![]() |
Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii
Quote:
Eu de cand am schimbat la el finala imi intra gaze de vacuare in masina la greu si din aceeasi cauza: fisura undeva in fata la flexibil :lol::lol::lol: |
Seriu : fac eforturi deoarece vreau sa elimin golf 5 din concursuri sa imi ramana masina ideala familiar Asa potential ca sa ma bucur de put ere zi de zi.golf 2 si Asa sat degeaba motorul il am de 1.8 t acuma un pic de munca in ea ...asta e macar pe ala de il sparg sau orice pateste nu imi pare rau de ea ca si de golf 5 care e Mai greu de intretinut la probleme. Vladutz bafta la caii scoatei la pascut :-) ..........laviniu......cu cat ai scapat de la esapamentisti ca sum a?oricum is mandru sun in primi 8 cei Mai rapizi cu traction fata din Romania dintre cei ce participa in competitii si am terminate anul cu ultimele 2 etape locu 2 locu 2 inseamna ca touts e rezultat bunicel pentru un incepator ca mine in curse legale
|
dai jos 10 kg si esti pe loku 1 :))))
|
Quote:
Destul de scump. Eu nu zic ca ei mi-au crapat flexibilul doar ca am aceeasi problema ca si tine. Asa ca daca gasesti o varianta buna la pret vreau si eu sa stiu ;) |
3 Attachment(s)
Hai sa mai improspatam putin topicul lui Sandu :)
|
Asta-i ceva tub de bas de ultima generatie?:lol::lol::lol:
Deci Vlad mare atentie ce blowoff pui. La final tre' sa faca fass-pass altfel nu-i buna treaba. Aaaaaa...era sa uit...si sa-i pui short shift care sa faca si ala tot fass-pass :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
dragi tovarasi :):):) va rog deschidetiva ochi si de vedeti vreun golf 2 prin oras neinmatriculat cu hartie pe el de vanzare anunati-ma si pe mine sau de vedeti vreunul parasit de soarta spuneti-mi locatia....dau un cola rasplata :):):):):) sau vreo 2 difuzoare onus pentru un pont bun :)
|
Deschidem ochii numai daca ne spui ce vrei sa faci cu el. :-P
|
cusca la bumi!
|
Quote:
|
lasa mai cainele in pace ...ca merge pe baterii...si pune niste poze cu golful ala 2,5 care o sa devina 3 in 1:lol::suspiciou:pistoles::drunk:
|
sandule o intrebare...... cat mar costa sa imi adaptezi o intrare/iesire USB la un mercedes w220 masina are navigatia originala model('98-02') si nu are magazie cd.... asa ca acuma ascult numai radio.....
si pe langa astea mai am un tub de bas cu amplificator care as dorii sa il leg la masina... mersi!!!:D |
Vino pana la mine vedem live ce si cum si iti promit ca in vremurile astea mai grele ajungem la un. Numitor comun.ok
|
OK.......
|
la un pioneer p80-mp putem adapta cumva un usb? sau nu sunt sanse?
|
Quote:
Lume lume eu niciodata nu veneam cu promotii de nici un fel deoarece pe vremurile bune era de lucru kakalau dar mai nou e mult restransa situatia si de aceea pentru cei i teresati avem multe multe produse interesante noutati de toate generatiile sisteme de woofere amplifuri componente toata gama de replici vw audi toata gama de autoturisme.modificari panouri fete e usi orice chiar orice iti doresti pot realiza in domeniul car audio video multimedia auto si sisteme audio home centere inclusiv localuti baruri clubUri discoteci oriceeee va vrea sufletul.....avem preturi mult mai rezonabile accesibile si totusi o vechime destul de consistenta in a realiza orice la nivel multumitor |
Faina turbina de pe ce ii luata sau pentru ce ? ma rog..
|
e noua nouta si am cumparat-o ca prima piesa in noul meu proiect de drag curse de accelerare.se va monta pe un 1,8 turbo golf 2 de 8oo kg .... il cumparai mult sub pretul lui original deoarece titularul a renunta la un proiect mare iar eu vreau o rachetuza in viitor cand se redreseaza putin situatiile astea financiare...
|
golf 2 cu fata de golf 3 si motor de golf 4, si sofer de g5...Sandule, multa bafta cu proiectul !
|
Quote:
|
ba iti lipseste un C...de pe acolo de pe undeva!
|
mai nu mai ai litere pe tastatura??? ...sau iti era foame ma cand ti-ai scris nickname-uuu:lol::lol:
|
Nu sunteti voi cam obraznici?
Flo.. Ce lipseste cu c? Tot ati complectat ceva sa fie si de golf 5 sofer de g5 cu vise la golf 6 :-) doar asta ramane doar vise... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
uo termin candva anu aista..... speram sa iasa proiectul pana la finalul anului....ca de sunt love ii gata repede dar cum nu sunt lovele e gata lenttt :):):)
mugli o poza faina cu tine poti o pune pi fasebox :):):) |
Quote:
|
Quote:
|
Care stiti pe cineva in oradea care intoarce buza la jantele de tabla?Sau ceva jante de tabla gata intoarse pe 15 ?
|
de intors buza nu shtiu dar de dublat jante de tabla era careva la trameco care dubla , a facut un prieten pt dacie.......... daca nu ma inshel ECY ( nush cum se scrie dar cred ca intelegi )
|
nenea de la trameco intoarce si jante. mai se intorc si la sigma dar nu stiu sa zic exact preturi. daca vrei sa le intorci tre sa stai langa ei sa faca treaba buna altfel ...
daca vrei lucru de calitate nu le faci in oradea ce in bucuresti :) ... daca vrei sa fie acceptabile merge |
Grasule întreabă-l pe Gumi Jani sau pe Artur
|
Sandu, ce betyesig faci? Arunca niste poze sus pe forum cu golful 2 TURBO! :D
|
ala nu ii golf 2.... e golf 234(douasutetrei"shpatru")...
|
douasutetrei"shpatru"
:lol::lol::lol::lol: ce minte hodinita ai |
daca mai adaugi si prima cifra de la putere iese douasutetreizecispatru,cinci
poti sa mai pui si un unu,ca are ceas de apa de golf1:lol::lol::lol::lol: |
atunci sa inteleg ca iese douasutetreizeci"shpatru",cinci"shunu"?
|
Poate un cincitrespatru,1 x virgula,doi
|
Vad ca habar nu aveti cat e ceasu
Zice asa: Golf 2 cu jante de Golf 1 cu fata de Golf 3 si motorisca di golf 4 bree Ioi planta sigla di golf 5 in caroserie undieva ....ce corcitura am asai?las ca vedem ce ii va putea la baba asta telescoapele cum isi trage fizicu la nevoie..... Oricum piesele sunt pregatite,acum mai avem vevoie de roti modificare fuzeta ptr planetare mai groase si cea mai grea treaba cutia ....sa vedem ce va iesi oricum proiectul va fi undeva peste 2 luni terminat cat de cat... |
baga mare grasuleeeee
|
Rascoleam putin paginile deoarece cautam cate una alta si vai vai ce nu mai discutam mai nimic peaici.mai demult aveam toti multi cate o vorba scurta lunga dar aveam....ia desteptarea...ce sa intamplat....am sa incerc macar sa mai promovez anumite inovatii cu link spre deoarece mi greu sa incarc doua simultan.....baa oradeni plictisiti vine iarna hai sa rebarim oleaca pe forumu aista ....:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning