![]() |
Re: Propuneri/Challenges
pe maine seara termin si eu a doua lucrare, dar daca nu zice nimeni ca se mai baga pe ultima suta de metri NU ma asteptati, nu-mi place sa fac lumea sa astepte :D
L.E: sry pentru deruta, cad toate sansele de a mai face al doilea C-Klasse. Bafta tuturor care participa :D |
Quote:
|
Quote:
|
frate.... ne bagam si la un VW Golf GTI?
|
4 Attachment(s)
bag si eu un mercedes dar nu e de care ati cerut voi dar poate merge si asta sa intre in concurs.....dak nu am sa il fac din ou pe cel c classe:D
lam lucrat foarte dezordonat deoarece sunt putin ametit ....:Dscz ...calitatea |
Poll-ul era facut oricum, nu mai puteai intra :P mai verifica si tu threadurile noi :). Apoi, daca se cere Mercedes C-Klasse, apoi C-Klasse sa fie. Oricum, multa bafta :P
|
nu se baga nimeni la e39????
|
2 Attachment(s)
eu ma bag la vw golf gti am sa il fac ptr saptamana viitoare....!! dar as vrea sa stiu cum il facem numa fata si spate sau si kituri si chesti dastea ....interioare sau ceva de genu....astept raspuns si sa imi spuneti dak ati fi deacord ca aceste poze sa fie ....... cele dupa care sa lucram....
|
Quote:
|
frate ala e W12 641 de caluti.....am zis Vw golf GTI ....Standard
|
ast e GTI'ul Stock
|
5 Attachment(s)
ok, masina pentru urmatorul challenge este subaru impreza wrx 2006 :D puteti sa desenati si versiunea sti ;) dar sa fie 2006 si sa fie tunata, bineinteles :-) termen : o saptamana! pun aici cateva poze si sper sa fim mai multi(decat la challenge-ul anterior):rolleyes2 astea fiind spuse, multa bafta tuturor! :-);)
|
:O superba alegere ..... I'm in :D
|
Mi-e si fricka sa ma bag...la cum desenez eu..ce zicetsi..am voie?:))
|
aici se poate baga oricine, nu conteaza cat de bine desenezi :P
|
si eu ma bag dar knd trebuie date lucrarile si cum rebuie date fata spate lateral lunete:)))?
|
totusi, mi se pare cam putin o saptamana . . . :|
|
nu ma mai bag..ca-mi depaseste nievlu meu..si iese o prostie:|
|
nu se baga nimeni..eu sutn paorpae gata...sper.c.a maine sa o pot posta:d
Doar din fatsa..si a ieshit o porcarie:D |
5 Attachment(s)
se pare ca eu sunt primul care le posteaza.. sper ca nu sunt prea multe.. :rolleyes2 oricum mai am in lucru si versiunea WRC :lol: voi in ce stadiu sunteti? ca ma gandeam sa prelungesc cu 3 zile termenul.. adica pana vineri ;) ce spuneti?
|
de acord, pentru ca eu mai am de colorat doar ..... dar asta imi va lua ceva timp deoareca nu voi avea timp toata ziua .....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Este timpu..sa radetsi si de mn..cu ce am inercat eu sa fac...va rog..astept si eu niste impresii..si corecturi:D
|
1 Attachment(s)
asta ar fi Subaru.ul meu :)
cand(si daca) o sa desenez spatele, il pun aici. |
Beton!!! Bravo! :clap:
|
Quote:
|
Intr-adevar, lucrarea lui blu e superioara, de departe :). Imi pare rau ca ratez acest challenge, dar am avut o perioada incarcata la scoala, si am lasat creionul deoparte.
|
super misto a ieshit lucrarea lui blue mecca...tine-o tot ashea mane
|
1 Attachment(s)
gata si versiunea de raliu.. :D:D:D un tribut pentru colin mcrae.. RIP..
e singura lucrare de pana acum la care am muncit mult de tot.. adica vreo 4zile :-) sper ca seamana cu versiunea de raliu, chiar daca e modificata ;) pacat, mare pacat ca s-au retras din WRC.. :cry: |
stig...sper sa nu te superi pe mine sau sa crezi ca am ceva cu tine...dar...mai sunt doua lucrari in concurs(doua poze)...tu chiar vrei sa te bagi cu toate cele 6 ? :|
|
Quote:
|
fericit laur?
|
Mashina mea..se pune in considerare..sau e ultima cu premeditare?:)))
|
Quote:
|
apropo..e putsin off topic..da nu o sa se supere nimeni..itnratsi si voi la mn..si lasatsi sfaturi si imrpesii..ca mai am nistre mahsini postate:D
|
foarte frumoasa masina stig la urmatoru challenge cred ca ma bag si eu daca nu aveti nik impotriva...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
spor in continuare! tuturor ps-maine vineri e ultima zi de predare... deci mai e oleaca de timp, eu am facut schita la spate mai am retusuri culoare etc :) |
asta e primu chalange.se face top 3?:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning