Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Cafeneaua oneştenilor (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/22686-cafeneaua-onestenilor.html)

dexter_20 03-01-08 13:57

Re: Cafeneaua onestenilor

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 1272601)
Important e sa participam, premiile dupa. Un calendar foarte interesant, parerea mea ca nu ar trebui ratat nici un eveniment avand in vedere ca locatia nu este atat de departe de Onesti, doar Baraolt e ceva mai la Vest. Prima etapa este in ianuarie, amatori ?

Later edit: Rallycrossul nu ar trebui ratat de nici un pasionat Dacia si nu numai, masini foarte interesante participand !

Asa e. Mai ales ca baietii stiu sa organizeze chestii de-astea. Buzaul nici nu se compara!!! si chiar e relativ aproape de noi

Andrey_FL 03-01-08 14:31

ai rezolvat cu drumul dex?

mai fac o ultima strigare....la 4:45 azi care vrea sa vina la carom...cativa vom fi acolo...

Bmw_Rulllzzz 03-01-08 16:03

la multi ani si voua si toate urarile de bine. eu abia am ajuns pe acasa si va fac aceste urari cu o mica intarziere.
acum sa va cert putin :lol: incercati si voi sa scrieti corect (si nu ji.....), fara prescurtari (ceva nu cv) si multe altele si incercati sa spuneti tot intr-un singur post, nu in 2-3 posturi la intervale de 2-3 minute cand inca puteti da edit. in rest...bafta in noul an
p.s. ms andrei pt sms si pt urari. la fel si tie, numa' bine

Andrey_FL 03-01-08 18:32

cum am zis si in mesaj....am vrut sa fiu baiat bun si.......mersi la fel si sper sa ne vedem maine seara cu "bine"...si sper ca ai uitat cum ti-am zis si in mesaj la sfarsit de acea cearta....
frumos si in seara asta la "olimpiada"...desi nu au mai venit toti si dupa la ceva...
maine seara am auzit ca o sa fim mai multi poate o sa fie mai bine....

tzestos 04-01-08 19:28

inca o intalnire nereusita.in fine.sa spunem ca frigul a fost de vina.bafta.asteptam filmuletele de ieri

Ratzza 04-01-08 22:14

Quote:

Originally Posted by tzestos (Post 1274855)
inca o intalnire nereusita.in fine.sa spunem ca frigul a fost de vina.bafta.asteptam filmuletele de ieri

Si chiar de era frig...mergeam frumos undeva la o masa si discutam acolo...dar vad k interesu pt intalniri este f scazut...a fost vacanta nu ati putut veni...sa vedem in timpu facultati puteti...

Bmw_Rulllzzz 04-01-08 22:23

imi pare rau sa aud treaba asta :(

dexter_20 04-01-08 22:27

de-ar da caldura mai repede...

Andrey_FL 09-01-08 16:04

1 Attachment(s)
de asta ce ziceti???stiu ca e mai veche povestea dar.......

TheFasterMan 09-01-08 16:24

nu stiam povestea....interesant...:shock:

Bmw_Rulllzzz 10-01-08 13:25

de ar da si peste mine un noroc de asta :D

Ratzza 10-01-08 18:03

Stiti cumva unde s-a intamplat?? chiar is curios.. https://www.youtube.com/watch?v=CuTl3...eature=related

Sl1V3R 10-01-08 18:23

In Bucuresti la Pescarus.

Andrey_FL 12-01-08 11:41

1 Attachment(s)
de asta ziceti???????????

TheFasterMan 12-01-08 11:43

ce tare:rolleyes: transformers:D

Bmw_Rulllzzz 12-01-08 17:12

aveam si eu masinutza de aia cand eram mic. dar era prea mare pt mine :-P

Andrey_FL 12-01-08 18:02

2 Attachment(s)
cumpar 2 aripi fata pentru dacie modelul din poze......si o bara fatza din aia nichelata

Sl1V3R 12-01-08 20:34

Ori evazezi aripile, ori iei pasajele de pe alta masina. WRC-ul parca, nu vreau sa spun aberatii, avea alte pasaje.

Sa stapanesti sanatos Dacioata si sa o tii fara spoilere si cacaturi de genu', cat mai simpla posibil !

Andrey_FL 13-01-08 00:42

nu sunt pentru dacia aia visinie care am pus-o pe masinile userilor.....ca aia e din 94
e pentru alta care trebuie sa o cumpar......si nu imi trebe aripi ca cele din poze....eu vreau aripile normale nu umflate.....

Andrey_FL 15-01-08 17:01

1 Attachment(s)
in 2007 Trabantul a "implinit" 50 de ani ...In 2008 se vor produce 100 de unitati aniversare ca ce le din poza...ce parere aveti?

AndreiC 15-01-08 20:31

oooo da...a dat tehnolgia peste trabant :))

Andrey_FL 17-01-08 15:07

http://www.realitatea.net/martor_ocular.html?main=62357

Ratzza 17-01-08 15:16

LOL ce tare e =)))))

Andrey_FL 18-01-08 06:04

La multi ani!!!din partea mea lui nenea Marius.....sa fii sanatos si fericit!!!!!!

Bmw_Rulllzzz 18-01-08 09:46

Multumesc mult Andrei :)

Bmw_Rulllzzz 22-01-08 13:00

gata??? nu mai are nimeni nimic de zis ???

Andrey_FL 22-01-08 15:27

pai eu i-am zis lui dex ceva de un club....daca ar vrea el sa zica ca sa nu zica ca vorbesc pe langa

TheFasterMan 22-01-08 15:52

pai tu ai fost cu ideea tu ar trebui sa ne explici:D

dexter_20 22-01-08 16:04

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 1307481)
pai tu ai fost cu ideea tu ar trebui sa ne explici:D

De acord cu tine. Totusi, eu in seara asta am sa vorbesc cu un avocat despre infiintarea unei asociatii non-profit (club auto) sa stim clar ce ne trebuie. Daca toate sunt bune si frumoase, visez la o "cheta" din care sa angakam un avocat care sa se ocupe de tot... Daca aveti prieteni/rude/cunostinte cu birou de avocatura ati putea face la fel ca mine.

Andrey_FL 22-01-08 16:11

Eu doar am primit propunerea de la un baiat din Baia Mare care mi-a vazut profilul de Hi 5
Crazy Team Racers este un club auto moto cu acte in regula si cu dreptul de a organiza tot felul de concursuri cu continut tuning auto liniutze
Mi-a cerut id de mess si mi-a propus sa facem in Onesti o filiala a clubului CTR cu acte in regula sau fara acte.....

Bmw_Rulllzzz 22-01-08 16:40

dap, il stiu si eu pe om. tot de pe hi5 :) ar fi o treaba si asta. aaa..si....andrei....da si tu caciula aia jos ca a trecut Craiunul :)

Andrey_FL 22-01-08 16:41

macar pana facem noi ceva sau cu GTV eu zic ca ar fi bine..tzestos ar vrea , ciprian la fel
am uitat de ea....

AndreiC 22-01-08 20:22

acuma..eu unul nu stiu ce sa zic....parca sunt legati de picioare si de maine si nu putem face nimic...ne-am tot lasat la stadiul de vorbe...poate ca a venit vremea sa facem ceva clar in legatura cu, clubul. plus ca anul asta se inmultesc si carnetele de conducere prin gasca noastra...
e frumos si ce zice andrei , dar....S-au vorbit niste chestii la niste intalniri...oare s-au uitat?

da dexter...is inconjurat de asemenea vecini :))...da un semn si mai facem iar un drum la primarie sau unde vrei tu :)))

incearca sa spui totul intr-un singur post te rog. Bmw_rulllzzz

Andrey_FL 23-01-08 15:23

eu v-am zic ce a zis omul..faceti cum vreti si sa ii mai intrebam si pe ceilalti cand mai aflam ceva

aleks 24-01-08 09:24

eu va dau un sfat...
nu va complicati cu un club...
cel mai simplu e sa faceti o filiala la un club mare, indiferent cum se numeste el
de ce?
pentru ca voi nu aveti suficient timp si suficiente finante pentru a organiza evenimente
(asta e scopul unui club, nu? ) iar daca ati reusi sa organizati totusi un eveniment, nu ati avea nici nume nici publicitate suficienta pentru a va recupera banii, sau macar pentru a-l face un eveniment reusit(suficienti participanti si spectatori).
de intalnit va puteti intalni foarte bine si fara a fi recrutati legal intr-o asociatie comuna, scopul unui club e altul, si anume organizarea de evenimente sportive...
eu nu vreau sa va descurajez, va povestesc doar pentru ca am trecut exact prin acelasi stadiu, si prefer sa va impartasesc experientele mele, poate o sa va ajute la ceva...

dexter_20 24-01-08 18:40

noi suntem de "Crazy" sa incercam si varianta asta

AndreiC 25-01-08 14:52

multumim de sfat aleks!!!pe de o parte ai dreptate...da pe alta parte putem incerca !zic si eu acuma, pentru ca de decis eu nu am nici o putere!ramane la latitudinea fiecaruia sa faca cum crede ca e mai bine
care varianta dex???

aleks 25-01-08 16:54

eu nu vreu sa va impiedic, incerc doar sa va expun toate laturile problemei, ca sa luati o hotarare avizata...
voi sunteti singurii in masura sa decideti la urma cum e mai bine

TheFasterMan 25-01-08 17:20

oricum cea mai simpla varianta...este o filiala a unui club,dar pentru asta trebuie sa fim cat mai uniti...

Andrey_FL 25-01-08 17:22

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 1314141)
oricum cea mai simpla varianta...este o filiala a unui club,dar pentru asta trebuie sa fim cat mai uniti...

asta asa e....trebuie sa se hotarasca toti ....

All times are GMT +2. The time now is 05:20.

- Copyright 2026 4Tuning