Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

TND--TEAM 18-06-06 22:05

Re: Tricouri Crazy Drivers

chiar ca am fi de ras unul cu tricou galben unu cu portocaliu unu cu roz si altul cu negru + 2 cisterne de apa langa tine

8852 19-06-06 01:48

XL. + o portie de cartofi prajiti.

Nitr0 19-06-06 18:58

ma stati oleak... eu stiam k tricourile se fac din cotizatii! si care 20-25 ron k la warpnet e 15ron !!!

TND--TEAM 19-06-06 19:27

pai asa ar trebui :)

Vladutzzz_sv 19-06-06 22:19

15 lei e doar inscriptionarea sau e pretul cu tot cu tricou?
Sa faca Cristi un calcul cum stam cu cotizatiile si daca se pot face asa nu e nici o prob

Nitr0 19-06-06 22:31

cu tricul nostru.. pai unde iti da tie si tricou? :) dak e 20ron cu tricou mie imi convine... k nu am timp sa caut tricouri albe prin targ.

8852 19-06-06 23:58

Pana la urma ce culoare vor fi?
Eu sunt pt negru.

KillerB 20-06-06 08:45

Me too. Oricum nu cred ca va trebui sa va faceti probleme de vreme, de caldura, I mean, ca se anunta cer noros duminica...

Yonut21 20-06-06 09:47

Pana duminica se pot schimba multe in privinta vremii.
PS: Eu sunt pt tricou alb ca daca va fi cald duminica ce facem? :D

8852 20-06-06 11:38

Daca va fi cald, e ok daca supravietuiesti dupa ce ai purtat tricou negru.

aleks 20-06-06 12:08

Re: Ce facem cu "simpatizantii"?

e ok din punctul meu de vedere asa...
alte opinii?

HellBoy 20-06-06 12:21

e buna ideea

HellBoy 20-06-06 12:22

nu cred ca e asha rau daca ai tricou negru shi e f cald afara...
optez pt tricou negru

SV-05-YBG 20-06-06 13:06

Doar ca inca nu avem categoria asta ca optiune pe forum. Vor trebui sa isi treaca ei chestia cu Junior Member.

TND--TEAM 20-06-06 13:13

tricou alb 100%

aDytZa_1989 20-06-06 13:37

Baieti pe mine nu ma deranjeaza culoarea insa ptr gradele care sunt acum afara merge mai bine ALB dar nu ma deranjeaza dc va fii negru. Cum hotarasc PATRONII ;) :)

Nitr0 20-06-06 13:44

nici pe mine nu ma intereseaza culoarea dar optez pentru ALB din pricina soarelui... si nu numai daca va fi sau nu soare duminica dar ganditiva ca vom merge la alte curse alte showuri auto prin sud unde va fi o caldura insuportabila si cu tricou negru nu prea rezisti... pe cand tricul NEGRU doar "arata mai bine" si cam atat.

8852 20-06-06 21:27

Prefer sa imi fie putin cald decat sa ma fac ca porcu` la "prima abatere".
Deci eu merg pe negru

Vladutzzz_sv 20-06-06 22:05

1 Attachment(s)
Ok, mergem pe negru, dar s-a gandit cineva cum naiba inscriptionam pe negru ceea ce ne trebuie noua... Pentru cei care au uitat sau inca nu stiu pe impremeul de pe tricouri va fi cam asa:

8852 21-06-06 01:54

Pastrezi rosul, iar literele le facem albe.

aleks 21-06-06 02:19

eu spun k merita sa faca efortul asta :)

Nitr0 21-06-06 09:36

dap ar fi o treaba sa facem asa ;)

Nitr0 21-06-06 09:39

Fratilor tricourile vor fi TOATE ALBE ! nu ne mai jucam alba neagrea k facem la anu... si marimea L. Ziceti acuma cine vrea tricou si daca chiar nu va incape un L ziceti cat vreti ... oricum daca ma incape pe mine un L eu cred ca incape pe toata lumea si nu e nici prea mare pt siloth. Daca nu aduceti fiecare in parte un tricou ALB la cristi si gata.

8852 21-06-06 10:59

NASOL
S-a facut vreun poll si n-am vazut eu?

KAmikazee2005 21-06-06 11:20

eu nu inteleg dc tre sa fie marimea L??? ca de ex mie imi trebuie xxl si park lui slim xl.... sau aja cva... marimea nu este o problema.... haideti sa facem un poll sa vdm cati vor tricour ialbe si cati negre.... eu optez pt unu negru... pt ca aja cum a zis si 8852 nu se murdaresc asa de rpd....

aDytZa_1989 21-06-06 11:35

eu zic ca marimile sa fie diferite pentru ca fiecare suntem diferiti ( unu mai gras, unu mai slab , unu mai schiop, unu mai ciung ;) :lol::lol:) insa dupa mine culoarea sa fie ALB merge mai bine vara cand afara sunt 30-35 grade C. Insa cum am mai spus nu ma va deranja daca este Negru

aDytZa_1989 21-06-06 11:41

Re: cafeneaua membrilor crazy drivers

baieti am si eu o intrebare : "Cand face Crazy Drivers 1 an ??" vreau si eu data lui de nastere ? :lol:

Vladutzzz_sv 21-06-06 11:51

Marimile trebuie sa fie diferite, cum naiba ar sta pe mine sau pe alte pers ceva mai marisoare un tricou marimea L? A doua problema....Fratilor au fost discutii care mai de care mai ciudate referitoare la tricouri ba sa se faca albe ca pe soare nu e bun negru....ba sa se faca negre ca albul se murdareste rpd...WTF???
Sunt tricouri pt purtat la evenimentele la care va participa clubul. Ati vazut sigla...a incercat sa faca cineva sigla cu literele albe sa vada cum iese???? Iese ca dracu....a mai fost la un moment dat o idee ca pe tricou negru sa inscriptionam sigla intr-un dreptunghi alb ( personal mi se pare taraneala)
Mai sunt cateva zile pana la cursa si noi inca ne certam pe tema culorii tricourilor. Nu credeti ca pana cel tarziu maine dimineata ar trebui sa ne hotaram pe ce culoare mergem, nu de alta dar duminica ar cam trebui sa le avem

Nitr0 21-06-06 12:16

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005
eu nu inteleg dc tre sa fie marimea L??? ca de ex mie imi trebuie xxl si park lui slim xl.... sau aja cva... marimea nu este o problema.... haideti sa facem un poll sa vdm cati vor tricour ialbe si cati negre.... eu optez pt unu negru... pt ca aja cum a zis si 8852 nu se murdaresc asa de rpd....

Kamicaze scuza-ma nu am stiut k esti mai rapanos si nu ai dero si masina de spalat acasa. Acuma ma refer la toti: ati vazut sigla da? si banerul si steagurile si stickerele? nu se pot pune pe un tricu negru! Tricoul acesta nu va fi purtat de fudulie! ci pur si simplu la evenimente. Cui nu-i convine tricou marimea L sa ii duca lu Cristi ACUMA un tricou alb simplu de bumbac ce marime vreti. Vladutz hai la mine sa iti dau un tricu L sa vezi k iti vine perfect k am probat eu cu Cristi unu l si ne vine perfect, eu nu cred k esti mai mare si mai "facut" decat noi.
Nu stiu ce e asa complicat?!?!

PS: daca o sa vreti si tricou negre eu propun sa isi faca fiecare in parte cum o vrea dar unu alb trebuie sa fie obligatoriu punct.

Nitr0 21-06-06 12:18

mi-ai citit gandurile chiar la asta ma gandeam si eu ieri... vara asta nu stiu exact cand

aleks 21-06-06 12:32

stefan , andrei la misto, alex gam?
voi stiti, eu tocmai plecam de langa midnight atunci...

KAmikazee2005 21-06-06 12:52

din cate stiu eu.... crazy drivers s-au lansat oficial la prima cursa organizata pe aeroportul salcea din sv.... data este de 26.06.2005 :)

St3FaN 21-06-06 13:14

asa deci cat vor costa tricourile si cum dau de cristi sa ii dau banii ? :D

8852 21-06-06 13:55

1 Attachment(s)
Maaaare filosofie. Ete na, se poate si pe negru.
(scuzati calitatea, n`am stat sa finisez. lucrat in graba si la nervi)

8852 21-06-06 13:59

Quote:

Originally Posted by aleks
stefan , andrei la misto, alex gam?
voi stiti, eu tocmai plecam de langa midnight atunci...

23-24 aprilie. atunci ne`am intalnit stefan, cristi semn, alex gam, iuiu si eu pt prima oara.

Vladutzzz_sv 21-06-06 14:26

Poate cu ceva finisaje ar arata bine dar asta implica schimbarea siglei....deja am participat la diverse evenimente din tara cu sigla actuala asa ca nu cred ca e bine sa o schimbam.

Vladutzzz_sv 21-06-06 14:26

Poate cu ceva finisaje ar arata bine dar asta implica schimbarea siglei....deja am participat la diverse evenimente din tara cu sigla actuala asa ca nu cred ca e bine sa o schimbam. Sa faca cineva un poll referitor la culoarea tricourilor. Nu m-as mira sa apara si roz, portocaliu sau alte culori

Nitr0 21-06-06 14:27

:)))) bravo 8852 esti tare :) faza e ca sigla este pe fond ALB nu negru ;) nu stiu de ce ne mai certam atata si ne batem capu... tricouri albe cum fost stabilit de la inceput daca cineva o sa mai vrea sa isi faca si pe tricu negru sa isi faca singur k e 150 d mii max ;)

Nitr0 21-06-06 14:30

vladutz... nu mai bine cum am zis eu? si asa cred k tricourile se vor face din fonduri asa k se agita toti degeaba. cine vrea pe negru pt el asa sa aiba sa se plimbe pe strada cu el sa isi faca separat.

Vladutzzz_sv 21-06-06 14:35

Din cate stiu eu lumea a aflat pt prima data de Crazy Drivers la cursa de anu trecut organizata de Zilele Sucevei (25 sau 26 iunie nu mai retin) Oricum zilele astea implineste clubul un an de existenta ( care a trecut destul de repede)
Cu ocazia asta tin sa felicit membrii fondatori care au luat aceasta initiativa si pe toti cei care fac parte din club pt interesul care si-l dau . Bafta o in continuare si sa avem cat mai multe aniversari.

All times are GMT +2. The time now is 01:03.

- Copyright 2026 4Tuning