![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta
Mai ushor pt cei care se cunosc sa faca intalnire, la care sa participe si noi veniti, eu cu axel.vix de mai vedem pe la intalnirile Daewooclub dar ar fi frumos si unele 4tuning. Trebe dat doar un impuls, daca se aduna destui o de cateva ori atunci se vor mentine o perioada lunga.
|
Pai veniti si voi pe la sala sporturiilor... :roll:
ca noi nu avem de unde sa va cunoastem.. |
Peter zi in juru la ce ora ca in seara asta am chef sa fac miscare si niste poze :)
|
Quote:
|
mai veniti domne prin tabacarie... si unde vedeti o dacie break sau un clio3 sau un logan rosu cu stikere opritiva si bagati-va in seama ca nu muscam domnu scoop a venit in seara asta... si sper ca sa simtit bine...
|
Quote:
|
Quote:
|
pai in seara asta o comitem din nou... orele 21:30-22:00 suculet semnite placintele merdenele etc mai un drift mai un burn mai e si PAL-u pe acolo... acest Racer magnific al tarii si etc :)) :)) :))
|
nu mai spune mah pe unde o arde pal-u ca iar il asalteaza fanii shi paparazzi de prin tufishuri:))
|
pfuu las ma nui nimic ca vine HVB-u in the rescue si salveaza... cum era ma aseara PAL-u si femeile e ca mici cu usturoi...
|
N-are timp de fani el fuge dupa gabori :D
|
las ma ca inseara asta fugarim si noi gaborii ce nu mai palu cu dzlu
|
Not Found
The requested URL /showthread.p...97 was not found on this server. ... merge linku..:)) |
Quote:
|
Quote:
dar din cauze care inca nu le cunosc.. si pt care nu s-a dat nici o explicatie.. nu mai exista nici un topic si nici un post de-al meu referitor la acea intalnire.. :| daca vrei detalii da=-mi PM si iti spun..ce te intereseaza... numai bine |
Quote:
Se deschide in curand o pista de carturi la Ovidiu langa benzinaria Celsy e misto e mare pista |
pai ce fac cu o cladire mare langa pista de carturi ??? ... oricum vedem ... suna cam ciudat ... oricum da de veste cand e gata ... facem una legala acolo cu carturile :)))
|
cand vreti voi :)
ERY..voi erati pe lista neagra pe acolo :lol: le daramati la oameni circuitu :lol: |
sa redeschidem acest topic
Duminica 30 Martie 2008 Ora 15 Vis A Vis De Hotel Rex (in Parcarea Mare) Sunt Asteptati Toti Membrii Cluburilor Din Constanta,membrii 4tuning Cat Si Simpatizantii Cluburilor... Toti Oamenii 4 Tuning Sunt Asteptati La Intalnire. In Eventualitatea Ca Vremea Este Nefavorabila Intalnirea Va Fi Anulata Cel Tarziu La Ora 20 Sambata 29 Martie P.s. Luati cu voi aparatele foto IN CAZUL IN CARE VA FII REPROGRMATA SE VA ANUNTA SI AICI. :cool: - ERY |
Aqua2 pe zi :lol::lol::lol:
|
In nici un caz....
|
vor avea de munca oamenii de intertinere a parcarii dupa ce vom pleca.basculante de sticle si coji de seminte ;) .speram ca lumea sa fie "pasnica" daca intelegeti
|
Quote:
cuminti o sa fim toti...dar o sa facem aranjamente de intalniri private la ore tarzii :lol: |
Ma ia careva si pe mine ?
|
Quote:
|
Quote:
te iau eu;)...ne vdm maine |
sper sa nimeresc parcarea potrivita :)) inseamna ca ati pregatiti un program artistic :)
|
Quote:
da .. patinaj artistic si sincron :)) cu dublu shurub |
o sa incerc eu cu triplu surub dar nu stiu daca mai imi iese :D
|
eu zic sa nu faci...ca dupaia aduna prea multi "spectatori" si dinaia care dau "note" de la 100 la 500 RON :lol:
|
da ingerashule dar tu ai venit cu noi , toti de acolo eram loganisti adica loga club :) dar ce conteaza... sper ca teai simtit bine oricum caterinca a fost la maxim... Ps am puso pe maicamea sami spele tricou... a dracu blonda :))
|
Care se baga in weekend la o mica competitie cu karturile la KARTCENTER Ovidiu ?
|
duminica???
|
Mai degraba sambata.
|
cam putina lume se ofera
mas baga si eu dar daca e dupa ora 3 ca pana la 2:30 sunt la munca niste preturi ceva daca stii ery ca eu cel putin nu am fost niciodata acolo |
25 de lei 7 minute (aproximativ 12 ture)...dar dupa alea 7 minute iti trebuie o pauza de juma de ora cel putin.Lume o sa fie ( cam juma din Anonymous). :)
|
Quote:
Ai toate detaliile despre preturi aici: www.kartcenter.ro |
Daca e vineri seara nu e mai bine?
|
Salut! Imi cer scuze ca ma bag asa in discutie,dar sambata asta mai e valabila invitatia la carting?Mi-ar place sa vin cu un prieten destul de bun la carting,dar la ce ora va intalniti?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning