![]() |
Re: Accidente in Bacău
Şi aşa trebuia redecorată partea din faţă, că mie nu-mi plăcea de ani de zile :lol:
|
Si aseara pe centru(in fata la Bingo) 2 masini lovite,un taxiu(logan) si o biata tigra,taxiul grav lovit fata si tigra putin in lateral !
|
2 Attachment(s)
ADICA ASTEA 2 MASINI :)
scuzati claritatea |
lucica, iti tremura telefonul?:lol:
|
NU TELEFONUL
masina |
3 Attachment(s)
"In seara zilei de vineri, 15 ianuarie 2010, in jurul orei 20:30 a avut loc pe strada Marasesti din Bacau un accident care s-a produs pe fondul carosabilului umed si, din cate se pare, al vitezei excesive. In nefericitul eveniment rutier au fost implicate doua autoturisme, un taximetru Dacia Logan si un vehicul Opel Tigra.
Am inteles de la martorii oculari ca soferul taximetrului ar fi venit in viteza dinspre Policlinica si ca in apropierea trecerii de pietoni nu a avut timp sa franeze, lovind in cele din urma Opelul care era condus de o femeie." |
taximetristul care de altfel se da a fi mare sofer..in ce oras traim... in ce tara..plina numai de teribilisti la volan..
|
nu e singurul exemplu de asa zisi taximetristi , care pe langa faptul ca -si risca viata pe sosele , o mai risca si pe a celorlalti participanti la trafic !!!! Romania pitoreasca 2010
|
Taximetristi corditi!
|
Quote:
|
Bine. Pa
|
Da' terminaţi-vă, parcă aveţi 5 ani...
|
doamne dar ce se mai umfla muschii pe ei aici pe 4 tuning aleks:lol::lol:
apropo,in legatura cu accidentul...eu lam vazut pe viu si taximetristul nu era de vina cu nimic ci gagica cu tigra,a tras dreapta de pe banda 2 pe banda 1 in fata loganului...nu mai trageti concluzii aiurea in necunostinta de cauza dupa care sa va luati la spurcat aici...;)o zi buna |
asa monule fii rau :))
p.s ti`a dat ala banii sau tot nervos esti? :)), ala "mic" din hala care ti`a deschis usa eu eram :)) |
sal..numai teribilisti prin bc-u asta:))
|
bine ca am permisu' suspendat ca pe vremea asta ajungeam si eu peaici :))
|
nu are nimeni poze cu accidentul de la spalatoria(stadion) ?
Masina rosie care a pierdut controlul si a intrat prin biroul spalatoriei direct in masina dinauntru? Plecasem de la spalatorie cu 1 min in urma :) |
aa de aia erau folii pe la geamuri ..
credeam ca au parasit spalatoria si au vandalizato cineva |
3 Attachment(s)
Accident ieri in jurul orei 14 aproape de piata mare.
4 "ciocnituri" :lol: in lant. Cel mai afectat fiind opelul caravan |
Un accident in seara asta de 26.01 la economic. Golf cu corsa de la five star pizza. conducatoru de la corsa are sternul fracturat , din cate am auzit. scuze pt claritate . sunt facute cu telefonu si nu am blit
https://img121.imageshack.us/img121/3...age112c.th.jpg https://img683.imageshack.us/img683/3...age111j.th.jpg https://img521.imageshack.us/img521/2223/image110.th.jpg |
Lasama si cu astia de la fivestar pizza ca is nebuni cum conduc,mai ales corsa aia de Bulgaria ....
|
pai tocmai corsa aia e cea din poza ! dar de vina e ala cu golfu,
|
vina apartine celui cu golful a trecut pe galben in viteza mare aprox 120-150 km/h iar corsa facea stg pe unirii spre pod serbanesti
corsa a fost proiectata frontal vreo 10 m intriun espero si olcit inconstienta maxima pt cel cu golful |
Accidente in Bacău
5 Attachment(s)
Si unul de azi dimineata:
|
ce-a fost frate acolo? s-a chinuit mult?:lol::lol:
|
Vina apartine celui cu BMW-ul negru..Din ce spunea un om pagubit in urma accidentului (in mod pasiv bineinteles) se pare ca cel cu BMW-ul era urmarit de politie si restul se vede...Rezultatul??Vreo 10 masini avariate mai mult sau mai putin grav..
|
3 Attachment(s)
accident cu victima astazi in jurul orei 9 in fata la statia de autobuz de la piata sud ( scuzati claritatea )
|
Inca unul in centru in urma cu 30-45 minute.
Un 307 a lovit un pieton pe trecere sau in apropierea ei, dupa doua rostogoliri s'a ridicat, paragerul masinii (care era politist) l'a urcat in masina si l'a dus la spital (sper :) ) |
3 Attachment(s)
inca o tamponare usoara in zona pieti sud masina din fata nu a patit nimic :shock:
|
grav accident de circulatie la intrare in scorteni ieri dupameaza (Au murit nevinovati, dupa ce masina le-a fost spulberata de un TIR!)imagini aici
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-in-bacau.html |
Unul urat si la Hemeiusi. http://www.1tvbacau.ro/video/Impact-...uz--v1528.html Masina era si azi pe marginea soselei decapotata de descarcerare.
|
Vina este a celui cu BMW-ul.
A lovit 7 masini printre care si a mea.(Opel Zafira alb). Pagubele la masina mea sunt de 15000 lei.(noroc de CASCO) BMW-ul este inmatriculat in Bulgaria asa ca cei ce asteapta sa-si repare masina pe asigurarea bulgarului pot astepta mult si bine. Soferul BMW era beat si urmarit de politie ca a trecut pe 2 semafoare pe rosu. |
Accident aseara la iesirea din Bacau spre Real, aproape de Romalion. Baiatul lui Umbrarescu este implicat conducand un Mercedes G a intrat intr-o Skoda Octavia. Pur si simplu a doborat un stalp la pamant. Cine cunoaste mai bine sa ne spuna, sau poze eventual!
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...nt-rutier.html |
|
ba...deci ce inseamna MErcedes... Dupa un asemenea impact motorul,farurilesi stopurile inca mai functionau..curios oare mai mergea sound'ul? ;))
|
Accident pe centru in seara de 3/28 ora 11,45 in fata la Luceafaru Oasys
Vreau detalii ! Poze |
Am trecut si eu acum 15 min si am vazut cum incarcau masinile pe platforma. Era un Polo albastru si un Stilo argintiu. Alte detalii nu stiu!
|
Eram din īntqmplare la spital şi am stat de vorbă cu unul din poliţişti.
Mi-a spus că īncă nu ştiu multe date exacte, dar kilometrajul era la 70 km/h la Stilo. Vinovat e singurul rănit (fractură deschisă la un picior), şi anume soferul de la Stilo, care a ieşit pe neacordare dinspre McBarrel(īn spate la Moldova) spre centru, moment īn care a fost lovit īn lateral de către Polo, care circula regulamentar pe centru. Maşinile sunt şifonate bine amāndouă, pasagerii (fetele) au avut noroc cu carul, nimeni altcineva nu e rănit. |
Quote:
|
Băieţii care erau acolo spun că n-avea atāt, mă rog, eu n-am fost deci doar spun ce am aflat de la poliţist.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning