![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
da L33L00...se refera ca se duce la Party FEVER ..adik zilele tuningului la mare si spera sa va avda pe aCOLO....BYE BYE
|
Quote:
oricum cele 10 masini...numai cu baieti valabili..vin.. la pachet :D fara fitze.. fara figuri.. doar Old School Motorsport si prieteni apropiati.. :D bafta pe toata linia ... marius... |
oh .... nu mi-am dat seama .... in cazu asta bafta la intalnire si sper sa aveti parte de succes la fete .... si sa ve feriti de belele pe drum :lol: ne vedem cand ne mai intalnim :D
|
ok slip, in noaptea asta cand ajung te sun. bafta multa
|
Stie cineva cine are un BMW seria 7 argintiu cu nr HDY ?
|
Quote:
|
unde mama draq se fac intalnirile saptamanale....ca eu tot timpu va vad rasfirati prin oras....1 prin copou...3 pe stefan...2 pe la cug....pfff :shock:
cand si unde ? PS: salutare la tot poporu` de pe aici :twisted: |
Mama dracului e in Copou - Rond Agronomie. Acolo se aduna lumea, oficial in fiecare vineri incepand cu orele 21:00, neoficial cam in fiecare seara incepand cu ora 22:00.
|
bun asa. ni videm in wikend bre` :lol:
|
Daca nu vii vineri seara si ai de gand sa apari in week-end, ar fi bine sa anunti din timp ca nu se sta tot timpul sus.... acolo se aduna lumea.
|
CAAAAAAAAAARTMAN! De unde draq ai mai aparut si tu? Nu te-am vazut de un car de ani! Drace lasa un nr de telefon in privat sa te sun ! :D
|
mai nene da cii aici ? :lol: :lol: :lol:
cine pe cine arde ? si cu ce ? bricheta sau chibrit ? :lol: :lol: PS: hai cu wikendu` :pelvic_th |
prezent...da sambata...ca vineri am de rezolvat una alta p`aci in orasu asta bantuit si n`am cum sa ajung :evil:
subiectu cred ca il stiu asa in mare....e destul de neinteresant da o sa discutam de pliktiseala. omu daca vrea sa vina stie unde ne gaseste (asta in cazu` in care va intalniti si sambata) |
Quote:
noi oricum ne intalnim..si ..daca esti prin drum..opreste sus..la capat ;) acolo se aduna lumea buna...de obicei.. Old School Motorsport e acolo :)) :D si nu vrea sa discute probleme legate de imbecili :D so.. ne vedem doar pt cafea ;) bafta |
Quote:
|
Quote:
in leg. cu roveru 25 zyz..daca iti amintesti.. ;) zicea k esti si tu prin spate cart...dar nu te-am vazut..si oricum eram in graba :P "flacau' meu e in spate" :> :P :D ne vedem/auzim/intalnim |
we...termin-o..te rog frumos...
vrei sa-si mai rupa si alt os de la maxilar? ?:lol: :lol: you hit like a girl ;) am o rugaminte... la voi..astia care va stiti de-ai mei.. nu mai postati pe iasi.. pentru ca din cate se vede... nu intereseaza pe nimeni sectiunea Iasi...si nici comunitatea... postati unde vreti voi..dar nu pe iasi..pentru k pana nu se iau masuri.. o sa cadem in gaura.. Revenim la ce a fost inainte... fiecare cu ce il doare.. Atata timp cat marele moderator observator si alte zeci de functii.. nu se implica in comunitatea ieseana.. atunci.. ce mai cauta cu functiile pe care le are? :lol: Cand o sa faca ceva pentru Iasul asta..atunci da.. o sa merite..pana atunci...hai pa.. nu e in stare sa vina la intalniri macar././.care ..vb aia.. sunt organizate de el.. nu?? pff.. jalnic.. dar trecem peste.. nu-i bai ;) |
Corect Andrei. Avand in vedere si rezolvarile care trebuiau sa vina din partea lui Gratian si a lui Zoliat si n-au mai venit, si avand in vedere ca turnatorul nostru iar s-a dus cu para si Lascarica l-a crezut de mi-a dat un avertisment (argumentat, ce-i drept), nu cred ca mai are rost sa ne chinuim. Declar inchis acest topic si...abia astept sa ne vedem maine sus in Rond sa va arat ZYZu' insanatosit...definitiv sper.
|
sal zyz...tata tot acolo la moldotrans e...acolo isi face veacu` :lol:
in leg. cu 4tuning....no offence da mai mult decat o promovare a unui site eu altceva nu vad. am fost si eu candva moderator aici si stiu cam cum stau treburile. pt mine personal 4tuning e total neinteresant...interesanta e lumea de aici si atat...si de asta prefer mai mult intalnirile decat vorbaraia pe forumu` asta. ne auzim sambata ;) PS: slip, zyz...lasati si voi un nr. de tel pe privat ca sa va sun cand ajung :idea: |
As dori sa stiu si eu unde se strang baietzi din IASH, ca sar putea sa aterizez si eu zilele astea. Va Multzumesc.
|
Quote:
te asteptam ... daca doresti informatii da-mi un PM si.. iti spun ce ai nevoie ca sa ajungi sus.. eventual un nr de tel si..ceva indrumari... bafta mare si te asteptam cu placere ca si pe restul.. poate facem o intalnire mare saptamana asta... ca isi scoate si edi masina.. pacat ca nu va fi costel...care e plecat in concediu.. si costan care e la mare.. eh asta este :D ne intalnim ca de obicei.. ne plimbam.. stam de vb.. in cateva cuvinte.. Ne simtim bine !!! :D bafta si va astept pe toti sus.. in rond... cu respect... slip |
Quote:
Desi,daca stau bine si ma gandesc,cred ca nu sunt atatea statii de peco pe drum (nu o zic cu rautate,dar totusi...BITURBO?!?!) :-P |
nu vin cu ala ca ar trebui sa muncesc un an ca sa pot sa pun benzina pana la iasi o sa vin cu masina mea de zii cu zii sau chiar cu trenul.
|
Quote:
te asteptam.. bafta |
Salut din nou baietzii!!!!Ne vedem pe 15 sept??
|
hm totusi cat de prost poti sa fii ca sa pui botu la asa vrajala???ti-au prajit nfs-ul neuronii ...pe cuvant....lol.....
prost nu e cel ce spune asta ci ala care pune botu....hahahaha Drrive safe! |
Auzi la el sa-mi dau eu useru si parola:)))ba da ce tupeu ai :)))
|
Am vazut pe cateva masini niste flori si pe altele fluturi.stie cineva de unde pot cumpara ceva de genul asta?
|
bai baetzi mai veniti pe 15 in fata la mall ????
|
Quote:
Of, e greu cu trezitul de dimineatza :sad: |
corect SFW ai dreptate :D
|
Va rog mult, cine ma poate ajuta?
Am nevoie de o cutie de viteze de VR6 motor 2.8 tip AAA din '94. Please, help me! Astept PM de la cei care ma pot ajuta! Multumesc! |
4 Attachment(s)
fratilor ma ajutati sa dau de masina asta ast orice informatie ,miar trebui nr de tel a proprietarului
as cumpara masina asta |
AI ganduri mari nu gluma! ! Am sa iti las un privat!
|
:D opelu kadett ii masina mea preferata iubesc masinutza asta nici un ferari nu las pretui asa ca si dacac ar fi ameu rozulina asta:D
|
Dexter, :shock: pune mina pe-o carte de gramatica si ortografie, c-ai sa ne omori pe toti... Doamne,...Doamne,...
Mare noroc de tasaturile astea! Ca dac-ar fi sa mai scrii si de mina...:writers_b! |
mai fratica daca ai avea tu oboseala ce o am eu in mine ai scrie la fel si ms pt sfat:D
|
iarta-l edy, ca nu stie ce spune....:-P:-P:-P:lol::lol::lol:
|
Quote:
se spunea undeva de niste masuri care trebuie luate pentru a-i corecta pe cei care nu stiu sa scrie.. dar ..betmen.. nimeni nu face asa ceva.. ar trebui sa incepem cu ala de zice ca stie sa scrie si face ravagii cu avertismentele.. si habar nu are cum se scrie limba romania.. "V'OR" :))))) |
nam io treaba cu nimeni nu ma supar asa usor:D :D :D :D :D :-) :-P :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning