Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   STREET LEGAL Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/206221-street-legal-ploiesti.html)

T@zMania 26-03-12 12:37

Re: STREET LEGAL Ploiesti

exact ce spuneam.....NU MAI VB AIUREA!!!NU MAI SCOATETI VORBE!!!
si ca sa nu mai avem discutii inutile,il invit pe vlad sa bata timpul lui nebunu la tulcea.
pana atunci va invit sa nu mai trageti concluzii si sa lansatzi zvonuri.
vlad ce best time ai?

Doc-ul 26-03-12 12:49

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4950460)
Eu cred ca ar fi cam pe acolo,asteptam un duel :lol::lol:

e diferenta mare ... o sa vezi !!!

Doc-ul 26-03-12 12:51

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4950476)
si ca sa nu mai avem discutii inutile,il invit pe vlad sa bata timpul lui nebunu la tulcea.
vlad ce best time ai?

pentru asta e forum ... sa ne dam cu parerea ... mai facem caterinca ... ia tu in serios totul :-P

alexone 26-03-12 13:58

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4950476)
vlad ce best time ai?

Ce repede sari ... :lol:
Normal ca la Tulcea va vedea ce timp va scoate.
Fara slicuri si fara un start la semafor nu iti dai seama de ce poate o masina.
Eu pun ALL IN ca Vlad va scoate 11,xx. Ca va scoate mai bine ca Nebunu sau nu mai ramane de vazut. Momentan Nebunu sta mai bine pe partea de suspensie. Stim toti ce plecari bomba avea.
Oricum la grupa lui va avea si Vlad sansa lui.

Seal 26-03-12 14:54

Nu stiu de ce se agita atata lumea cand absolut toti stiti ca avem aceiasi configuratie la masini.
Sunt N chestii de luat in considerare la masinile noastre. Baza este aceiasi.
Eu merg de 2 ani cu niste cauciucuri potenza cu care am fost si la cursele legale la tulcea si am avut 2.46 60 feet cu ele. Fara sa exagerez cu ceva plecam din maxim 2000 de ture.
Eu nu ma bat cu nebunu ptr ca eu practic am facut aceasta masina cu aceasta configuratie strict din cauza lui. Si nu regret nimic. Masina trage senzational. Cum a spus si el dupa ce a mers cu masina, motorul masinii mele dabia acum a inceput sa se lase si trage fenomenal de bine. Am scos 12.6 cu 2.46 60 feet. Dupa mine acest timp este foarte bun, avand in vedere ce cauciucuri si ce plecari aveam. Sincer vroiam sub 13 secunde. Ca si upgrade de la tulcea, la masina mea s-au schimbat serpii si atat. Si serpii i-am schimbat ca aveam probleme cu prinderea la turbina (vina mea).
La afirmatia voastra ca l-am batut/ca ma bate Mihai sunt n considerente. Eu personal cred ca masinile noastre sunt aproape identice. singura diferenta este de turbina care a mea este pe lagare si a lui ball bearing.. ca sa nu mai zic ca am un roll cage care atarna destul de greu.
Masina asta nu este facuta sa bata pe x sau pe y, este facuta sa fie fiabila, sa traga si sa ma multumeasca strict pe mine!
Ramane de vazut ce se intampla la tulcea. Singura chestie care o vreau este sa scot un timp bun cu slickurile. Asta dak o sa faca fata ambreiajul meu stock de m3.
Daca nu face fata, aia e. ma dau cu dalea de strada. merg sa ma distrez. nu stiu cata lume intelege acest aspect.
Roadele masinii rezulta din multumirile care mi le ofera si din multe alte considerente.
Va rog sa nu mai vorbiti prostii sau sa incitati oamenii sa zica balarii.
Cum ma intreba si lumea pe la rond inainte de cupa cocean dak ma bate nebunu le-am spus acelasi raspuns care o sa il dau mereu. Daca ma bate foarte bine, daca il bat este fix acelasi lucru. Singura diferenta care o vad eu este o plecare mai buna din partea unuia dintre noi. Restul e cancan.
Masina mea merge pe 1 bar fix. si asa va ramane chit ca ma bate nu stiu cine pe 0.1 sutimi. Merg asa de vreo 7000 de km si va mai merge mult timp de acum inainte tot asa. Un viitor upgrade la masina va fi o suspensie mult mai smechera si eventual o cutie de viteze noua ca imi caraie a doua in draci :lol:

Seal 26-03-12 15:00

Parerea mea este in loc sa va faceti griji care dintre noi bate , sa lucrati la masini ca mai este putin pana la Tulcea.

Doc-ul 26-03-12 15:01

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 4950683)
Nu stiu de ce se agita atata lumea cand absolut toti stiti ca avem aceiasi configuratie la masini.
Sunt N chestii de luat in considerare la masinile noastre. Baza este aceiasi.
Eu merg de 2 ani cu niste cauciucuri potenza cu care am fost si la cursele legale la tulcea si am avut 2.46 60 feet cu ele. Fara sa exagerez cu ceva plecam din maxim 2000 de ture.
Eu nu ma bat cu nebunu ptr ca eu practic am facut aceasta masina cu aceasta configuratie strict din cauza lui. Si nu regret nimic. Masina trage senzational. Cum a spus si el dupa ce a mers cu masina, motorul masinii mele dabia acum a inceput sa se lase si trage fenomenal de bine. Am scos 12.6 cu 2.46 60 feet. Dupa mine acest timp este foarte bun, avand in vedere ce cauciucuri si ce plecari aveam. Sincer vroiam sub 13 secunde. Ca si upgrade de la tulcea, la masina mea s-au schimbat serpii si atat. Si serpii i-am schimbat ca aveam probleme cu prinderea la turbina (vina mea).
La afirmatia voastra ca l-am batut/ca ma bate Mihai sunt n considerente. Eu personal cred ca masinile noastre sunt aproape identice. singura diferenta este de turbina care a mea este pe lagare si a lui ball bearing.. ca sa nu mai zic ca am un roll cage care atarna destul de greu.
Masina asta nu este facuta sa bata pe x sau pe y, este facuta sa fie fiabila, sa traga si sa ma multumeasca strict pe mine!
Ramane de vazut ce se intampla la tulcea. Singura chestie care o vreau este sa scot un timp bun cu slickurile. Asta dak o sa faca fata ambreiajul meu stock de m3.
Daca nu face fata, aia e. ma dau cu dalea de strada. merg sa ma distrez. nu stiu cata lume intelege acest aspect.
Roadele masinii rezulta din multumirile care mi le ofera si din multe alte considerente.
Va rog sa nu mai vorbiti prostii sau sa incitati oamenii sa zica balarii.
Cum ma intreba si lumea pe la rond inainte de cupa cocean dak ma bate nebunu le-am spus acelasi raspuns care o sa il dau mereu. Daca ma bate foarte bine, daca il bat este fix acelasi lucru. Singura diferenta care o vad eu este o plecare mai buna din partea unuia dintre noi. Restul e cancan.
Masina mea merge pe 1 bar fix. si asa va ramane chit ca ma bate nu stiu cine pe 0.1 sutimi. Merg asa de vreo 7000 de km si va mai merge mult timp de acum inainte tot asa. Un viitor upgrade la masina va fi o suspensie mult mai smechera si eventual o cutie de viteze noua ca imi caraie a doua in draci :lol:

nu lua totul in serios ... mai glumim si intre noi ... bafta cu masina in continuare !

Doc-ul 26-03-12 15:02

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 4950692)
Parerea mea este in loc sa va faceti griji care dintre noi bate , sa lucrati la masini ca mai este putin pana la Tulcea.

Toti vor castiga la Tulcea !!!

DaNn.ZyX 26-03-12 16:40

Asta e cel mai important,intre"noi"(aici ma refer la cei din Ploiesti) nu ar trebui sa se puna problema asta...cine bate si cine nu,o sa se vada la momentul respectiv,toti ar trebui sa fiti o echipa :)

Seal 26-03-12 16:48

Cel mai important ar fi ca Ploiestiul sa ia toate cupele si sa nu conteze cine si pe ce loc a iesit!

T@zMania 26-03-12 16:50

vlad vorbele ca l-ai spulberat pe nebunu nu au fost spuse de tine si de asta am adus in discutie aici,printre ai tai colegi ;)
niste vorbe proaste spuse aiurea se pot interpreta aiurea....
ideea era sa nu mai vorbeasca ,,avocatii'' :) in locul tau.
bafta la tulcea si sper sa cobori sub 12.

T@zMania 26-03-12 16:52

Quote:

Originally Posted by Doc-ul (Post 4950493)
e diferenta mare ... o sa vezi !!!

dupa parerea ta[de cunoscator] in favoarea cui va fi diferentza?

T@zMania 26-03-12 16:54

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 4950606)
Ce repede sari ... :lol:

adu-ti aminte ca m-am dat cu tine cu scirocco la rugamintile tale,cand masina mea nu era gata si pe urma ai postat repede pe forum ca m-ai batut.eu nu am orgolii prostesti,dar nici oamenii care scot vorbe aiurea nu imi plac.[si aici nu fac referire la tine,vorbesc in general]

StreetLegal 26-03-12 17:30

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4950875)
adu-ti aminte ca m-am dat cu tine cu scirocco la rugamintile tale,cand masina mea nu era gata si pe urma ai postat repede pe forum ca m-ai batut.eu nu am orgolii prostesti,dar nici oamenii care scot vorbe aiurea nu imi plac.[si aici nu fac referire la tine,vorbesc in general]

Zic Zau :lol::lol::lol::lol:

T@zMania 26-03-12 17:44

Quote:

Originally Posted by StreetLegal (Post 4950928)
Zic Zau :lol::lol::lol::lol:

zici bine....

Seal 26-03-12 19:25

Si daca nu cobor sub 12 mi se rupe!
Stiu cum merge masina si sincer nu as modifica absolut nik la ea!

vali-05rzj 26-03-12 19:34

Oameni mari ?
:?::?::?::?:

alexone 26-03-12 19:51

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4950875)

A fost vreodata gata masina aia?:twisted:

Ma nerveaza ca nu esti corect ...
Daca verifici acel topic o sa vezi ca eu am postat absolut toate cursele pe care le-a facut masina mea, indiferent daca a castigat sau nu.
Nici eu nu am nimic personal cu tine dar multe apropouri din trecut au fost la adresa mea, fara ca eu sa iti zic nimic tie personal, iar asta ma deranjeaza.

P.S.: nu am avut un topic de lauda, doar un topic unde mi-am tinut evidenta curselor mele.

DaNn.ZyX 26-03-12 19:54

Hai ma , nu va mai tachinati atata,din nimic,faceti si voi pace:peace::peace::peace:

dragos2900 26-03-12 21:52

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 4951221)

P.S.: nu am avut un topic de lauda, doar un topic unde mi-am tinut evidenta curselor mele.

trece acolo OPEL ASTRA 1.8i vs BMW e36 320i 1-0 :lol:

Doc-ul 26-03-12 21:59

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4950866)
dupa parerea ta[de cunoscator] in favoarea cui va fi diferentza?

stii foarte bine ca nu conteaza numai masina : gume , reactie , cand/cum schimbi vitezele , cand derapeaza cum o controlezi si nu in ultimul rand experienta ...etc . Eu sunt un afon , nu prea ma pricem la chestii motorizate dar nu conteaza asta ! Ceea ca conteaza e ca tu ai luat in derios ceea ce spun SI AM STIPULAT DESTUL DE CLAR CA A FOST IN SPIRIT DE GLUMA !
Nu mai ai voie sa glumesti ( fara sa jignesti ) pe un forum ca se si trezeste UNU care sa te faca " cunoscator " fara a stii ce-ti poate pielea ( nu masina ) .

Cum am spus TOTI vor castiga din orice cursa ... important e sa stii sa pastrezi ce castigi ( fie ea si cunostinta )

bmw_motorsport 26-03-12 22:05

amandoi ursii sunt cam la fel in configuratie...vlad a reusit sa puna mai bine puterea jos vineri seara(cu toate ca sunt 'fan' nebunu'....mersul lui de-a latu' e inconfundabil:lol::lol:)...la capitolul timpi doar tulcea isi va spune cuvantul....restul e cancan....nu inteleg de ce atatea vorbe aiurea aruncate in vant si atatea devieri de la subiect....chill out
hai sa ne bucuram de caldura care a venit...sa mesterim la ele cum stim si cum putem...si sa lasam vorbele de prisos deoparte...cel putin aici
peace:!:

Doc-ul 26-03-12 22:10

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4951548)
amandoi ursii sunt cam la fel in configuratie...vlad a reusit sa puna mai bine puterea jos vineri seara(cu toate ca sunt 'fan' nebunu'....mersul lui de-a latu' e inconfundabil:lol::lol:)...la capitolul timpi doar tulcea isi va spune cuvantul....restul e cancan....nu inteleg de ce atatea vorbe aiurea aruncate in vant si atatea devieri de la subiect....chill out
hai sa ne bucuram de caldura care a venit...sa mesterim la ele cum stim si cum putem...si sa lasam vorbele de prisos deoparte...cel putin aici
peace:!:

a 3 -a oara spun TOTI VOR CASTIGA si ceea ce am zpun in topicuri mai sus au fost in spirit de gluma , caterinca ... dar unii nu mai stiu de asa ceva .

PEACE spun si eu !!!

jakal 26-03-12 22:46

important e sa sti sa pierzi......
degeaba va agitati, ca aici va certati/contraziceti si pe strada o dati in tovarasie.....nu e prima data cand se intampla asa....

hai luati-o sus.....:lol::lol:

Doc-ul 26-03-12 22:52

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4951672)
degeaba va agitati, ca aici va certati/contraziceti si pe strada o dati in tovarasie.....nu e prima data cand se intampla asa....

e prima data pentru mine dar nu-mi place sa fiu luat peste picior nici aici , pe strada sau oriunde ...

fa podu si ia-o jos :lol: Imaginatie maxima :)))))))

jakal 26-03-12 22:57

Quote:

Originally Posted by Doc-ul (Post 4951684)
e prima data pentru mine dar nu-mi place sa fiu luat peste picior nici aici , pe strada sau oriunde ...

asta nu e nimic.....au fost certuri grave aici pe forum care se mutau pe mess, se stergeau posturi, se luau familiile in cardan...etc....

si apoi se gaseau oameni la rond si ziceai ca nu sa intamplat nimic.....
deci nu are rost sa te agiti...

mergi incet ca face spuma.....:lol::lol:

Doc-ul 26-03-12 23:13

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4951699)
asta nu e nimic.....au fost certuri grave aici pe forum care se mutau pe mess, se stergeau posturi, se luau familiile in cardan...etc....

si apoi se gaseau oameni la rond si ziceai ca nu sa intamplat nimic.....
deci nu are rost sa te agiti...

mergi incet ca face spuma.....:lol::lol:

da , spuma face rau , ai dreptate . Baieti cu caracter ferm :) bv lor !!!

ALEX_BZN 27-03-12 00:32

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4950863)
vlad vorbele ca l-ai spulberat pe nebunu nu au fost spuse de tine si de asta am adus in discutie aici,printre ai tai colegi ;)
niste vorbe proaste spuse aiurea se pot interpreta aiurea....
ideea era sa nu mai vorbeasca ,,avocatii'' :) in locul tau.
bafta la tulcea si sper sa cobori sub 12.

Nu a zis nimeni ca l-a spulberat pe nebunu...doar a zis exact ceea ce a fost...ca vlad a plecat foarte bine si ca intradevar a castigat....nimic nu e definitiv si nimeni nu l-a declarat pe vlad ca este peste nebunu.... s-a facut "protestul etapei" si s-a vorbit ce si cum s-a intamplat, doar nu era sa zica lumea ca l-a batut nebunu pe vlad daca nu era asa....nu e cazul sa exagerezi....reactia a fost asa findca nimeni nu se astepta ca vlad sa vina asa pregatit....eu unu ma gandeam ca vlad o sa si-o ia rau....

Seal 27-03-12 07:32

Unde am venit ma pregatit? :lol:
Merg cu cauciucurile alea de cand am facut masina :lol:

amadeus_and 27-03-12 09:11

Intre timp Nebunu a castigat grupa lui la VTM...prima cupa pe anul asta...FELICITARI...

T@zMania 27-03-12 09:25

vlad a venit nepregatit....
nebunu a venit f pregatit:slickuri[cauciucuri foarte tocite de se vedeau sarmele]
alexone nu are rost sa mai poluam topicul vostru cu motivele ptr care masina mea era gata sau nu.la rocco nu se gaseau piese plug&play ca la ursul tau.tocmai asta a fost si motivul ptr care masina a plecat de la mine.
cat deswpre faptul ca m-am tot luat de tine,e doar o parere.discutii in contradictoriu au fost si vor mai fi,asta nu inseamna ca nu imi esti simpatic ;)

jakal 27-03-12 09:30

Quote:

Originally Posted by amadeus_and (Post 4952071)
Intre timp Nebunu a castigat grupa lui la VTM...prima cupa pe anul asta...FELICITARI...

si Bogdan FUM locul 2 parca.....l-am vazut pe podium, semana bine rau cu nebunu :rolleyes2.....:lol::lol:

alexone 27-03-12 09:39

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 4952106)
vlad a venit nepregatit....
nebunu a venit f pregatit:slickuri[cauciucuri foarte tocite de se vedeau sarmele]
alexone nu are rost sa mai poluam topicul vostru cu motivele ptr care masina mea era gata sau nu.la rocco nu se gaseau piese plug&play ca la ursul tau.tocmai asta a fost si motivul ptr care masina a plecat de la mine.
cat deswpre faptul ca m-am tot luat de tine,e doar o parere.discutii in contradictoriu au fost si vor mai fi,asta nu inseamna ca nu imi esti simpatic ;)

Si tu imi esti simpatic ... tre' sa mai scriem si noi pe aici de plictiseala.

Mai bine hai sa ne organizam sa facem o plecare in grup mare si frumoasa catre SIAB sau cum ii zice.
Asa ... incet ... pana la padure la Romanesti ... :lol:

sittheo 27-03-12 11:45

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 4952130)
Si tu imi esti simpatic ... tre' sa mai scriem si noi pe aici de plictiseala.

Mai bine hai sa ne organizam sa facem o plecare in grup mare si frumoasa catre SIAB sau cum ii zice.

ai draqu cred ca o punem de o cununie simpaticilor:lol::lol::lol:

alexone 27-03-12 15:23

Quote:

Originally Posted by sittheo (Post 4952298)
ai draqu cred ca o punem de o cununie simpaticilor:lol::lol::lol:

Vezi ca in trei nu ne place ... nici chiar asa :lol:

vali-05rzj 30-03-12 11:28

Asa ... incet ... pana la padure la Romanesti ... :lol:[/QUOTE]

cind faceti plecarea la SIAB, unde are loc adunarea grupului si mai ales primiti si din afara clubului ?

alexone 30-03-12 20:14

Quote:

Originally Posted by vali-05rzj (Post 4957094)

cind faceti plecarea la SIAB, unde are loc adunarea grupului si mai ales primiti si din afara clubului ?[/QUOTE]

La "SIAB" mergem toti ploiestenii, nu conteza, club, neclub, sex etc. :lol:

ALEX_BZN 01-04-12 12:21

Am vorbit astazi cu prietenul nostru si moderatorul de pe forum Danny TNG si a zis sa incercam sa tragem mici cadre HD cu camere cat de cat profesionale sa vedem ce iese...toti cei din club care vad anuntul si vor sa vina sunt asteptati la ora 16.00 la rond.
Stima!

mieludecazutu 01-04-12 15:23

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4951672)

se stieeeeee :))))))

jakal 22-04-12 21:51

asteptam rezultate/poze/filmulete de la tulcea....:)

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning