![]() |
Re: Guvernul triplează taxa auto pentru maşinile rulate(dacă aprobă Comisia Europeană
Quote:
la tine la piatra neamt, du-te in fata prefecturii si striga ca nu vrei taxa, ia-ti prietenii cu tine, singur nu te auzi. noi, in Bucuresti mergem pe 15 in Piata Victoriei. puneti-va la semnatura, dati mass pe messenger, si daca vb si la TV ne strangem mai multi si ne auzim mai tare. JOS TAXA DE INMATRICULARE ! Protest in Bucuresti - 15 dec 2008 - Piata Victoriei |
Re: Guvernul triplează taxa auto pentru maşinile rulate(dacă aprobă Comisia Europeană
nu traim intr-o tara de "cacao",traim intr-o tara condusa de niste rahati cu ochi,sa tripleze taxa e o aberatie cat capu lu tariceanu
pe viitor aveti grija cu cine votati,de javre de astea nu avem nevoie... o curiozitate am- care era averea lu jegu.....pardon tari cand a fost ales si care e averea lui acum in fine scapam de el si legea asta nu o sa se puna in aplicare |
eu sunt din Giurgiu,dar pe 15 dec pot veni in Bucuresti,CU CEA MAI MARE PLACERE,poate poate il intimidam pe hotu asta care nu se mai satura....gandesc doar pentru ei,pentru noi oameni mai saraci nu iau masuri.
multumim foarte mult |
@Bubu_021: FELICITARI ! O idee: facem un model de fluturas pe care sa il punem in parbriz/luneta la toate masinile cu numere straine sau cu numere rosii de circulatie provizorie...un soi de campanie de "induiosare" :D
|
Quote:
Vin si eu. |
Quote:
unii mai greu, altii mai usor, dar TOTI AM MUNCIT pt banii din buzunare. |
Mi se pare o mare prostie fiindca romanul nu si poate permite sa si cumpere o masina noua.Sa speram ca nu l vor aproba astia de la Comisia Europeana!!!
JOS CU TARICEANU!!!se vede ca ii actionar ;) |
pai da ... pe Tariceanu il doare in basca .. sta la caldurica la servici , salariu de Nshpe mii de euroi .. etc .. etc,el isi permite ce masini vor muschii lui ; il cam doare in **** de restu` ... :(
|
Quote:
|
Ideea e ca nu o sa accepte U.E. taxa asta dar o sa se accepte o solutie mai de mijloc si pana la urma taxa tot o sa creasca daor nu chiar de 3 ori.Stie cineva daca aduci de dincolo masina euro 4 dar nu noua ce regula se aplica?!!!
|
Asta deja nu mai e taxa...e pedeapsa. Mie cel putin asa mi se pare. Fac in asa fel incat sa nu mai aducem masini. Punct. Cine aduce, e pedepsit cu vreo 5-6 miare. Halal democratie
|
comisia a respins deja ,au zis la radio ca,Comisia nu vor permite intrarea in vigoare a acestei aberatii
|
Quote:
Mi-am asumat raspunderea pt ce am spus si mi-o asum in continuare ..probabil trebuia sa completez un pic afirmatia mea "trist dar adevarat"..poate asa intelegeai si tu ce am vrut sa zic..,Dar se pare ca ti-a fost mult mai usor sa ma faci iprocrit si egoist.Hai sa iti expic eu ce se intampla in Romania noastra draga.Exista o mare parte a populatiei acre in ultimul timp datorita creditelor si-au cumparat masini noi ...si dat fiind faptul ac platesc o groaza de bani pe rate nu isi permit sa o lase acasa zii de zii ,si uite asa numarul masinilor in trafic a crescut enorm,mai nou o mare parte a populatiei a descoperit SH-ul ...si uite asa persoane care acum ceva timp nu erau deranjate de mersul cu transportul in comun brusc nu isi mai dau "fundul jos din masina " Faptul ca sunt de acord cu un adevar ma face ipocrit pe mine ..sau te face pe tine ingust la minte sa realizezi ca avem o problema in Romania legata de importul alarmant de masini vechi care sufoaca orasele mari. Nu m-am nascut in masina si pot sa renunt destul de usor la ea atata timp cat nu o sa ma omoare cineva cu masina pe dum cand merg scuterul sau motocicleta. Intrebarea mea este "tu Poti sa renunti la masina" sau tu te impaci cu ideea ca o sa fii printre aceeia 50%care vor mai avea dreptul sa meraga cu masina. Numai bine ...Nu mai imi aduce jigniri pe nedrept .. |
Quote:
Fratilor, asa nu se mai poate : HAI LA BUCURESTI , HAI SA FACEM CEVA !!! Referitor la cazane eu am doua : un Citroen Xantia din 96 si Daewoo Nexia din 95. Citroenul l-am luat din Germania , de la proprietar si as vrea sa ii intreb pe cei care sunt de acord cu marirea taxei si generalizarea prin cuvantul "cazan " : Domnilor, demonstrati-mi ca o Dacie Nova, Supernova, Solenza sau Logan sunt mai bune ca cele 2 cazane ale mele , si sunt mai sigure si mai dotate. Si inca ceva : credeti ca ITP-urile de la noi sunt mai bune ca cele de la nemti ( TUV-urile ) ? Eu nu cred. Nu vreau sa jignesc pe nimeni din posesorii de Dacii, am avut si eu doua : o Dacia 1100 si o Dacia 1300 din primele serii, si dati-mi voie sa va mai deranjez cu o remarca : astea doua au fost masini , intr-adevar ! Dar totusi....daca ne-am luat masini ieftine de la nemti nu inseamna ca ne-am luat toti " cazane " ! Si repet : HAI SA FACEM CEVA !!!!! Respect tuturor ! |
Quote:
De facut ceva ...Ce sa facem ..suntem naivi sa credem ca se poate face ceva ..sa imi spuna si mie cineva cand au fost conducatorii nostri intimidati de miscari in masa ...si pun pariu ca maine poimaine o vor ieftinii iarasi taxa si iar vom fii mielusei... Io m-am impacat cu ideea si gandind la rece ..era de asteptat .. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning