![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
mustang... nu se poarta copilareste doar ca asa se intampla.. cand acea persoana ii lipseste.. si sti cand iti dai seama de acest lucru... numai atunci cand.. nu e langa tine, si iti este greu la inceput mai ales cand vezi acea persoana.. pe strada.., nu poti sa spui ca este dependenta , doar un subit dor.. de ea.. |
Dude come on ...
Si mie mi-a fost dor de fosta si o vedeam cu un retard sau singura, dar niciodata nu am incercat sa o mai urmaresc. Intotdeauna mi-am spus: "Gata, s-a terminat. Nu vad rostul de a incerca sa mai incalzesc ciorba inca o data!". Ce a fost, a fost. Cuvintele de bye-bye s-au spus ... zic ca e suficient sa incerc sa trec pragul. Sa fiu eu mai dur si o fire mai ... "trecem peste mai repede"? Enigma ... sper sa nu o iei de rau ... Eu sunt mai ... realist de fel. |
nu aveam de gand sa o urmaresc.. doar sa merg pe langa ea sa ma vada, poate ma suna... ma rog.. ceva aiurea.. dar aia mi-a venit in cap atunci... mi-am dat seama si nu am continuat... si mustang, nu o iau de rau, ba chiar va multumesc tuturor pentru sfaturi!
|
Eu tot zic sa treci la urmatoarele ca iti va fi mult mai bine.
Viata de-abia incepe , nu se termina aici . |
de cate ori v-a venit sa-l bateti pe ala de langa ea?
|
eu cu asta am avut noroc.. nu prea am prins`o cu nimeni... cu cea dinaintea ei am avut norocul asta... dar m-am potolit... imi dadusem seama ca, cum si eu aveam dreptul sa umblu cu altele.. si ea avea acelasi drept
|
Haideti sa va spun ce experienta am putut traii :)) Aseara m-am intalnit cu fosta mea prietena,adica am fost la ea acasa,ca trebuia sa imi dea niste bani pe care mii datora :) si am ajuns ... a ajuns si ea de la servici ... m-a vazut ... pur si simplu a ramas masca ... si a inceput sa injure :)) nu stiu de ce,bine inteles ca s-a dus la baie si injura pe acolo de mama focului si nu stiu de ce.Am mai stat de vorba cam 2 ore ... adica pana pe la 2 dimineata si ne-am povestit asa cate ceva ... si bine inteles ca am luat-o un pic la misto iar ea s-a suprat rau de tot,dar in fine cand am vazut ca incep sa o enervez am dat sa plec,pusesem mana pe telefon sa imi chem taxiul,mi-a luat tel din mana si a zis ca ce ma mai duc acasa ca sa dorm la ea,si am dormit,chiar am dormit,nu mi-a venit sa cred ca dorm in pat cu ea si chiar nu simt absolut nimic pt ea.La prima vedere mi s-a parut tare nasoala si vorbesc la modul cel mai serios pt.ca eu acum am o prietena f.frumoasa.Ea are un prieten mai urat de 5 ori ca mine(fratele ei a spus asta) si nu l-am vazut :) dar vreau sa zic ca am luat-o in brate si hopa nu mai simteam ceea ce simteam inainte pt.ea adica parca imi trecuse si mi se parea grasa,nasoala,urata(fata de noua prietena)faceam o comparatie intre ele si sincer noua e mai tare de 10 ori ca vechea si nu se compara la nimic cu ea,probabil ca luam teapa daca ma insuram cu ea,bine inteles ca aseara amandoi dadeam sa ne pupam dar eu ma retrageam la timp,ea la fel pana la urma s-a intamplat si iara nimic nu am simtit,sper sa nu imi fi impus eu sa nu mai simt nimic pt ea,dar inainte o consideram super frumoasa,iar acum super nasoala si nu stiu de ce poate din prisma faptului ca am suferit asa mult si nu am mai vrut sa am nimic cu ea sau pt ca fata asta m-a fascinat chiar nu stiu ... n-am o explicate logica,iar inca o faza tare a fost ca nu ma mai atragea de loc cu toate ca aveam un chef nebun de a face sex aseara.Iar dimineata a fost foarte tare faza,pt ca eu vorbisem cu prietena sa ma sune pe mobil sa ma trezeasca cu gandul ca voi ajunge acasa,iar ea s-a trezit mai repede ca mine si mi-a zis ca daca raspundea la tel,raspunsul meu fiind si ce daca si asa nu o intereseaza ce fac eu in timpul meu liber.Foarte tare,dupa 4 ani mi-am dat seama ca pot avea ceva mult mai bun.
|
ma bucur pentru tine...;)
toata treaba este,ca sa ajungi sa traiesti si asta..sa ajungi sa STII ,ca te poti ridica..;) |
De ridicat stiu sigur ca o sa ma ridic :D iar gandul la ea chiar nu mai imi sta ... si ma simt super bine ... mai ales ca de fiecare data cand mai imi zboara gandul la ea ma gandesc la ce am si imi zic ca e de 10 ori mai buna , de 10 ori mai frumoasa nu ca nu ar fi adevarat :) insa suflet inca nu am pus, dar diferenta e super mare dintre actuala si fosta si imi pare rau ca pe fosta inca o mai iubesc,chiar daca nu vreau dar asta e ...
|
sper ca sa ii ajuti pe ceilalti cu aceste rinduri,pentru ca sunt momente cind omul nu prea mai crede ca ar fi posibil sa se mai ridice ;)
|
Hai sa vedem ...
|
Ce sa mai vedem sunt happy frate ca asta seara, vreau sa zic, cred in destin, sa incepem cu inceputul.Asta seara am venit de la munca,mi-am facut un dus si am sunat la actuala mea prietena si am invitat-o in oras sa mancam ceva ca imi era foame si aveam chef sa ma vad si cu ea.Ne-am intalnit toate bune si frumoase plecam la un restaurant, intram si spun hai sus la etaj ca e mai frumos,ne punem intr-un colt destul de romantic,cand pe cine zaresc in fata, fosta cu posibilul ei prieten si zic hai sa facem schimb de locuri, adica sa stau cu spatele la ea.Actuala bine-inteles ca nu intelegea de ce vreau eu sa fac schimb de locuri, pana la urma i-am spus si a zis hai bine,chestia era ca vroiam sa o vada pe actuala mai bine si nu stiu de ce dar daca as fi stat cu fata la ea, nu m-as fi simtit in lagrul meu si nici nu vroiam sa plec din restaurant doar abia ajunsesem , iar la un moment dat actuala imi spune, bai dar ce tot se uita asa la mine la care zic eu cine se uita asa la tine si ea imi raspunde ca fosta si ii zic eu stiu de ce s-o uita asa la tine ... si imi zice se uita urat rau la mine si am intors capul, avea o privire de gelozie,ea credea ca cine stie eu stai si plang prin casa ca idiotul in loc sa imi vad de viata mea.Asa ca baieti, fete,copii chiar daca iubiti si se intampla sa va despartiti, viata merge inainte cu sau fara persoana respectiva, distarati-va ca tineretea este scurta si nici macar nu merita sa plangeti sau sa fiti suparati mai mult de o saptamana va ganditi ca veti gasi o persoana mai buna de 10 ori si mai frumoasa tot de 10 ori si care sa va inteleaga si sa va respecte ca dupa aia vine si iubirea;) pana atunci distractie la maxim si incercati sa le faceti tuturor pe plac si sa se simta si ei bine in compania voastra si restul vine de la sine, nu visati la masini de lux la bani sau vile si etc, consider ca o plimbare in parc cu un suc si o punga de pufuleti e mai frumoasa si mai romantica decat o iesire la restaurant;) eu le-am facut si asta seara imi era foame ca nu mergeam la restaurant :D va pup si RIDICATI-VA sigur aveti puterea.Scuze ca nu am scris gramatical si cu cratime,virgule si etc.Apropo cred in destin pt ca nu ma asteptam sa ma intalnesc cu fosta in acelasi restaurant ... poate sunt paranoic sau poate este o coincidenta , dar nu exista 2 zile legate in care sa nu vorbim(sms) nu stiu dar parca ceva inca ne mai uneste cu toate ca eu nu mai vreau si nici ea... restul mai vedem ;) va pup si nopate buna oricum sunt happy ca m-am simtit bine la restaurant,iar ea nu stiu :)))
|
sincer, nu pot decat sa te felicit :)
a fost cea mai fericita alegere ;) sincer esti super tare la faza asta :) |
Am lecturat ce ai scris, nu iti face probleme de ortografie, e Alex intelegator,
Frumos ce s-a intamplat, imi pare bine ca sunt persoane care se ridica , singure sau cu ajutor ,cu totii sper sa ne putem ridica atunci cand este nevoie,nu este mereu cum am sperat. Poate noi vrem dar nu intodeauna se si implineste , cine credea ca o sa va vedeti acolo, si fiecare insotit. |
Oricum nu mai merg la acel restaurant in viata mea,ca poate cine stie iara ma intalnesc cu cine nu trebuie si nu vreau,chiar nu vreau sa o mai vad in viata mea pt ca ochii care nu se vad se uita.Apropo vreau sa zic ca sincer se uita la actuala mea prietena pt ca intr-adevar este frumoasa si chiar merita sa imi petrec timpul cu ea atat cat pot pt.ca eu am o slujba mai dificila si sunt mai mult plecat prin tara sau stau cu zecile de ore pe nu stiu unde,iar ca sa tin aceasta relatie trebuie sa imi impart f bine timpul,sa am timp si de prieteni si de odihna si de ea pt.ca merita,pt.ca a fost fata care atunci cand sufeream a fost alaturi de mine si m-a facut sa rad si usor usor sa uit dar va mai spun,totdeauna cand aveti o prietena mai stabila,mai faceti-va si amice si iesiti si cu ele la o cafea ca nu costa cine stie ce,mai discutati cu ele pe net,tineti legatura ca nu se stie niciodata de unde sare iepurele.Ca tot am sarit de la una la alta stiu ca acum sunt un pic mai ... (nu gasesc cuvantul) dar sincer actualul sau posibilul ei prieten ce o fi ca nu ma mai intereseaza e mai naspa ca mine :) si sunt happy ca eu am gasit o fata mai frumoasa si mai intelegatoare si etc decat ea de 10 ori :D asa sa ganditi si sa nu incercati sa va gasiti pe cineva care sa va aduca aminte de fostul sau fosta , cautati diferit ca e mai bine nu iti mai trezeste amintiri :D.Azi iara m-a mancat undeva sa ii trimit mesaj si iara a inceput cearta prin SMS adica ea mai mult ca eu i-am dat doar unul singur iar ea 20 traiasca cos... (poate nu am voie sa fac reclama).V-am pupat dulce si sper sa pot sa va mai scriu si sper sa va pot ajuta :D P.S Destinul si-l mai face si omul cu mana lui :D
|
hai sa mai incep si eu putin.. eu am reusit si m-am impacat cu fosta.. ne-am dat seama ca ne iubim prea mult ca sa stam despartiti.. mi-a zis ca si mama ei a inceput sa ma placa mai mult, etc.. nu pot sa mai scriu mai mult ca abia acum am venit de la mecanic cu masina.. am stat de la 10.00 am, pana la 04 am... sunt varza.. ma rog.. cert este ca am reusit sa ma impac cu ea :)
|
Sal all.Am citit pe sarite din postari si sincer m-am simtit dintr-o data lipsit de originalitate!:)))...m-am regasit in subiect si mai ales in pielea lui alexbip ,o senzatie ciudata,parca ma bucuram ca nu sunt singurul !:)) PS: Sfatul meu este urmatorul: Fa intotdeauna ceea ce simti!...dar nu te face de ras!:D
|
ce pot sa spun eu din aproape tot ce a fost scris aici ... chiar imi dau seama ca sunt un caz fericit si ca am o relatie destul de reusita...si asta nu iti dai seama pana nu vezi 19087487 de exemple contrare:|
|
Sunt de acord cu Sasha..de multe ori suntem nemultumiti,avem impresia ca ne lipsesc multe,dar cati dintre noi chiar apreciaza relatia pe care o are-asa cum e ea-sau anumite gesturi pe care cineva le face pt el/ea:?: Din pacate,de multe ori realizam toate astea cand e prea tarziu ,cand ducem dorul la acel "putin" pe care il aveam.... si atunci poate l-am vrea inapoi:chick:
|
Si eu sunt de acord cu voi.
Nu iti dai seama cat esti de fericit in afara unei relatii pana nu vezi pe altii cum sufera. In rest e doar o chestiune de timp :P |
Da!e o chestiune de timp....dar mai ales de "imprejurari",daca stai in casa si nu faci nimic....clar nu o sa o uiti si ai sa te gandesti si mai mult la ea,dar dacaaaa......iesi si iti faci de cap,cunosti alta lume,alte femei....realizezi mai repede ca defapt cand ti-sa inchis aceea "usa", ...in alta parte s-a deschis alta si poate chiar "usa la o incapere" mai buna,mai frumoasa.....mai nefolosita!:))))))important e sa fi increzator si cel mai si cel mai important e sa ...."invarti roata neneeeee....sa arati impecabil,sa te afisezi in fata vechii usi mult mai puternic,mai "upgradat".....mai putin accesibil pt ea!:D pana la urma e care pe care,ori ele....ori noi! Fiecare cu norocul lui. Bafta la toata lumea si spor la inchis si deschis usi!:)))
|
Acum sincer va zic poate ca de mine chiar s-a saturat,la felul in care sunt eu adica daca imi zicea sa ma intalnesc cu ea gaseam tot felul de motive sa nu ma duc la ea sau ii spuneam ca vin la 17:00 si ajungeam la 21:00,mai ales ca imi suna tel ca la balamuc chestia era ca nu sunau femei ca nu le dadeam nr meu de tel si le sunam doar eu si ... pana la urma s-a saturat si ea de mine,ca nu sunt usa de Biserica si si-a dat seama ca m-au vazut niste prietene de ale ei (colege de facultate) prin cluburi cu femei si femei adevarate nu giulumele si i-au spus,normal ca ea nu mai avea incredere in mine,dar sincer daca as lua-o de la inceput cu ea as face aceleasi greseli fara nici un regret cum nu le regret nici acum pt.ca ce a fost a fost,si ce o sa fie o sa mai fie, dar ca sa tii o relatie ca lumea trebuie sa te potolesti adica sa nu faci escapade nocturne seara de seara cu femei,baruri etc... chestia e ca o duceam si pe ea la o pereche de aripioare si un suc dar era pe ziua ,ca noaptea aveam treaba... asta e ... si capo are dreptate , deschizi si inchizi alte usi frate viata trebuie traita ca e scurta si e de ***(scuzeeee pt limbaj) si cand o fi sa ne insuram (nu sa ne maritam ,am eu cateva specimene din prietenii mei ) ne insuram. Bafta , sa aveti parte de cat mai multe femei si fetele de cati mai multi barbati ca nu se stie de unde sare iepurele,la mine cam a sarit si sunt cu o fata :D care imi place ,incep sa tin la ea ,dar vechile obiceiuri nu le pot lasa deoparte.(nu sunt macho si nici nu ma consider numai ca am noroc la fete)
|
Singura greseala care poate ai facut-o ,alex,e ca te-ai incurcat cu persoane care vroiau mai mult de la tine.Adica daca U stii ca nu esti in stare sa ai o relatie de durata,cel mai oke e sa nu dai sperante unor fete care poate te plac si ar vrea ceva cu tine:-)
Mai ales ca majoritatea in ziua de azi gandesc ca tine si nu sunt interesate sa stea doar cu un tip si atunci gasesti cate vrei...mai ales ca ai noroc;) :peace: |
Nu am facut absolut nici o gresala,ada, pt.ca si eu vroiam mai mult de la relatia asta.Stiu ca sunt in stare sa am o relatie de lunga durata,doar am avut si am fost decis sa renunt la toate doar pentru ea,insa cred ca am decis mult prea tarziu cand deja incepuse sa scartaie sau cine stie poate i-a sucit vreunul mintile dar asta e si eu pot suci mintile unei fete,dar ca sa ma implic intr-o relatie dupa ce am avut-o pe asta nu se va intampla prea curand pt.ca deocamdata sunt cam "bulversat"(sa zicem),insa vezi tu am pe fata asta care ma face sa ma simt bine in preajma ei,la inceput vroiam doar sa imi pierd timpul si sa o uit pe fosta,iar acum vreau sa imi petrec timpul cu ea ... nu stiu,cateodata ma gandesc ca nu are rost sa tin de relatia asta si alta data ma gandesc ca are rost ca ma face sa ma simt bine... deocamdata nici eu nu stiu ... ce o vrea Dumnezeu,ca eu ... nu stiu inca ce vreau,stiu sigur un lucru ca am de facut multe treburi mai importante pt.un moment decat sa stau sa alerg dupa fete ... noapte buna
|
Am inteles Alex.Imi place ca esti constient de greselile pe care le faci si cam stii ce vrei :-)
N-o lasa pe fata asta care pare sa fie pe gustul tau si care te face st smti bine...chiar daca nu ii oferi locul I in viata ta e bine ca este alaturi de tine si ai parte de caldura ei ;) |
:))) Hai mah Alex pe cine mintinim,pe noi sau pe altii?:))Nu e asa usor pe cat vrem sa credem ca e,oricat de buna si de frumoasa ar fi "cea noua" tot mai buna e cea veche care e mai "rea si mai urata":))) Problema e ca ne rupe in doua chestia asta cu femeile si din cate pot sa imi dau seama citind ce ai scris pana acum e ca esti unul dintre cei care au aceea puterea sa faca fetele sa spuna: "Fata,eu l-am vazut prima! "si esti constient de asta.....si fiind constient de asta ai inceput razboiul ala in tine.... azi o injuri,maine o iubesti,stiu cum e!te-ai rupt in doua,mintea o refuza iar inima o accepta asa cum e.Cu toate ca poti oricand sa iti faci o gagica multtt mai tare ca ea dar pe care tu nu o vezi asa.Defapt o vezi...dar "nu o vezi".Eu am aproape 6 ani de cand stau cu altele dar ma gandesc serios tot la "cea veche si urata"...6 ani de cad nu o sun si nu o bag in seama si asta doar pt ca sincer mintea mea nu o mai vrea,pur si simplu o vede ieftina si ....invechita!dar continui sa ma gandesc la ea.
Singura explicatie plauzibila cu care ma mint e ca ...mi-e dor de noi doi....asa cum eram cand a inceput totul,nu de cea de acum! In fine...totul e cu dus si intors asa ca inchei aici pt ca am intrat in priza si as avea prea multe de spus ,mereu mai gasim ceva de spus sau o intrebare de pus cu toate ca stiim raspunsurile:)))....ASTA E VIATA!!!! PS: In cazul meu eu am fost cel mai rau,ea facea niste greseli iar eu eram prea nebun,am dat in ea...asa ca am renuntat inainte sa imi fac un obicei din asta,stiam ca daca am dat o data o sa mai dau.Ea poate ma ierta dar sunt prea nebun si prea sigur de mine sa o pot ierta la randul meu.E o senzatie foarte ciudata si greu de inteles si acceptat,depinde de orgoliul fiecaruia,ca pana la urma...de noi insine trebuie sa ne ferim. |
Quote:
Da poate ma mint si nu imi dau seama, sentimente fata de ea mai am iti dai si tu seama 4 ani jumate ,dar cu cine sunt eu in momentul asta ma face sa ma simt f.bine si cand sunt cu ea sa nu ma gandesc la fosta, insa mai imi zboara gandul la ea, suntem despartiti de 2 luni aproape, insa asta e.Frate si fata asta cu care sunt e papusa , e frumoasa , ma intelege , ma asculta cand am ceva de spus , eu m-am combinat cu ea fix a 2 a zi de cand a luat ea decizia de a lua pauza si eu i-am dat totala.Poate in felul asta a vrut Dumnezeu , poate cu ea imi gasesc adevarata fericire si fosta cu altul ... cu toate ca nu prea cred, vad ca tot la mine trage ... ce sa zic.Eu ma incapatanez , pt ca vreau sa o uit si azi sincer am inchis unul dintre tel si pe celalat mi-am pus un program de restrictionat anumite numere de tel ... si sunt ambele ale ei ... isi va da seama ca a gresit si oricum chiar daca si-a dat seama , este prea tarziu nu o mai vreau inapoi si poate daca m-as impaca cu ea nu stiu daca as mai putea sa stau o saptamana cu ea sau o luna , poate sa trag de mine sincer imi e sila cand vb cu ea la tel, cand vad pozele cu ea(care le-am scos pe un dvd) dar in acelasi timp imi este dor si de unele chestii . |
...pana la urma intrebarea " Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?" e o intrebare cu prea multe raspunsuri si totusi nici unul care sa ne convina!
Eu ma gandesc doar la cat de mult m-am schimbat,cat de repede a trecut timpul si la pustoaicele astea care in loc sa fie sunate te suna si parca ma doare ca pot sa spun ca nu imi amintesc cand am tinut ultima data o fata de mana! Acum e standard cu toate,ea in dreapta,tu iti vezi de volan si daca e chef ii dai de lucru in timp ce conduci ca doar e lung drumul pana la mare si te plictisesti repede,ea cu cinspe' mii de fitze si cerintze iar tu te gandesti la verisoara ei sau la sorasa,nopti pierdute prin cluburi....rar cu ea,fara telefoane in care sa o auzi cum te blesteama sau te cearta pt nu stiu ce rahatzel,heheeee totul s-a schimbat...si de aia raman la aceasi parere: ORI NOI,ORI ELE !:)) |
Capo asa e iti dau dreptate , am patit-o si eu, numai ca eu inca nu am o masina sa le dau de lucru insa folosesc taxiu` le dau acasa de lucru` ... asta e viata ori noi ori ele :D
|
Quote:
daca a fost o iubire adevarata nu doar dat din gura un "te iubesc" acolo asa la misto......ci o iubire din inima si din suflet....nu o sa se uite niciodata.Poate omul sa faca ce o face amintirile iubirii raman in inima,si cand iti e lumea mai draga iti aduci aminte;) |
Quote:
Cand e bine, nu te gandesti la trecut ... ci la momentul in care te aflii, ca iti place. Seize the moment ... ;) Melancoliile, depresiile si nostalgiile apar cand totul se da peste cap intr-un mod negativ. Am trecut prin asta si am crezut ca totul se darama secunda cu secunda. Mai aveam putin si luam o decizie total idioata. A fost nevoie de o iesire mai lunga, lipsita de stres, plina de alcool pentru a imi reveni. Ce daca totul nu e roz ? Trebuie sa muncim sa facem totul roz. (aici nu ma refer strict la femei - ma refer la un caz general, sper ca Aleks imi permite sa ma abat putin de la sfera subiectului) In momentul cand simti ca totul se naruie in jurul tau, te gandesti la ce a fost cel mai frumos in acea relatie ... oi schita tu un zambet in coltul gurii, dar in amintiri iti aduci aminte si motivul despartirii, si ultimul sarut cu persoana in cauza, TOT. Asa ajungi sa te deprimi mai RAU, pentru ca in sinea ta crezi ca nu vei mai gasi pe cineva ca ea/el. M-am hotarat sa nu mai ajung in situatia in care am fost saptamana trecuta, iar daca mai ajung, sa nu mai intru in ganduri idioate. Oricum ideea de baza este: NU se va uita NICIODATA ! Si d'aia nu merita sa investesti sentimente in relatie decat daca esti 10000000% sigur ca persoana de sex opus merita acest lucru si daca s-a implicat si ea (ca persoana) in relatie. Pe viitor, prefer sa ma implic sentimental dupa ce vad ca tipa este deja in acest "joc" si nu mai poate "trai" fara mine. Pana atunci, just for fun. |
Da Sasha,iti aduci aminte dar fara rost,cand iti aduci aminte deja esti altcineva,esti schimbat complet si nu mai apreciezi ce apreciai inainte.
Iubirea asta e cu dus si intors,ori esti prost ori esti nesimtit!:)))...daca vrei sa o tii de mana si sa-i aduci flori esti prea lipicios iar daca nu o suni,nu esti stresant sau nu esti gelos...esti badaran si nu iti pasa de ea. S.A.M.D... Oricat ai incerca sa faci sa fie bine tot prost iese cu toate ca nu e greu sa gasesti un echilibru ca ea sa te placa complet,dar vedeti voi ,dragi nebuni ca si mine de ne pierdem timpul scriind pe forumul asta....daca gasesti echilibru ala de te place complet....ai sa te plictisesti tu de ea sau (si) invers. E 2007 nene! nu stiu cate femei sunt pe cap de barbat...dar sunt exagerat de multe,roata s-a schimbat!!! avem pana si pustoaice de 14-15 ani care vor sa tina pasul cu duduile astea invatate batrane!:))) Rata divorturilor e in continuua crestere! De ce toate astea? ca sunt barbatii golani si nesimtiti? Nu!!!....golaneala nu mai e la moda de mult! iar femeile nu mai alearga dupa tipi cu masina ca acum cativa ani,acum toate aproape au propia masina,alearga dupa .....stiti cu totii dupa ce alearga,de ce sa ne mai ascundem dupa deget,alearga si alearga intruna de am ajuns sa avem parte de sex si acasa si in club si la servici si la munte cand prietenul ei se duce sa schieze,si la mare cand sotul ei e la plaja ca vezi domne ea vrea sa mai doarm un pic...da de unde....da navala la tine in camera ca tu ai mai multi cm-trii si adora cum o tragi de par si felul in care vorbesti cu ea murdar. Totul s-a schimbat chiar daca a ramas ca inainte,acum ti-e frica sa te indragostesti ca habar nu ai peste ce curva dai si nu de altceva dar ...poate esti un nebun ca mine perfectionist care are grija sa fie mereu preferat si te gandesti sa mai astepti cativa ani sa imbatranesti si abia apoi sa iti iei o curva despre care stii tot,sa o iubesti. |
Quote:
|
Ada,nu stiu baby cat e de tare dar stiu ca imi place sa discut chestiunile astea care defapt nu ne ajuta cu nimic...(sau poate da)...pe mine unul ma mai ajuta doar sa uzez tastatura mai repede ca deja m-am plictisit de asta :)),ma ajuta doar sa umplu un timp pe care defapt nu il am,lucrez cu calculatorul zi de zi stau in fata pc-ului atat de mult incat mie frica ca am sa ajung intr-o zi un gras ochelarist lipsit de lumina naturala si plin de cosuri vorbind din cand in cand cu cate o chatista,fac grafica si concepte publicitare,credeti-ma ca nu am timp de forumuri si disutii ...dar subiectul asta a fost pe ...inima mea si a meritat sa ma descarc!,pana la urma va spun sincer ceea ce am realizat si eu tarziu: Oricat ai discuta cu cineva....oricate sfaturi ai primi,....tot ceea ce vei simti vei face.Nu conteaza ca esti print sau cersetor,in dragoste....toti suntem prosti si nebuni.
P.S.> Nimeni nu poate spune ca s-a indragostit de cine trebuie,s-ar minti singur,eu zic ca dragostea e relativa,intotdeauna o sa vrem ce nu putem obtine...si o sa numim actiunea asta "Dragoste".Cum a zis si Alex.....cum am zis si eu.....nu le mai vedem cum le vedeam inainte sa le pierdem si faptul ca se intorc....le face sa nu le mai iubim. Deci...sa stea departe de noi cu altii mai praf in nefericirea lor....ca sa putem iubi si noi pe cineva in nefericirea noastra!:)))) Va poooop |
Re: Cum sa uiti omul pe care l-ai iubit?
imi pare bine ca sunt oameni care scriu din nou despre ei, nu doar fraze la misto...
|
Da' ce mah ?
Eu scriu la misto ? :) Hai ca m-ai ofensat cu postul ala. :) |
Quote:
pe mine una ma ajuta mai mult daca vorbesc face to face.... mi se pare mai ok decat tastand romane ... si e feelingu' ala in care ai impresia ca ceilalti rad sau isi bat joc de ceea ce scrii sau ceea ce povestesti.Asa fata in fata te uiti la expresia fetei omului care te asculta si iti dai seama daca intradevar ii pasa :oops: |
Quote:
|
Ii dau dreptate lui Capo , si eu lucrez da` nu pe domeniul lui ci in tv , stau mai mult de 8 ore pe la servici adica cam 12 in medie adunate, iar aici imi pierd timpul pe care nu-l am ,dar asta este mai ne spunem si noi of-urile unor persoane straine , inainte de a pleca la munca sau dupa o zi obositoare de munca , numai ca nu stiu cat ne ajuta , pe mine unul m-a ajutat o perioada , iar acum sunt ok si incerc sa dau si eu sfaturi unor persoane care au trecut prin ce am trecut eu, insa asta e viata merge inainte , si cum a spus Capo , sa stea deoparte de noi cu alt terminat , si noi departe de ele cu alta terminata , fiecare in nefericirea lui.P.S Capo n-ai de ce sa iti fie frica ca ajungi un gras cu ochelari si o sa vb cu nu stiu ce chatista , in privinta asta trebuie sa iti gasesti un pic de timp liber pt putin sport , ce iti place tie , fie ca este sala , fie ca este fotbal , fie ca este tenis, ping-pong , atletism ce vrei tu numai sa faci putina miscare , ai sa vezi ce bine o sa fie , eu datorita serviciului meu nu ma plang ca nu fac miscare , dar cand ajung acolo alerg in continuu , merg mult pe jos , ca deocamdata nu am masina , ma gandesc ca masina va fi buna doar pt excursii si etc , dar de lenevit nu o sa lenevesc niciodata, asa ca gandeste-te f.bine.
|
Nuuuuuuuu!!:)))) Alex,nu intelege gresit,chiar am slabit in ultimul timp....dar in restul timpului,din totdeauna fac ce trebuie facut sa nu fiu nevoit sa fiu acceptat ci doar sa accept sau sa refuz.Am pus in avatar o poza,sunt fost kickboxer iar in 2001 mi-am rupt clavicula cu omoplatul si am renuntat la kickuiala.Vad viata de la 1,93 inaltime si o cantaresc in 80...80 si ceva de kg.NU am renuntat nici o clipa la mine pentru ca am fost dezamagit in dragoste,ci am renuntat la dragoste pentru ca am fost dezamagit de mine.In cazul meu e mult mai complicata problema asta cu dragostea ,"Cum sa uiti omul pe care l-ai iubit?" e mult mai complicat man,tre sa si vrei sa uiti. Nu stau cu gandul la fosta iubire,imi tai venele si ma masturbez la filme!NU'p!...doar ma gandesc la ea ca la ceva rau care imi face bine.Vezi tu,in momentul in care acoperi mai multe domenii...cum ar fi...atitudine,felul cum te imbraci,cum vorbesti,cum te porti,cariera,etc.....toti sunt multumiti si vor o bucatica din tine....atunci incepi sa te gandesti la greselile din trecut,mai ales la femeia din trecut care te-a facut sa iti doresti mai mult.Inainte de ea credema ca eram praf si pulbere,vai mama mea eram!...nu fizic sau ca purtam trening cu pantofi,NU!...,(tocmai felul in care aratam a atraso pe ea),eram praf pt ca nu aveam nici un tzel,nici un vis...nici o meserie!Acum am acoperit "domeniile" bro si ea e departe.....eu sunt aproape:))))...ea e cu treaba ei .....eu sunt tot cu treaba ei....:))....dar sunt si nu sunt,cred ca am ajuns sa o respect,nici eu nu sunt foarte sigur de ce mai simt pt ea,habar nu am si sincer nu prea ma afecteaza gandul la ea decat pozitiv pentru ca inca si dupa atata timp ea inca ma face sa vreau sa ma depasesc.Fiecare cu sechelele lui fratilor!!,printre atatea discutii si vorbe multe ...la sfarsit ramanem tot singuri cu gandurile si ideile noastre si apropo de ce zicea Ada si Sasha.....fetelor....a vorbi face to face cu un prieten bun si de a scrie unor necunoscuti sunt lucruri total diferite,Alex a zis bine....chestia asta cu forumul....cred ca e pana la urma o umbra de a noastra din subconstient de a avertiza si pe altii de urmarile dezastruoase dintro relatie incomparabila.Va pooop si fetelor tineti minte....baieti cu bani sunt putini,iar voi sunteti foarte multe.:)):*zbye
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning