![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
Quote:
daca vrei poze... sa ne arati ..intri aici :arrow: https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre/page-317.html si poztezi....... fete fotografiate de tine.. :D |
Quote:
super shmecher frate! :lol: :lol: tine-o tot asa si o sa agati o turma!... de oi, poate :D |
..pai,aici nu se discuta gusturile oamenilor!!!:D :D :D
|
Quote:
sa te referi la pustiul ala fanatik ... la ala sa dai quote ... nu la mine ... si ... sambata sa treci pe la noi pe la stand ... ca mi-e dor de tine :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
dar de ce scrii cu k in loc de c???
|
Quote:
|
vai de mine... voi chiar nimeriti pe starda toate afoanele de masini, nu?.... :D
BMW.... da.... sigur... orice manelist are akuma BMW... eu una.... daca vad un BMW nici nu ma mai uit la el.... :twisted: sunt satula... mai degraba m-as uita la o masina deosebita (marca rar intalnita pe la noi) cu ceva tuning facut.... din care se aude muzica buna (nu manele)..... Sugestie: uitati-va si in alte masini in trafic... nu numai la pietoni.... poate gasiti si tipe interesate de masini (si poate si de voi :;) ) si care nu mor dupa orice zdreanta de BMW..... |
exact fetelor uitati-va si voi dupa masini mai rare cum ar fi volvo-ul meu sau nissan-ul care e foarte rar si vb aia in el gasiti si un proprietar care nu e chiar de lepadat...:D
vreau sa va invit pe toate fetelor la ture de magheru sa aveti ocazia sa vedeti si masini mai rare ca cele mai sus mentionate de mine si nu va mai uitati dupa bmw... pe mine ma gasiti in volvo auriu sau nissan rosu va astept:D |
Penibil..:-)
|
Quote:
btw, mie mi-e sila de agatatul din masina, mi se pare penal, n-o fac, si n-am facut-o niciodata, din principiu... |
normal...ca te agata ele
|
mey... let's make things clear.... agatzatul din masina e penibil oricum.... akuma sincer... daca o tipa se lasa agatzata asa... la stop... e clar cate are in capshor... idem si daca te agatza ea pe tine pentru mashina pe care o ai....
eu una... daca incepe unul la stop sa fluiere sau sa bage in seama... ma duc si-i dau una pe mashina cu geanta.... sau il ignor --- k nu merita sa-mi consum energia cu astfel de specimene.... :twisted: |
ntz ntz ntz nervoaso .......doamne cat esti de simpatica cand te enervezi :*:*:*.........hai k le-ai zis-o..........cine dreaq mai are Opel Astra G k mine (au ajuns mai multe decat daciile) :) ............conteaza sa fi original.......si io nu fluier din masina dupa o fata k un porc.....ma duc si o ajut sa treak strada,eventual imi pun sacou in balta k ea sa nu se ude.......manele nope.....nu suport manele in masina,nu pot sa conduc pe ele.........si mai nou acum ultima moda e sa mergi cu 500 SEL cu o bagaboanda in dreapta,sa fumezi marijuana si sa aculti Parazitii la 2000W......DON'T hate THE PLAYER HATE THE GAME!!!!.....m-a luat valu' un pic.......:)
|
doamneeee ce oameni seriosi...
|
inca o parere.. .daca vrei sa agati o fata ... trebuie sa ai talent in tine.. sa sti ce sa vorbesti .. nu sa stai ca prostu ..... de exemplu .., daca nu o cunosti deloc.. te poti baga in seama cu un compliment.. si sa fi destul de direct.. apoi sa incepi o gluma .. ceva in genul " sti ... cred ca suntem facuti unul pt. altul" si sa o ti in genul ..daca fata te refuza ... mai incerci ..daca te refuza categoric.. o lasi balta. dupa un nr de tel sau ceva de genul...daca il ai ... esti norocos.. poti sa continui la tel. eu nu folosesc texte care sunt deja uzate ... incerc sa improvizez cat mai mult.. .daca nu merge facem o injectie si gata:)
|
"cum sa agati o fata?" simplu...cu grija...degeaba dati voi aici teorii pt k niciodata n-or sa tina la toti...unu poa' sa agate si doar uitandu-se la ea...altu...poa sa vb si juma de ora si sa nu iasa nimic...asa ca relax :))
|
eu agat femei cu manele pe telefon,flegmand pe jos,mancand seminte si bineinteles cu coji intre dinti...si tipand dupa fete PRINTESAAA ai ascultat-o pe aia noua a lu Salam?
|
sa stii ca ai agata niste pustoaice de clasa a7a a8a care kiulesc de la scoala si ies in parcul 23 cu comportamentul asta =)) asa ca...eu zic sa nu pierzi ocazia =))
|
Quote:
Va vorbit Daddi sucaru din ferentari colt cu trompetului. Ador baietii astia...si culmea cateodata chiar au niste fete...dar degeaba daca nivelul intelectual e sub nivelul marii. |
dar nivelul ala de intelect prinde... si ii vezi prin pescarus... ;) cu fitze, masini si ... tarfulitze.. ;)
|
Quote:
|
cine vine print ct la agatat pe plaja?
|
Quote:
yo zic sa te abtii ;) |
Quote:
sper sa nu fuga alea ... daca sunt pe plaja ... se duc direct in apa daca vor sa scape de mine :D |
Quote:
Prin asta mi-a demonstrat Alexutzzz ce mentalitate are...pacat! |
Quote:
|
Quote:
|
alexutzz, doctorul, orlando, va inteleg opiniile, fiecare indreptatite in felul lor, dar va rog sa va salutati/injurati/respectati prin mesaje private, aici va rog sa scrieti doar chestiuni legate de titlul topicului, care este, in cazul in care cineva a uitat : "cum sa agati o fata?"
intrebari, idei, opinii, doar pe tema asta va rog |
Quote:
Eu am scris cum agat o fata iar el a inceput sa intepe pe nedrept pe cineva...si nu mi-a picat bine...daca el face pe zmeul aici...sa faca in continuare ca nu se stie :lol: Te pupa fratele tau. Back to the topic: eu nici nu stiu cum am agatat ultima data,a venit pur si simplu...am vorbit despre toate si nimic...iar dupa aia toate discutiile erau cu interpretare...am pulsat amandoi,dar niciunul nu a spus ce avea de fapt in cap...am spus eu intr-un final...si nu a durat prea mult...ce bine :lol: |
Quote:
pe net le agati nene ... te faci net wormer d'ala de cauti pe siteuri de profil =)) |
Quote:
|
vezi ca poate chiar te crede cineva... =))
|
Quote:
|
he heee, prostiacufatzadelabaride14ani punct ro - asa le agati cel mai usor, trebuie dat doar click, sunt cu miile acolo :):D :D
|
de ce incepeti cu circ?
|
S-a deviat cu mult de la subiectul topicului .. deschis.. in fine!!
|
Femeile sunt ca locurile de parcare: cele bune ocupate, cele libere pentru handicapati.
cine a zis-o ... a avut dreptate ... asa ca vedeti ce incercati sa agatati :) |
si dak nu-s lbere, ce?
tu n-ai argumente mai bune mustangule? :) sau ti-e frica de concurenta? :D |
Dap ... mi-e frica de competitie ... :)
My good days s-au dus ... Sau am avut prea mult noroc in trecut, iar acum tre' sa pun balanta pe zero :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning