buna daca mergeai pe pompa cu simplu circuit alaturi de serva de Papuc Diesel..iti spun din proprie experienta; eu in aceasta formula am o frana de trebuie sa lucrez f atent cu pedala de frana, ca altfel se rastoarna toate/toti prin masina:lol:

Sincer stiu ca sunt multe reclamatii referitoare la pompele astea cu dublu circuit alaturi de serva de berlina..ai sa vezi in timp daca esti multumit sau nu:rolleyes2

Bine punctat Alex, multumim:-)

BTL-gordini 29-12-09 12:41

Multumesc tuturor pt. aprecieri si dupa cum zicea si Aleks, munca e f.multa si daca as fi si Chip Foose atunci totul era perfect, atata am putut , atat am facut. Oricum munca depusa in totalitate masinii imi apartine mie si prietenilor care m-au ajutat, exceptand vopsitul, in rest am doar semne pe picioare de la arsurile de sudara, mainile cred ca sunt imbibate cu tot felul de solutii , dar ramane sentimentul de bucurie cand intru in garaj si o vad, chiar nu stiu ce m-as face daca nu as mai aveao. E o implinire si vreau ca dacia 1300 sa ne reprezinte si sa se bucure lumea cand o sa le vada pe strada, indiferent ca e a mea, a lui Calin, Bogdan etc. Si '' batranii" la raliuri cu daciile modificate nu s-au lasat mai prejos Gordinelor, si le-au luat-o in fata.
Referitor la servo frana Bogdane, eu iti dau dreptate, si daca nu va merge bine atunci voi modifica pt. a fi totul ok.
Deseara cand ajung pe acasa o sa pun si penultimele poze cu masina gata, exceptand poza finala ca mai am de lucru la dungi.

crazyfornova 29-12-09 12:53

Pot sa spun doar doua cuvinte..: Foarte Frumos lucrat...impecabil:D
Avem oficial si a doua gordina:D
Jos palaria:pistoles::workout:

BogdaNel_kisss 29-12-09 21:02

poze?:-s

crazyfornova 29-12-09 21:06

Poze????!?!!?

Mai jos

All times are GMT +2. The time now is 13:49.

- Copyright 2026 4Tuning