![]() |
Re: discutii Satu Mare
Quote:
Toate cele bune Danny;) |
Ms mult pt aprecieri :).......Eu zic ca de-acuma inainte ca sa nu se mai lege lumea de tine mai intai pune o poza sau ceva cu care sa iti dovedesti afirmatiile si astfel nu o sa mai ai batai de cap.....Numai bine si tie.
|
sal to all...is nou pe aici.....tinem legatura
|
:D Sal bine ai venit la noi:D
|
Bine ai venit si din partea mea......Sa ai bafta atat pe forum cum si in viata de zi cu zi...:) Numai bine...
|
baieti...kre ma poate ajuta si pe mine cu un vopsit...makr cu ceva recomandari dak nu direct...mi se exfoliaza vopseaua de pe bara spate...pe lateral unde se imbina cu restu...o sa fac si poze knd o sa apuc...astept ajutoru vostru...mc...
|
io il cunosc pe vopsitorul de la firma XXXXX din Soarelui si vopseste de calitate acuma au spre petea loc mare unde fac multe chestii
|
3-4 August.
|
1 Attachment(s)
3-4 August. Viking Moto Party.
www.vikingmc.ro |
deja o venit vremea aia din an ? :D
cand e show`u moto ... |
Salutari si yo is cam Nou printre voi...
|
4 Attachment(s)
ce-mi place bmw asta.ii a lui gigi netoiu deci va dati seama ca ,cand o fost facuta nu so uitat nimeni la bani. 850 i
|
Bestial arata Bmw-u......nu m-as supara sa am vreo 2 in garaj:))......cat despre bani......Netoiu cela are de unde sa dea atata:))il doare in 14:D
|
mda ... e frumoasa ...
dar probabil sunt eu prea critic ... si zic ca eleronu ala nu ii sta bine si ca nu prea se potriveste cu mashina ... e doar parerea mea |
Daca ar fi eleronul ala de alt tip unu mai micut ar arata mai bine , eu zic ca ii un pic mare pentru masina aia.. :) Dar in rest ii reusita masina 8)
|
Da e fain, chiar frumos facut. Numai motorizarea e sub orce critica. La un motor de atitea Cm3 numai 280 cai putere? La o masina asa frumoasa? Pacat.
|
dar cati cm3 are ?
|
Masina a fost prezentata la o emisiune pe Tv. Fiind 850i are ceva peste 320 cai iar 840i are 286(am catalogu in fata :D) oricum destul pentru un 6 secunde suta.Ce nu imi plac sunt jantele care nu prea se potrivesc cu restu masinii dar sa nu fac pe carcotasu atata timp cat nici nu visez o asa masina...
|
850i are 299cp
850CSi are 381cp ;) asa ca o paranteza.. :D |
si 840 i 286 cp... asa ca o completare :D
|
ce tare ii seria asta de bmw..printre cele mai faine serii........
|
Quote:
|
Quote:
Avand in vedere ca au inceput fabricatia in 1989 are si masina asta o varsta.. :D Un BMW 850Ci, nou din fabrica costa pe vremea aia 100.000$, deci masina intra in categoria "Supercars". Viteza max: 299km/h (limitata electronic la 250 km/h) Au existat la un moment dat zvonuri cum ca BMW ar fi vrut sa faca atunci si un M8 .. dar proiectul a fost anulat. Multi au numit M8 "ucigasul de Ferrari`uri",masina care trebuia sa aiba un motor S70 (550cp/410kW). In schimb BMW a facut 850 CSi o varianta mult mai cuminte a M8-ului .. :D Sper ca v-a placut povestea.. O seara placuta ;) |
joe..vineri vii cu masina nu?
banuiesc ca ai terminato... |
BMW-ul 850 este o masina super tehnologizata, si este si frumoasa, dar la masina asta da bine doar bara fata, restul ii cam rece, mai ales capota...ii kitch.Parerea mea.
Apropo' stiati ca la seria 8 rotile din spate sint viratoare? (max 6 grade) |
2 Attachment(s)
Cam asta ar fi M8-ul ramas doar in faza de proiect si celebrul motor care avea sa-l faca "ucigas de Ferrari" (ce-mi place cum suna :lol: )
|
Ala da motor.........:shock: :shock: Ce mi-ar placea sa vad cum da clasa la un Ferrari :) .............:twisted:
|
salutare tinerilor si bine v-am regasit....de acum incolo voi fi si eu prin preajma:)..numa bine..
|
hmmm... ursu`i gata de atac.. :D bine ai revenit "batrane" :lol:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
WOW!!!!! Aia da distractie..:)....Super tare
|
:!: Distractie super tare, de saptamina viitoare poti "inchiria" chiar si pe o ora ( o ora 5-10 RON) masini ca Ferrari F50, Nissan Skyline, Subaru Impreza, Ford Saleen Mustang, Audi RS6, Dodge Viper Henesy, Saleen S7, Lamborghini Gallardo, si multe altele ! Curse legale pe "teren" propriu....
XCLUB 365 :-P ... nu e gluma. FORZA MOTORSPORT 2 |
1 Attachment(s)
www.xclub.uw.hu (ptr cei care stiu pe ungureste)
|
Vai vai.....ce masinutze:D.....5-10 roni pe ora???:-o...pfff ce tare
|
1 Attachment(s)
hai sa va arat un burn:):)
|
frumos...de cati cm3 era motoru?
unde a fost filmat? in grecia? |
Quote:
|
Apropo, pt. cine inca nu stie (desi nu cred ca nu se stie :lol: ) am vandut Polo-ul si noul proprietar al bijuteriei este Bobo ("Lex").
Noua achizitie : Skoda Fabia 2002, 1.4 MPI, verde metalizat, perfecta stare, fara prea multe extra-uri... Actualmente fara nici o modificare, masina se afla inaintea modificarilor mai "finutze" (nu si audio ;) ) dupa care va ramane la femeie si va fi totodata masina de family (cel putin deocamdata astea sunt planurile). In viitorul apropiat urmeaza sa achizitionez o masina total pe gustul meu, "ceva de putere" ;) dar pt. asta mai am de adunat niste banuti :sad: |
bai szambi...asta stiam...si bv tie pt masina.....foarte frumoasa.....imi place.......dar sa vezi ce fain o pus acum bobo amplifurile ;)...arata super tare. o mai pus si boxele lui in porbagaj invers...arata tare. banuiesc ca sti. sa sti ca ai putea face ceva frumos din fabia> Mult succes!
|
Sa sti ca am auzit multe de u........dai tare inainte cu firma........Ground Zero;).......dak nai stiut eu is varul lui niku (veveve).eram atunci cand ai venit in legatura cu spoilerul poloului. Eu ala cu okelari poate ma sti. In fine, mai vb:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning