![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
12 Attachment(s)
Quote:
Porsche RS Spyder - AutoArt 1:18 Desi nu credeam ca voi cumpara vreodata o astfel de macheta, nu regret deloc alegerea facuta. Capacul motorului se monteaza/demonteaza foarte greu si ascunde un motor cu detalii peste media autoart. |
Spun doar MORTAL:!::!::!:
Buna alegere man |
chingile capotei sunt functionale??!:oops:
|
arata foarte foarte bine.am si eu o intrbare:antenele alea sunt din plastic sau dintr-un cauciuc??? arata chiar bine, dar parca galben...:hmm.:confused2
|
A sosit in sfarsit :D
Superba! Nici nu se compara cu "chestia" aceea facuta de Norev ... |
Arata bestial !!! Imi place cum e lucrat la motor :oops:.
|
Nice:twisted:. Nici mie nu-mi plac.....adica nu-mi plac...nu ma atrag astfel de machete,dar asta e realizata misto de tot:-P
|
Sinceră să fiu , nici eu nu sunt aşa "moartă" după machete de genul ăsta dar ...sunt anumite modele pe care le-aş băga în colecţie ...galbenul ăsta îi vine foarte bine şi o scoate calumea în evidenţă :)
|
Frumos, sper sa-ti mai cumperi astfel de machete, ca sunt foarte frumoase :-) Unii spun ca e bine sa te axezi pe ceva anume, dar zic eu ca merge sa ai cat mai multe tipuri de machete, colectia ta e formata din 4x4, sedan, supercars, clasice si de competitie, si arata fenomenal, fiind ca e sunt multe tipuri de masini, pe langa ca majoritatea sunt premium :clap:
|
Multumesc de "laude". S-ar putea sa mai apara un astfel de model curand in colectie, dar nu sunt 100% hotarat. Oricum, din ultimele achizitii cel mai mult mi-a placut gmp-ul si cu siguranta nu o sa ramana pentru mult timp singur.
|
12 Attachment(s)
Mercedes Benz C-klasse - AutoArt 1:18
|
Frumoase pozele ...zici că e în showroom când te uiţi la ele :)) şi macheta e superbă ...te lasă fără cuvinte :) !!!! La mai multe :D
|
Se vede intr-un mare fel acest frumos Mercedes Benz...interiorul e mortal:!:
Poze de revista..ca de fiecare data:!: |
Frumos C-ul:-P Desi prefer varianta Avantgarde, e misto si asta...trebuie sa prind si eu un sedan la un pret bun;)
P.S. Hai cu GMP-ul ca vreau sa vad cum e facut:-P |
21 Attachment(s)
Plymouth BlackBird Road Runner - GMP 1:18
Macheta arata senzational de bine. Are multe detalii si finisaje foarte bune. Motorul este cel mai bine realizat dintre cele aflate in colectie. |
Asta imi place mult! Fa-i niste poze afara acum este cel mai bine ca nu este lumina puternica. Va fi o schimbare radicala, ai sa vezi.
|
Senzaţională macheta , este criminală din toate punctele de vedere...m-am uitat la toate pozele şi nu i-am găsit niciun defect :oops: Interiorul este de milioane şi se potriveşte perfect pe culoarea asta , jantele sunt exact cum îmi plac mie şi un model foarte potrivit pentru această machetă ...motorul te lasă să salivezi de la prima capotă ridicată :lol: Felicitări pentru achiziţie !!!! :D
|
Ce misto e:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Arata demential. Este realizat impecabil...motorul e de vis...n-am vazut motor realizat mai bine pe nicio macheta:lol:
Cel mai misto muscle de pe forum:!: Bravo:twisted: |
asa da....nu sint fan 1/18 dar cand vad cate o piesa din asta sint miscat...
|
O macheta facuta foarte bine cu niste detalii pe masura! Tot ce are pe ea culoare/jante se potriveste perfect!
|
Superba! Am vazut-o si pe viu, motorul ala e senzational! Mie nu-mi plac rotile, dar e chestie de gust, macheta e deosebita si e o achizitie de top in orice colectie.
|
Quote:
nota 15! |
motorul si interoirul de vis! felicitari pentru macheta!
|
La motor zici ca e real, macheta de 10, felicitari man:!:
|
Absolut superbe ultimele prezentari.
Cum poate sa arate Plymouth BlackBird Road Runner !!! Ohhh my God! motor este ceva de vis... hmm... din cauza ta acum o vreau si eu. :lol: |
pfoa cum arata..
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Tare misto masina !!! N-am cuvinte...
App: Ce faci cu rotile de Can-Am ?? :D |
fenomenala macheta ... in primul rand sa incep cu pozele, care de fiecare data sunt excelente si arata fiecare detaliu in parte al machetei. 2-> se vede ca e facuta de GMP, am vazut cateva Ferrari de la ei si am ramas uimit, la fel a fost si cu Plymouth`ul. La exterior arata superb, finisaje, faza cu geamurile din penultima poza ... totul e aproape ca si la 1/1, culoarea interiorul si bineinteles detaliile sunt pe masura machetei, iar motorul - cireasa de pe tort !!!
|
superba.....
|
Multumesc de aprecieri. Si mie imi place foarte mult macheta asta, desi nu e nici pe departe perfecta.
Rotile le-am luat initial pentru a le fixa intr-un pick-up, dar cred ca pana la urma le voi pune pe o macheta. Nu ma atrage tuning-ul la 1:18, dar poate imi fac de cap cu una mai ieftina :) |
Senzational C-ul si Plymouth-ul superb, extraordinare amandoua. Numai frumuseti achizitionezi. Felicitari!
|
C-klasse-ul Autoart este bine realizat,iar la oferta merita pe deplin!
323i il cumpar si eu anul acesta neaparat,mi se pare incredibil realizat,la fel ca toate BMW-urile din anii 60-80' realizate de catre AutoarT! Nu sunt fan GMP,pentru ca nu ador muscle-car-urile,dar sunt cele mai frumoase modele americane!:D |
12 Attachment(s)
Sa sti ca c klasse sedan nu prea e la oferta ... doar break-ul e.
Toyota Celica - AutoArt 1:18 Macheta este de generatie veche, iar realizarea ei lasa de dorit. Mie mi-a placut masina reala si am zis sa cumpar si macheta, mai ales ca Endzo o avea la pret foarte bun. In comparatie cu un maisto sau orice alta macheta din supermarket, aceasta arata mult mai bine, desi pretul ei e tot pe acolo, sau chiar mai jos. Nu spun asta ca sa ma laud, dar vad ca multi inca prefera solido/maisto la preturi de 90-100 (sau chiar mai mult) ron cand pe forum au aparut la vanzare multe machete mai bune, la preturi asemanatoare. In fine ... detalii se vad in pozele de mai jos :evil_laug |
Da... chestia asta chiar m'a uimit cat de mult au scazut preturile , un Bburago sa fie 187ron in OMV si un AutoArt nou sa fie 120...
E clar mult peste toate categoriile medium! Cu toate ca e din generatia veche arata foarte bine , culoarea o prinde de minune! O afacere buna! PS: In poza nr 4 cine e in masina :o? |
Quote:
|
Macheta este modesta, sa nu uitam ca modelul a fost scos cu ceva timp in urma... si chiar in conditiile acestea tot este peste Bburago, Maisto...
La macheta imi place culoarea, imi place mult si modelul...dar cel mai mult imi place de "Mr. Suferind", adorabil. |
Mie imi place cum arata aceasta macheta:!:
|
si eu as fi luat macheta asta, dar am luat altceva tot galben:rolleyes:
arata foarte bine si mi-a placut si mie mult modelul. ca este peste bburago/maisto/welly asta nu mai incape in discutie.eu mi-am zis:nu mai cumpar machete noi maisto/bb/welly din magazine nici sa ma trazneasca, doar asa sa fie ceva mai rar si la un pret bomba. deci achizitionarea acestei machete s-a dovedit a fi o lovitura foarte buna. arata impecabil, si la pretul "care este":razz: nici nu putea fi ratata...:eyebrow: |
Oricand prefer un Autoart realizat prost sau foarte prost in dauna unui model Maisto!
Acest model nu este realizat foarte slab,fiind din generatie veche,sub 2005,comparabil cu multe modele lansate in acea perioada. P.S:intr-adevar C-klasse-ul sedan nu e la oferta(aveam doar impresia),dar inseamna ca ai dat cam mult pe el,inseamna ca esti fan!:D Probabil urmeaza si la mine C63 sedan daca va mai fi la oferta cum a fost la bulgari(77 euro),pana atunci raman cu versiunea T-Modell,realizat exemplar:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning