![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
Quote:
|
Quote:
|
De ce abia iarna urmatoare? Pareai nerabdator :D
|
concursu se anunta in luna asta pe la sfarsit nu stiu exact data(o sa se faca publica pe 4t)
cu ledurile o sa dureze ca dani nu pra are chef si sigur va trebui sa-l bat la cap vreo 6-8 luni sa le facem.... asa ca...:D |
Sorry 4 that :D can`t help no more...
|
frate in curand nu o sa poti sa mai intri in masina de gadget-uri si alte tampenii ,termina frate cu prostiile si btw parca spuneai k in vara vinzi masina,cum naiba o sa mai pui bara pe ea ,iarna viitoare?????????????????
|
super tare masina lui TAU..am vazut-o live in fata la bloc la el:shock: ..
o intrebare pt TAU..cum pot sa fac si eu la dacia mea semnalele albe si geamul de la stopurii..la tine are marfa rau.. |
Bai "un bou de vanzare" ce treaba ai tu cu omul dak il tine sa isi bage banii in masina lui?vad k apari mereu si iti exprimi nemultumirea pe aici.schimba thread-ul prietene k ne-ai plictisit.Tine-o tot asa TAU-le !!!!!
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Quote:
cum ziceam modificari la fetele de usi.... montarea play-station2.... si mici retusuri pt concursul de muzica a sistemul audio... poze.... |
super tare TAU....tine-o tot asa...arata foarte bine si mai ales se aude si bine acuma o sa potzi sa te joci in liniste in timp ce conduci ....ai grija la gropi si mai ales ai grija ca sunt multi militieni....;))
|
Quote:
|
frate nu se da nimeni la nimeni k ma apuca spumele....masina era frumoasa acum a devenit naspa si gata...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
imi place tot cum este cu exceptia unu lucru...adaptorul de curent...de ce l-ai pus acolo??se vede cam naspa...pune-l langa ps...sau pe podea...undeva sa poti trage firele si eventual sa le si maschezi...este pacat sa fie stricat aspectul interiorului de "cuiul lui Pepelea" :D
|
miniblu se cunoaste cu iubita lui TAU si se cunoaste si cu TAU. miniblu nu se da la TAU :D
|
Am devenit EU marul discordiei ? Nu mai e masina...? Cat off-topic...
|
Quote:
|
Quote:
|
...iti dau si eu (offtopic) un sfat ...o parere
...am vazut ca iti este criticat interiorul, te-ai gandit vreodata sa-ti montzi un bord de ursuletz (e30) ??? cu foarte mici modificari se potriveste si creste estetica mashinii PS: am vazut 2 berline cu bord de ursuletz |
Quote:
|
bord de dacie papuc diesel se vede foarte frumos si este si functional .. cred ca stiti la ce ma refer.
|
aveti fratilor rabdare ca poate la om ii place bordul care il are sau poate vrea sa isi faca ceva custom nu ???
repede borduri de bmw sau de papuc calm |
acuma ca ti-ai montat ps2(great idea btw) .. cand te fac la un joc;)?
multa bafta! |
Ce ai folosit pentru a izola fonic portiera?
|
1 Attachment(s)
Un volum foarte folositor si educativ
|
:poke:
Quote:
|
Quote:
|
SAl....scuze ca ma bag shi eu asha in seama....dar am shi eu o intrebare ptr TAU!!!... daca nu deranjez.......auzi de unde pot sa-mi iau sticla ptr stopuri ..<<DE dacie bine intzeles>>....Transparente..adica sa nu fie rosii sau ce stiu eu cum ceva de genu cum ai tu dar nu fumuriu ci chiar ald transparent.........Daca nu te superi ca te-am intrebat......Sper sa-mi raspunzi frumos sa nu-tzi batzi joc iara de me...plz..
|
t poate transforma in broasca, ai grija!!!
|
Quote:
|
tau asta e rau am auzit eu de el
|
Ce dragut e baiatul, mie imi place de el...
|
din ce in ce mai bine ...
|
4 Attachment(s)
ceva progrese cu fetele de usi.....
|
Quote:
|
Tau.. nu prea te am la suflet, nu conteaza nu? Dar vreau sa te intreb.. Daca o sa participi la concursul de sunet de la sf. lui ianuarie.. cum o sa faci cu fetele de usi? Trebuiesc prinse repede ca sa nu se aude ciudat, nu? :| Spor la treaba si fa`o repede..
Btw, nu te suport pe tine, nu masina.. Desi ai masina frumoasa si ai investit bani si timp in ea.. sa nu mai zic pasiune, mi se pare ca toate astea ti s`au urcat la cap.. scuze ca ti-am zis asta in fata, si sper sa nu imi stergi postul, pentru ca pana la urma asta e realitatea.. |
Sa faci dintr-un material mai tare (MDF de 8mm, 4-5 straturi ere) sa nu faca rezonatii, + o gaura in spatele difului pentru a avea mai mult aer sa nu "innece".
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce am gasit pe ODC intamplator. "Balada Dacia " se numea melodia
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning