![]() |
Re: Focsani
aleks....io sunt si artist plastic (cu acte) si un pic de tunis virtual....nu vrei sa te muti tu la focsani ???:D:D:D
|
Quote:
|
eu va zic pe nume...Thunder,Glavana,Miky,Bogdan...sunt cativa care stiu sigur ca ma vb pe la spate...restu baieti buni pacat ca sunt manipulati fara sa isi dea seama....
|
eeee...ben ...tu mai ai si niste mushama carbon....si niste tobe....esti deja la avansati...deci esti exclus....:D
|
Quote:
|
salut salut masina maine e gata poate dau o fuga maine seara sau poimaine pe la fcs.
a vopsit bara fata, bara spate, pragurile si aripile si mai avea putin la capota acum doar ce am venit de la om.... lasa k o sa o vezi...parerea mea k a iesit bine bine |
Baga si tu o poza ceva :D Abia astept sa o vad ..
|
tek mai ai suporti de numere de care iai dat lui franco?iam vazut si eu azi si is mijto tare....
|
Quote:
Păcat că e atāta scandal īntre voi că sunt o mulţime de locuri mişto şi o mulţime de lucruri interesante de făcut la voi. Oricum, o să ne auzim prin p.m. să discutăm mai īn amănunt.... |
Quote:
Cati Cp are Toyota Celica aceea alba ? :rolleyes2 |
nu stiu sigur dar zic si eu din auzite ... daca gresesc cineva sa ma corecteze am inteles ca are vre-o 200cp
|
care ziceati ca lucreaza cu fibra pe la focsani ???
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Finish
|
anteresant...cat ti-a luat ???
|
se pare ca lumea scoate post-uri pe aici dupa pofata inimii....
|
Misto jipianu...a iesit super bine...
|
:sad:.....s-a inchis cumva ???
|
nimic nou pe aici?
|
......a meritat atatia bani ?!
|
orice isi merita banii cand bagi banii intr-o masina si faci ceva ce iti place tie si celorlalti
|
si .....a-ti fost bai nene si voi la iasi...astia cu masinile "tunate" de club ?????
|
Nop a fost reuniune Inferno la Bucuresti si sau dus toti acolo....dar ce a fost la Iasi..?
|
Tuning DAYS Iasi 2009
|
Aha...la Satu Mare au fost curse legale pe aeroport...smecherie...
|
care vrea o goarna YED....ca m-a tampit la cap :crazy:
mi-am pus stocu la loc.... |
peste tot sunt legale...numa la noi nu..acu ca e filiala inferno si la noi poate se organizeaza si pe la noi ceva....
|
Quote:
|
??????????????
aligator...tu nai zoz la nr? |
Quote:
|
si cum de nu esti in inferno?
|
Quote:
|
parca vin mai multi de la exclusive sambata la focsani la carrefour...participi si tu nu?
|
Quote:
|
aaa...un alt club pe aici...super tare...poate ajung si eu prin extrem...mai facut curios...
|
...si party la deschiderea Exclusive racing Focsani, vineri seara incepand cu orele 22 la extrem club.unde sunteti cu totii invitati ;)
|
Safta pune poze cu masina! Am auzit ca a iesit bine..
|
e smechera tare culoarea.....dar numai ai vopsito atat?sau iai mai facut modificari....
|
se mai duce cineva la canal la gugesti??
|
Safta misto rau noua culoare a masinii ;) chiar bleoul acela :D mereu o vad cand ma duc la liceu :x :x :x
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning