Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Diverse Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/16804-diverse-discutii.html)

wsn_asf 23-06-10 00:30

Re: Diverse Discutii

Quote:

Originally Posted by DUB-R (Post 3456195)
Din pacate am ajuns pe la 2 in parcarea de la XXL, a fost prezent si un Viper pe langa Corvette C4, Corvette C5, Corvette C6, Chevy Camaro si altele ... am sa pun fotografii cat de curand

eu am ajuns la 1 si un sfert erau 2 masini si am ast ceva vreme apoi am plecat cu gandul sa ma intorc m tarziu.Knd m-am intors eu intr-un final m-am intalnit cu ei pe varianta si le-am vazut din mers!

DUB-R 23-06-10 10:20

:) ... o sa mai organizam o intalnire de felul, dar momentan n-am decis unde ce si cum ;)

Anyway, frumoasa zona spre Siriu ;)

TIGER Cupra/GTC 23-06-10 13:47

Quote:

Originally Posted by banditubz (Post 3455709)
salut am si eu o intrebare, exista cumva in buzau un club legal ? daca poate sami spuna si mie cineva . sunt interesat si eu sa ma integrez intr-o astfel de comunitate as avea si cateva propuneri apoi dupa ce aflu raspunsul o zi buna in rest

sal,este un club powerteam buzau(are site dak te intereseaza mai multe),cam ce propuneri de masini ai?

Rotty 23-06-10 13:57

Site nu mai are, vad ca e suspendat hostul :) ...

bitnet 23-06-10 21:05

Quote:

Originally Posted by Rotty (Post 3463650)
Site nu mai are, vad ca e suspendat hostul :) ...

Suspendat pentru neplata... :shock:

banditubz 24-06-10 13:38

ms de raspuns
nu le merge site-ul din pacate

Sonny™ 25-06-10 23:27

o sa vin si eu de acum la intalnirile voastre...;)

Gycone 30-06-10 00:38

De care intalniri vorbesti :)?

keemo 30-06-10 01:04

Quote:

Originally Posted by Gycone (Post 3481554)
De care intalniri vorbesti :)?

bine punctat...

nu zic ca inainte as fi fost vre' unul care nu lipsea de la intalniri si etc ,dar de vreo cateva saptamani ,in fiecare weekend merg la ploiesti la intalniri ,"gratare" si etc ,si vad ce grup unit au ,si e putin ciudat ca la mine acasa ,nu prea avem asa ceva..

giubau_v8 01-07-10 17:15

pai..folositi si voi forumul asta, ca deaia e facut aici..puneti un anunt, ca mai intra cate unu pe net, si vedeti ce iese
de exemplu...sambata seara gratar la ciolanu...cine se baga ? :D

wsn_asf 01-07-10 18:46

pai noi am ramas un grup mic de prieteni care ne intalnim in fiecare seara aproape si mai iesim prin oras,in rest intalniri slabutz spre deloc.

P.S. sambata nu pot din pacate

Rotty 01-07-10 18:51

Asta asa e keemo ... la noi nu or sa fie intalniri ca la ploiesti niciodata :lol: din mai multe motive ...

Dar totusi ar trebui sa ne organizam si noi un grup asa de seara ... acum cum e cald afara ... nu ar strica sa ne intalnim prin parcare la kaufland sau stiu eu ... :rolleyes2

banditubz 02-07-10 10:02

daca stabiliti vreo intalnire postati aici sa poata veni si cei care nu va cunosc dar detaliati ce cum si la ce ora si mai ales unde si ma ales cum se pot integra si cei din 'afara' celor care se cunosc deja
asa ar fi frumos din partea voastra .
cat pentru cei cu acel club din buzau powerteam mai multa publicitate ca nu stie lumea de voi organizati ceva sunt multi doritori in buzau

ps: ma scuzati ca vb asa dar asta e realitatea daca faceti ceva faceti calumea

MariusMKV 02-07-10 12:51

poate nu stii tu de acel club dar suntem multi care il stim si ce rezultate a avut pana acum.. nu cred ca au nevoie de nici un fel de reclama

banditubz 02-07-10 16:34

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 3487904)
poate nu stii tu de acel club dar suntem multi care il stim si ce rezultate a avut pana acum.. nu cred ca au nevoie de nici un fel de reclama

poate ai dreptate eu am fost plecat 2 ani din buzau si probabil deaia nici nu mai stiu si nu am mai auzit nimic insa parerea mea despre reclama ramane aceasi ( nici macar nu le merge site-ul)

banditubz 02-07-10 16:41

inca o data imi cer scuze daca deranjez pe cineva cu intrebarile si reply-urile pe care le dau dar dupa mine cam asta e realitatea cu buzaul nostru

Rotty 02-07-10 17:05

Asa e ... eu de de o luna ma duc pe la ploiesti mai in fiecare vineri/sambata ... si vreau sa zic ca e foarte multa lume ... si super tare atmosfera :) ... multe masini ... acum 2 saptamani au venit si baietii din bucuresti a fost super misto ... era o groaza de lume nu aveai unde sa parchezi masina :)) ...

MariusMKV 02-07-10 17:05

Nu deranjezi pe nimeni cu aceste intrebari.. Parerea mea este ca nu au nevoie de reclama din moment ce au masini foarte potente.. Anul trecut la tulcea ricky a avut cel mai bun timp , razvan a lasat pe multi cu gura cascata cu ibiza , dragos s`a descurcat destul de bine cu coupe`ul si MUP`ul din ce stiu a avut ceva probleme. Si acesta este unu din multele evenimente unde au facut impresie prea buna. Incearca sa rasfoiesti putin forumul pe la sectiunea provocari si evenimente si sigur o sa gasesti ceva.. sau incearca sa vii pe la legale

TIGER Cupra/GTC 03-07-10 09:20

asa ca o idee, fiatul coupe galben al lui dragusu si seatul MUP sunt la dragracing la Satu Mare,cde era de preferat sa ne intalnim la Finante la o samnata, si sa intrebam unde schimb un far?

banditubz 03-07-10 09:20

Quote:

Originally Posted by Rotty (Post 3488461)
Asa e ... eu de de o luna ma duc pe la ploiesti mai in fiecare vineri/sambata ... si vreau sa zic ca e foarte multa lume ... si super tare atmosfera :) ... multe masini ... acum 2 saptamani au venit si baietii din bucuresti a fost super misto ... era o groaza de lume nu aveai unde sa parchezi masina :)) ...

da din cate am inteles se tine la sala sporturilor sau cam asa ceva dar ai detalii cumva despre ora sau zi exacta

banditubz 03-07-10 09:23

stie cineva ceva de legale in buzau in viitorul apropiat ? sau alt ceva ?

AnduGTR 03-07-10 10:49

Curse legale pe 402m cam greu de facut in Buzau din cauza ca este foarte greu sa inchizi un drum public pentru asa ceva, fiind nevoie de niste aprobari foarte greu de obtinut (de pe la ministerul transporturilor si alte nebunii). Daca aveam aeroport sau o pista privata era alta treaba. Plus ca mai trebuie indeplinite conditii de genul acesta: https://forum.4tuning.ro/192-buzau/10...-buzoiene.html

banditubz 03-07-10 19:51

Quote:

Originally Posted by AnduGTR (Post 3489752)
Curse legale pe 402m cam greu de facut in Buzau din cauza ca este foarte greu sa inchizi un drum public pentru asa ceva, fiind nevoie de niste aprobari foarte greu de obtinut (de pe la ministerul transporturilor si alte nebunii). Daca aveam aeroport sau o pista privata era alta treaba. Plus ca mai trebuie indeplinite conditii de genul acesta: https://forum.4tuning.ro/192-buzau/10...-buzoiene.html

ok am inteles in buzau nu se poate organiza ceva de genul ms de raspuns anduGTR

19tdi 05-07-10 20:27

salutare baieti am si eu o intrebare:
stiti cumva unde se pot repara parbrize?? mi-a sarit o piatra in parbriz si sa ciobit si am inteles ca exista oameni cu scule si cu cunostinte necesare de a repara ciobitura ca sa nu plece crapaturile pe tot parbrizu...

giubau_v8 06-07-10 08:46

din cate am inteles te costa destul de mult sa repari si exista riscul sa reapara ciobitura
daca afli unde se repara intreaba de pret dar intreaba si cat te-ar costa un parbriz nou

Rotty 06-07-10 09:59

Pentru reparatii parbrize sunati la 0742.537.533 , iar pretul e in functie de lucrare , mie mi-a dat 4 sau 5 gauri si mi-a luat 40lei ...

Nu mi se pare mult comparativ cu pretul unui parbriz ;)

19tdi 06-07-10 20:57

parbrizul este pentru o duba si s-a mai intamplat o data acest lucru dar atunci aveam casco si park stiu ceva de 1200 ron...deci destul de mult...oricum ms de informatii

Rotty 07-07-10 13:45

Suna-l pe tipu asta si se rezolva ... ;)

Rotty 23-07-10 08:18

Din nou tacere pe acest subforum ... :|

giubau_v8 23-07-10 13:01

pai e vara, e canicula, sau ce o fi..lumea nu sta pe internet, sta la coltul blocului :D

Rotty 23-07-10 13:43

:lol: asa e ft cald frate ...

Geo_D 28-07-10 23:30

salut,am si eu o mica problema....defapt mai mare..
am un seat ibitza din 96,frumos el asa...dar vreau sa fie si mai frumos :D
sincer...nu stiu de unde aveti voi atatia bani...sa bagati in masina (bari fata-spate,praguri,eleron,cosmetica interior,etc)
cand intru in magazine,sau pe site`uri sa caut o bara....sa ..ceva acolo,simplu,dragutz....ma taie toate caldurile cand vad preturile,adica numa pe cauciucuri am dat gata 10 milioane
si chiar imi place masina si chiar vreau sa fie frumoasa,merita,momentan transpir la ea muncind(intai tre` sa o fac sa mearga :)) )
ma gandeam ca poate...imi puteti da o indicatie ceva..ce as putea sa ii fac,cum sa o fac...

Cozmescu-Alin 28-07-10 23:40

Quote:

Originally Posted by Geo_D (Post 3549626)
salut,am si eu o mica problema....defapt mai mare..
am un seat ibitza din 96,frumos el asa...dar vreau sa fie si mai frumos :D
sincer...nu stiu de unde aveti voi atatia bani...sa bagati in masina (bari fata-spate,praguri,eleron,cosmetica interior,etc)
cand intru in magazine,sau pe site`uri sa caut o bara....sa ..ceva acolo,simplu,dragutz....ma taie toate caldurile cand vad preturile,adica numa pe cauciucuri am dat gata 10 milioane
si chiar imi place masina si chiar vreau sa fie frumoasa,merita,momentan transpir la ea muncind(intai tre` sa o fac sa mearga :)) )
ma gandeam ca poate...imi puteti da o indicatie ceva..ce as putea sa ii fac,cum sa o fac...

Fibra de sticla:rolleyes2.Gaseste un baiat care sa lucreze calumea in fibra de sticla si iti face ce vrei tu muuuult sub pretul magazinelor:D

Geo_D 29-07-10 01:14

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3549639)
Fibra de sticla:rolleyes2.Gaseste un baiat care sa lucreze calumea in fibra de sticla si iti face ce vrei tu muuuult sub pretul magazinelor:D

usor de zis,greu de facut
orasu asta e mic..nu cred ca gasesc asa ceva in oras :D
adica..am vrut sa ma duc cu ea la un electrician si a trebuit sa ma haladesc cu el sa se uite la instalatia electrica si nici d`al dreaq n`a vrut
in halu in care arata acum...bine ar fi sa se uite cineva la ea :))

Cozmescu-Alin 29-07-10 09:34

Quote:

Originally Posted by Geo_D (Post 3549748)
usor de zis,greu de facut
orasu asta e mic..nu cred ca gasesc asa ceva in oras :D
adica..am vrut sa ma duc cu ea la un electrician si a trebuit sa ma haladesc cu el sa se uite la instalatia electrica si nici d`al dreaq n`a vrut
in halu in care arata acum...bine ar fi sa se uite cineva la ea :))

Iti recomand eu un baiat bun care lucreaza in fibra dar nu stiu daca mai are timp acum.Oricum iti dau numarul lui si intrebi,daca cu adevarat vrei asta.:D

Rotty 29-07-10 20:56

Daca ai probleme la partea electrica a masinii taicamiu se pricepe foarte bine la electronica si tot ce tine de curent si tot asa... Te poare ajuta cu toate ca e cam ocupat ... isi face el timp intr`o dupa amiaza :P ...

Geo_D 29-07-10 23:48

1 Attachment(s)
belea dar intai sa o fac sa ruleze,momentan arata cam asa

Geo_D 29-07-10 23:51

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3550133)
Iti recomand eu un baiat bun care lucreaza in fibra dar nu stiu daca mai are timp acum.Oricum iti dau numarul lui si intrebi,daca cu adevarat vrei asta.:D

poi vreau asta...am postat o poza cu ea cum arata...
dupa ce vezi poza o sa intelegi de ce vreau asta :)))

Cozmescu-Alin 30-07-10 00:06

Daca ai banu si esti sigur eu iti dau numaru baiatului.:D

Geo_D 30-07-10 01:20

poi normal ca ii dau banu,da sa nu ia si pielea dupa mine :)))

All times are GMT +2. The time now is 23:28.

- Copyright 2026 4Tuning