![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
salut kidu si bine ai venit....multi km fara probleme
|
Bun venit si drum intins!
|
Quote:
|
Quote:
|
ms la toti pt urari ...
|
Quote:
|
va salut pe toti !!sant nou pe forum si sper sa ma primiti si pe mine
In primul rand vreau sa zic ca ma bucur ca exista un forum pentru judetul nostru unde oamenii discuta si inpart aceeasi pasiune TUNINGUL in cate forme o fi el . Ma numesc Robert dar prietenii imi mai zic si Bexon asa se explica si numarul de inmatriculare :)) sant din Deva 25 de ani si cam atat despre mine. Am un VW polo 6n an 97 1.4 benzina 74 calutzi ,dotari: abs,volan reglabil ,2Xairbaguri,electrica :geamuri fata ,faruri, oglinzi heliomate si servo.De cand am luato i-am montat un kit Gti :spoiler fata spate ,eleron haion ,suspensie sport fk ,evacuare inox fk ,stopuri ,un kit bixenon , folie ,capota modificata badboy look ,grila fara semn si o revopsire in intregime, am si ceva muzica in ea: Player Alpine iDA-X300,boxe fata hifonics zeus,spate 4xblaupunkt Gt,amplif balupunkt gt series tub bass la fel
mai urmeaza si altele interior etc etc dar depinde de buget :( ,la anul sper sa resusesc sa imi achitionez si un passat si desigur sa mesteresc si la dansa:)) ! voi pune mai multe poze mai actualizate cu masina in curand :) https://forum.4tuning.ro/album.php?al...ictureid=33797 |
Bun venit kidu87 si BeXXoN, sa aveti parte de masinute si de drumuri mai bune ;). BeXXoN al tau polo e verde acum sau il confund eu ?
|
Frumos Polo ;) Bine ai venit!
|
bun venit :)
|
salut ms creative .... BeXXoN bn ai venit si multi km fara evelimente dragutz polo imi place mult prelungirea de capota .... parerea mea e k arata mai bn fara scrisul polo in spate ...
|
Salut si bine ai benit Bexxon!
sincer iti spun ca imi place polo tau, sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute ;) |
albastru spre mov verde nu il confunzi :)
pozele sunt facute inainte so vopsesc scrisul cu polo e dat jos de ceva timp :) |
bun venit bexxon , si eu vreau sa-mi achizitionez un polo doar ca deocamdata n-am gasit unul pe masura cerintelor si banilor mei (in dk vreau sa cumpar :D)
|
Re: va salut pe toti !!sant nou pe forum si sper sa ma primiti si pe mine
Quote:
Frumoasa masinuta, bun venit si din partea mea |
salut la toti
ms Kedy si tuturor pentru primire :)
|
|
Welcome to the club :lol:
|
bun venit si din partea mea
|
Bun venit si de la mine :D
|
Oke Scuzati-ma
Sa ma prezint si yo .. Dragos,18 ani Hunedoara :) Is incepator si am un cielo gle din 96 revin cu poze :) |
Salut ,sunt user nou pe aici,desi urmaresc forumul de mult timp.Alex
bmw e36 318i ( adus de o luna) :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersii:D o sa revin cu poze,sper sa reusesc sa le scot astazi 8)
|
Bine ai venit si din partea mea!
|
cand mi se umple si mie masina asta din stanga de la avatar ca momentan sunt varianta hatchback ... si vroiam sedan :D ...
F.R. .. iti prieste London mah ? :D |
In primul rand , salutari la toata lumea .
Ma numesc Mihai , am 18 ani si sunt din Deva . Masina inca nu am deoarece intampin mici probleme financiare si inca nu am permisul luat , dar zilele astea merg sa dau si sper sa fie bine . Cat despre masina sper sa achizitionez cat mai repede una :) |
Quote:
|
multumesc :) luni ma duc tare peste ei si sper sa il iau :))
|
Quote:
|
Bine ai venit si bafta cu permisu8)
|
welcome :D .... bafta la sala :))
|
bun venit si bafta cu permisul :)!!
|
weekend`u asta mananc cartea :)))
BeXXoN si mie imi place polo`ul tau ;) il vad in fiecare zi prin oras , sa ai parte numai de lucruri bune cu ea si fara incidente ;) |
1 Attachment(s)
Salutare la toti . Sunt din Hunedoara (oras) ... momentan scuterist :D pentru inca jumatate de an . Am si eu o rugaminte ...daca are cineva un sticker din gresala pe acasa cu 4tuning sa imi dea si mie :rolleyes2:lol:
o poza cu scuteru mai jos ... poate m-ati vazut vreodata prin oras . |
Bine ai venit:)) Pff luti-va masini astia cu scuterul ca pe scuter sunteti kamikaze,faceti jaloane printre masini,macar cu masina nu incapeti:lol: PS:Fain scuteru,ar fi si mai fain daca l-ai vopsi.Uite ala rosu ce luceste...8)
|
bun venit si din partea mea valy si blackjack ... bafta cu permisu
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning