![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
@bughilas, ai dacie 1410? vrei un radiator bun?
|
da..e 1410..dar mai dydy nush ce sa zic...acuma nu-mi trebuie(doamne fereste de vre-o bubuitura ca s-ar putea sa-mi trebuiasca) daca ai client marita-l daca nu am sa te contactez in caz de ceva.;)ms oricum
|
pai il tin afara de cand am dat dacia
urma sa il arunc, dar am zis sa il dau la cineva care are nevoie de el, pe gratis, desigur. nu curge, nu e spart, are doar cateva aripioare rupte pe interior, a zburat elicea in el... eu l-am schimbat ca am vandut masina si trebuia sa arate bine.. daca iti trebuie tie sau la altcineva, lasati un mesaj.bafta. |
daca e modelul mare ma intereseaza pe mine
|
nu ma intreba ce model este, ca nu ma stiu. a fost pus din fabrica pe dacie 1410 din 2003
|
mi se potriveste modelul id meu za_kristake
|
intra pe mine, id: dydysoft
|
Re: Sibiu???
hop si eu :D dar nu detin un bolid ca voi :P am doar un diesel putin mai puturos :))
|
Bine ai venit "scneider".
Te rugam sa treci si pe la prezentare membrii. mai exact " Useri 4tuning Sibiu" Toate cele bune ;) |
caut electronist auto profesor...am nevoie pt o mica modificare la opel!! pls help
|
salut baietii! stiti careva daca este mai mare taxa de prima inmatriculare la o masina cu 16 valve decat la cea normala,,?
|
Nu este mai mare taxa.
|
mersi MIG-ULE ;)
|
am nevoie de ajutorul vostru in speranta ca o sa reusesc sa-mi recuperez display-ul furat noaptea trecuta din masina...care mergeti prin targ sau sunteti abordati de diversi pentru a va vinde asaceva va rog din suflet sa-mi dati un telefon...tin sa precizez ca acest display nu poate sa functioneze de unul singur ...
-aparatura furata...display marca alpine... in momentul furtului avea inca folia pe ecran gps dreimgo dg 250 |
pff, naspa cu hotii astia, sunt patit, stiu cum este...
in 6 dec., au furat bmw-ul la un amic, de pe m.viteazul, tot mai tupeisti sunt hotii din Sibiu... |
Imi pare rau bassule.
Il stiu si eu pe baiatu cu bmw de pe MViteazu, incredibil... |
carnati astia numai la furat le sta capu ...
|
este acelasi gps pe care aveai si amplasarea radarelor?...ala il stiu..
tinem aproape Bassu. Daca e sa nu-l mai recuperezi eu zic sa-si cumpere "medicamente" de banii luati pe el :( |
pe unde se mai face itp asa mai treaca-mearga?
|
kam peste tot k e criza financiara...:)
|
cam pe nicaieri la un service respectabil. incearca pe drumul national spre brasov, pe la serviceurile de pe sate. cat mai departe de RAR si de preferat fara conexiune la net, sa nu iti blocheze aia de la RAR masina in service.
|
Pai treaba e ca achizitionez o masina cu itp expirat,are parbrizul fisurat(nu grav), mai gasesc ei un joc la o bucsa ceva,probleme grave oricum nu are,si imi trebuie itp pana in primavara sa pot circula cu ea (daca stiti si un service anume dati PM daca nu vreti sa scrieti pe main) multam fain
|
Unde mergeti la un patinaj artistic?
|
xxl? paltinis? la carrefour nu stiu daca se mai poate :))
|
salut
stie cineva, cine umfla aripi (auto) in sibiu sau pe aproape..(brasov valcea etc) ...vreau sa fie meserias daca se poate as vrea sa vad si o masina la care a lucrat. multumesc anticipat! |
eu am vb azivara cu un baiat care are service in alba, gusti il cheama dar nu m-ai am numarul lui..
incearca si intreaba de el tot aici pe forum , la comunitati locale - alba iulia ca sigur baietii il stiu e super meserias |
Eu il stiu bine de tot pe Gusti, Da este meserias dar numai pe partea de vopsit ,tinichigerie nu face.incearca pe la turcii din sibiu ,sunt profesori la tabla, dar mai putin la vopsea.
|
Unde pot repara un turbo si la ce pret?
|
Nu mai am numarul lor de tel dar poate te ajuta cu ceva numele. Cauta pe google firma SC. TURBO SERV SRL.
|
|
Pacat ca au mai murit si oameni nevinovati pe langa el....
|
RIP Dumnezeu sa ii ierte
|
Petre Petre nu credeam ca te vad in astfel de situatie
Dumnezeu sa-i ierte |
Din punctul meu de vedere, a fost un baiat de nota 10, nu mi-a venit sa cred cand am auzit. Doamne fereste-ne pe toti ,de treburi din astea. Dumnezeu sa-i ierte!
|
aseara cand am primit un telefon nu mi-a venit sa cred am crezut ca face caterinca cel care m-a sunat , dar n-a fost asa pacat ca a plecat prea repede dintre noi
|
dumnezeu sai ierte....sa avem grija baietii cum conducem k acum e cel mai rau cu zapada asta ...RIP
|
a lasat numai durere in familie....conoleante familiei, mai ales mamei sale care a ramas cu sufletul zdrucinat." cata durere acuma de sarbatori..:(
oricum.....R.I.P M.T.R |
CRACIUN FERICIT!!!
|
craciun fericit :P
ps... intrati acolo jos la semnatura..si dati un vot la care va place :))... asa in spiritul craciunului |
Sall
Vreau sa aduc si eu o masina din vestem in sibiu dar problema e ca nu are verificare. Asa ca vreau leg o chinga si sa ma traga un prieten asa de forma pt ca masina functioneaza... acum intreb daca ma opreste politia cu ea tractata imi poata da amenda? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning