![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Mi-aş dori, dacă aş avea o soră, ca iubitul ei să aibă o maşină roz.
Ar rămāne virgină tot timpul cāt ar fi cu el. |
Quote:
Pentru toate celalalte... exista mastercard =)) |
Quote:
hahaahh , aici mi-ai placut, faceam si eu misto cu rozul , acum na ....sunt multe piti barbie dastea care ar vrea ....sau acum poate omu' e pimp si atunci merge ;) |
Quote:
Dar m-ar bucura :) |
Roz... pimp... OMG! astia fac parte tot din categoria "barbati"? sau pentru ei s-a inventat genul "neutru"??
PS: Barbie astea cu gentute roz si catei de buzunar cred ca se uita mai degraba la un barbat in toata puterea cuvantului, care sa-i inspire putere financiara, nu la un cocalar. Si daca se uita dupa masini roz, probabil se inchipuie la volanul lor, nu in dreapta. Oricum ai da-o, barbat + masina roz = BLEAH! |
o masina roz inseamna o personalitate puternica, ca vrea sa iasa in evidenta, sa fie mai special, sa fie remarcat. si toate astea doar daca este un pussy (scuzati-mi e xprimarea doamenlor si domnisoarelor)
|
Roz, dupa parerea mea, este de prost gust si tinde sa fie un urlet de disperare pentru a fi bagat(a) in seama.
Si totusi, se revine la ideea topicului? :) |
sa revenim... nu masina roz este subiectul topicului...
|
din pacate pentru unele femei conteaza,am patit sa imi zica o tipa ,pe cand aveam Dacie, citez: "Cu masina asta vrei sa ma agati?" .Am ramas mut vreo cateva secunde
|
Pai chiar asa tu agati cu masina?:-)) OT conteaza masina mai mult sau mai putin. Degeaba o ai daca esti fatalau .Am avut un coleg de facultate care a schimbat de la m3 e46 (cand noi ne faceam veacul in dacii cielo astra f acum 6 ani etc) ,cl600 lorinser , sl55amg si in prezent ferrari maranello si nu a fost in stare sa-si piarda virginitatea ( da vorbesc serios) decat la un "salon de masaj " :))
In tot cazul pentru orice femeie conteaza masina, hainele ,aspectul ,pedanta etc .Si un barbat la randul sau admira o femeie aranjata,ingrijita,bine imbracata .Doar ca unele pica in extremis si fac compromisuri ( de la o partida pe 1 iesire sambata la turabo si o tura cu supercar-ul pana la partida fara iesire doar cu o cafea pe beller hai maxim 2).De fapt cred ca ele insele sunt niste compromisuri pe care orice barbat cu mintea la cap nu le baga in seama.Sau vorba aia o tura doua si pa |
Quote:
vreo 3 ani am condus in paralel golf5 si ... matiz (matiz la bucuresti, golf in campina, era al tatei) . Pe fetele care isi schimbau atitudinea atunci cand ma vedeau cu golful le bagam urgent in schema "bitches for sure".:lol: si chiar nu m-a incurcat deloc matiz-ul in "cuceriri". acum depinde si unde tintesti... :lol: |
eram in masina la semafor si ea trecea pe zebra,eu m-am uitat la ea dar nu am zis nimic,si ea mi-a dat replica,binteinteles ca dupa cateva secunde am inceput sa rad
|
Pe mine nu m-a īncurcat maşina niciodată, şi n-am păţit īn viaţa mea să mă refuze o fată pe motiv de maşină.
Ar trebui să vă scoateţi din postura de "prelungie a maşinii" cānd īncercaţi să convingeţi o fată. Cred că e o reacţie de apărare, abordaţi altă metodă, agăţatul la volan nu mai funcţionează nici la ţară de ani de zile. O fată nu prea se agaţă, trebuie să fii persuasiv īn cele mai multe cazuri, si nu poţi face asta fiind la volan şi ea pe jos, oricum o suceşti, tot agăţat ieftin iese, normal că-ţi dă cu flit şi-n mintea ei te cataloghează īntr-un fel pe care dacă l-ai şti niciodată n-ai mai deschide gura īnainte să te dai jos din maşină ;) |
La capitala inca mai functioneaza reteta simpla.Una bucata supercar mers pe beller vara dupa ora 7 .Parcat cat mai in fata cafenelei in vazul femelelor iesite la imperecheat.Coborat asezat la masa scos telefonul .Insumat = busy night.Intr-adevar agatatul din masina e penibil si nu da roade nici la tara poate.Metodele s-au mai schimbat insa unele mentalitati nu.Totusi e recesiune acum vor surveni schimbari drastice cred :))
|
Re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
intradevar agatatul din masina e penibil,si aici in tm se mai practica reteta cu una bucata supercar,din pacate
|
Nu conteaza:D
dar cum spunea cineva mai sus..agatatul din masina e sad=)))) |
La unele conteaza,la altele nu.
Dar sa va spun doua intamplari cu domnisoare la volan. Bulevardul 1 mai,1:30 noaptea,la stop o domnisoara draguta intr-un 206 de firma,ma uit la ea,se uita la mine si ii zic "Ce faci?",la care ea da afirmativ din cap si pleaca tare de la semafor :shock: . Bucurestii Noi,6:00 pm,in fata mea la stop o Corsa cu 4 fete in ea.Vad ca soferita se uita in oglinda in spate si "o pup" adica fac un semn din buze,se face verde si a luat-o cu 130 km/h pe linia de tramvai :shock: Cred ca sunt foarte urat si toate cu masini fug de mine :D . Si apropo,sunt baieti...eu le-as spune cocalari,care au 2 fete in masina(normala) si la stop,se uita la combi-ul meu si o tureaza in gol... |
Quote:
|
Quote:
...si nu-ti doresc! adica... mi se pare foarte gretos! (port intotdeauna pungi de unica folosinta in masina) :lol::lol::lol: |
Nu ma pot opri din zambit ( :)) ) Tu te miri inca de ce a fugeat fata cand ai asa gesturi in arsenal? Wtf u got serious problems dude
|
de obicei cine agata din masina agata numai p.....me, sau fete de alea Dang dang.:P
Mi se pare aiurea sa agati din masina. parerea mea. Si Da pentru unele conteza ce masina ai , pentru altele Nu. |
avea Seinfeld o chestia geniala legata de agatatul din masina, gen...vezi o tipa,o claxonezi,iti inchipui ca ea va fugi dupa masina,te va prinde la primul semafor,va urca in masina si-ti va spune cat de mult se bucura ca ai claxonat-o?
PS.Claudia,ce scrie pe ambalajul pungilor tale de unica folosinta? |
Quote:
şi pe cealaltă "Această pungă este pentru cei care vor cu adevărat să agaţe de la semafor ţuguindu-şi buzele" |
Quote:
|
hai ma,ca ti-am facut cu ochiul odata,ai retinut,ce sa spun ...
|
Sa va zic eu gest disperat.Veneam acum 2 ani si ceva dintr-un club si la intoarcere conducea prietena .Eu fiind vesel peste masura am intins scaunul din dreapta si motaiam.Pe drum doi indivizi dintr-o masina tot faceau semne prietenei radeau zambeau gesturi din buze (haha) etc ( asta am aflat ulterior de la ea ca eu nu aveam cum sa vad culcat fiind) .Ei la un semafor ne trezim pe bancheta din spate cu unul din aia doi .A fost soc maxim cand m-am ridicat si m-a vazut individul a ramas perplex eu parca aveam cosmar am inceput sa injur nu stiam ce se intampla .Pana la urma s-a terminat cu "scuze frate n-am vazut ca e cu cineva" :)) Si da uite inca un motiv pentru care e sanatos sa mergi cu usile inchise.
|
Quote:
ai mare dreptate:D:D |
Quote:
- imi place semnatura ta:D - merita dedicata celor care sustin a bmw-ul e frumos numai asa cum iese din fabrica - scuze de offtopic |
...mare noroc,ca nu am usi pe spate.:lol::lol::lol:
anyway,disperarea si orgoliul poa' sa ne faca sa ne comportam ca niste idioti cu acte in regula....barbati si femei la fel. |
sponsorul,prea tare faza
cāt despre titlul topicului,eu merg pe deviza "eu conduc maşina,nu ea pe mine" din punctul meu de vedere(cel de femeie) maşina contează doar dacă o faci tu ca bărbat să conteze atunci cānd te vezi cu mine şi dacă s-a ajuns īn punctul īn care tu faci maşina să conteze īnseamnă că te vinzi pe nişte aparenţe ieftine |
Quote:
Quote:
Le raspunde asta f senin .. si cand plecam, imi spune cu o fata nevinovata: -"Cred ca nu ma vazusera?!" :doh: - :yes: PS: din fericire era coupe :lol: |
Quote:
|
Quote:
Si ca sa raspund si la subiectul topicului conteaza si nu conteaza, depinde de femeie. Cred ca alea pentru care nu conteaza sunt in proportie foarte mica. Cu toate asta mi s-a intamplat ca iubita unui prieten care face parte dintre cele pentru care cu siguranta nu conteaza sa afirme la un moment ca in masina asta "simt ca mi se desface sutienul". Bineinteles era o gluma si i-a spus-o iubitului, eu fiind in spate asa ca nu va ganditi la tampenii. |
Are simţul umorului fata, nu e ceva rău, date fiind condiţiile povestite :)
|
In mare parte conteaza masina.Am vazut si vad zilnic monstrii de oameni langa niste femei de iti lasa gura apa dar nici macar o data nu urcau intr-o masina de mai putin de 30-40k euro.Culmea e ca ele sunt atat de mandre ca umbla cu astfel de persoane chiar daca de multe ori nu trec niste vanatai cine stie pe unde ca apar altele.Probabil masina inseamna ptr ele mult mai mult decat educatie,aspect,caracter
|
si ca sa vin in completarea lu gabby, am observat si observ din ce in ce mai des ca se tinde spre a doar avea masina; sa aiba fata cum sa se plimbe prin tot orasul cand e frig afara.
daca-i spui ca domne a "inchis benzinaria"... trece la altul la care probabil nu s-a inchis sau are taticu' cisterna... |
Quote:
nu toate pot umbla si pe jos..ce sa`i faci :)) |
Quote:
|
Quote:
|
da, dar tot trist ramane. discutie oarecum asemanatoare purtam zilele astea cu o amica, care se plangea ca nu gaseste un baiat potrivit. si intreband-o cum ar vrea sa fie acel baiat imi zice:
matur, (ea avand 16 ani), sa aiba masina ca ea nu are vreme sa-si piarda sa umble pe jos si din astea si sa arate bine ... deci la unele chiar le trebuie masina. sa fie purtate incoace si incolo. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning