![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
|
Quote:
acelasi lucru am patit-o si cand am fost la campina o data... numai masini diesel ... le era frica sa se dea cu cobra cu Tico-ul( parca cobra era ) :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1.8 t exista pe leon;)
tu esti seful filialei targoviste? nu prea le ai cu motoarele;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sau pt tine daca apare un model nou, modelul precedent nu mai exista ? |
pai era inainte..pe leon ( 2002 ) 1.8 Turbo..acum pe astea noi nu mai este! eu am leonuri model nou in filiala! .. un singur model vechi am si acela este cupra de 2.0 !
|
omu cred ca a zis destule despre el si despre cunostintele lui in materie de fiare....mai pe scurt...ne-a convins pe toti...un singur sfat dolbule...ramai parcat....cel putin aici in PH;)
|
Saracu baiat , bine ca rezista la replicile voastre.
Nu mai sariti pe el asa , in loc sa fiti buni prieteni ca deh suntem aici aproape , il criticati prea dur :| Ploiestiul la inceput cum era , daca mai stiti reportaju de la Alpha cu dacia aceea pe camp , sau Citroenu MEN , etc etc |
eu macar am zis ceva:D tu nu m-ai convins! n-ai zis nimic ! :lol:
|
Quote:
conditii generale: 1:masina sa nu aiba o vechime mai mare de 2 ani 2:sa aiba clima "bizonala" 3:sa consume putin 4:sa nu ridicati capota in public 5:sa nu tociti cauciucurile....eventual decat toate 4 odata:lol: :twisted::twisted::twisted: |
Da dc nu veniti voi la Ploiesti dc sa venim noi la Targoviste!
Eu unu nu ma mai deplasez pe un drum de tot rahatu ca nu-mi bat joc de munca mea nu am cine stie ce masina e o "purie" de 19 ani asta e! Si sa stii ca stim si noi ce inseamna suspensie sport! DB dupa parerea mea inseamna "Doi boi" nu ma refer la voi sau puii mei ma refer la majoritatea soferilor care i-am vazut din DB ! Apropo ce are modificat golf-u tau?!sau aveti un logan in filiala alb zici ca e enteprise ! Lasa-ne pe noi asa cum suntem noi fara filmari poze etc...care suntem suntem cativa dar suntem pe strazi seara de seara + plus baietii de la inferno toata stima!:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning