Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/95324-espero-2-0-16v-gsi-turbo-vis-devenit-realitate.html)

johnsonxxl 27-04-10 23:21

Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !

cu pasi repezi se apropie de finalizare.. :D felicitari inca o data pentru munca depusa si rabdarea de care ai dat dovada :D o adevarata bestie pe sosele

Esperache 28-04-10 01:54

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3313595)
Las-o sleeper la exterior :D

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3313695)
super ! incepe sa-mi placa mult bodykitul tau...dupa ce revopsesti si restul elementelor o sa arate intr-un mare fel !!! bafta multa in continuare...!!!

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3313761)
BRAVO MAI! Nici nu stiu ce iti facusei probleme cu body-kitul, da super pe masina! Cred ca daca ai face-o pe toata neagra, geamuri fumurii, farurile vopsit cromul ala cu negru si semnalizarile spate fumurii, ar fi 'mafioata' rau masina :)

Felicitari inca o data pt nebunie si pt rabdarea asta... nu multi ar fi reusit sa rabde atat... hai si cu un filmulet (cu sunet neaparat) :)

Quote:

Originally Posted by -Caz- (Post 3314293)
Ai o inima mare de Opelist in tine... ai grija cum o strunesti, invata-o incet-incet cu asfaltul. Numai Bine !
P.S. SAX jantele sunt keskin ;)

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 3315422)
Cred ca la alea noi se referea :) nu la cele de pe masina

In alta ordine de idei :O:O SUPERBA :) d-abia astept sa o vad ruland pe strazi :)

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3315564)
sall,ma bucur pt. tine:D bv;) cred ca ai avut o senzatie ce nu se poate descrie :-)... ce tare e bara fata!!imi place mult+pragurile alea rasucite;)meserie,asa ceva vreau si eu pe calibra...

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 3315776)
bravo man...dai bataie in continuare

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3315878)
toata ziua am stat si am citit topicul, fiecare post in parte. foarte multi carcotasi, si invidiosi! ma bucur enorm ca ai terminat, parca as fi terminat eu ceva... (as vrea eu). mult succes in continuare, si sa auzim numa de bine. te felicit pt rabdare si pasiune, daruire.. banii vin si pleaca, daca ai facut atatea sun sigur ca nu regreti niciun ban investit!

PS: cand e gata si ajungi pe la o intalnire, zi-ne si noua ca vrem sa o vedem live!

Va multumesc tuturor ! Sincer ...
Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3316365)
Suuuuuper tare!
Bravo, ai reusit ceva ce multi doar viseaza! Se vede expresia fetei in poze :P.
Arata super si body kit-ul, jantele la fel... Un singur lucru mi se pare ca ii lipseste masinii : o suspensie mai joasa un pic. Probabil nu se vede bine din poze, dar cred ca ar mai merge un pic lasata. Sau poate se mai lasa pe parcurs de la sine...;)
Bafta in continuare si asteptam si alte poze/video !

Multumesc; e cu dus si intors cu suspensia; 1. cred c-o sa se mai lase dupa ceva vreme, 2. jantele si anvelopele actuale sunt un pic subdimensionate iar 3. deja sunt cam jos cu evacuarea si baia de ulei ... e un pic cam riscant s-o mai cobor.
Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3313688)
F E L I C I T A R I !!!
Vad ca la toate proiectele de genul, cand vine vorba de prima tura, cate un ultim detaliu trebuie neaparat prins cu soricei :lol: La tine numarul, la mine tot botu' la masina :lol::lol:

Merci colega :-) ; sa fiu sincer, cand am vrut sa prind si numarul pe spate mi-au venit pandaliile si l-am aruncat inauntru
Bafta multa si tie !
Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3313707)
Felicitari !!!!!

Ce culoare o vopsesti? BBS-urile sunt superbe , ai facut o alegere buna!

Multumesc; la exterior voi incerca ceva bicolor ... sa vedem cum va iesi.
Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3314601)
felicitari!!!!!!!!!

cand o vad si eu cu baietii???? LIVE!!!!!!!!!!!

Merci ... nu stiu ... depinde cum ne intalnim.
Quote:

Originally Posted by alexbadea12 (Post 3314623)
sunt foarte curios cum se misca, frumos proiectul!

Crede-ma ca te trec toti fiorii cand deschide turbo !

In seara asta am mai facut una-doua ture, ceva mai domol; se pare ca urmeaza o luuuunga perioada de acomodare, reglaje, studiu, etc.

KAY_ 28-04-10 02:01

Nu se mai lasa niciodata suspensia, asa ramane , doar 1 cm la inceput dupa ce coboara dupa elevator .

Felicitari pt masina, iti urmaresc topicu de ceva vreme :)

ing3r 28-04-10 02:06

Quote:

Originally Posted by KAY_ (Post 3316613)
Nu se mai lasa niciodata suspensia, asa ramane , doar 1 cm la inceput dupa ce coboara dupa elevator .

Din cate mai stiu si eu, se mai lasa un pic, pe langa ce spui tu. In timp, suspensia se inmoaie un pic , nu f mult...

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 3316610)
Multumesc; e cu dus si intors cu suspensia; 1. cred c-o sa se mai lase dupa ceva vreme, 2. jantele si anvelopele actuale sunt un pic subdimensionate iar 3. deja sunt cam jos cu evacuarea si baia de ulei ... e un pic cam riscant s-o mai cobor.

Crede-ma ca te trec toti fiorii cand deschide turbo !

In seara asta am mai facut una-doua ture, ceva mai domol; se pare ca urmeaza o luuuunga perioada de acomodare, reglaje, studiu, etc.

1.da, dar nu f mult, oarecum insesizabil!
3.Aici te cred, stiu si eu cum e, si sincer, nu prea se merita sa o cobori prea mult ca la ce strazi avem noi, sunt prea multi bani bagati in masina ca sa strici ceva pe sub ea de la gropi!

De abia astept sa vad un video ceva cu masina cum se comporta! Imi imaginez cum se aude Espero turbo! Spor la treaba in continuare!!!

Esperache 28-04-10 02:17

[QUOTE=KAY_;Felicitari pt masina, iti urmaresc topicu de ceva vreme :)[/QUOTE]

Multumesc; si eu tie masina ... pe la Turda, nu ? ;)

KAY_ 28-04-10 02:24

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3316617)
Din cate mai stiu si eu, se mai lasa un pic, pe langa ce spui tu. In timp, suspensia se inmoaie un pic , nu f mult...

1.da, dar nu f mult, oarecum insesizabil!
3.Aici te cred, stiu si eu cum e, si sincer, nu prea se merita sa o cobori prea mult ca la ce strazi avem noi, sunt prea multi bani bagati in masina ca sa strici ceva pe sub ea de la gropi!

De abia astept sa vad un video ceva cu masina cum se comporta! Imi imaginez cum se aude Espero turbo! Spor la treaba in continuare!!!

E vorba de garda la sol care ti o da arcu , un arc sport nu se va mai lasa niciodata , asa ramane .Mai moale da dupa un anumit nr de km ca se uzeaza amortizoarele , dar masina tot aceasi garda la sol o va avea .
Arcurile stock intradevar dupa o folosinta indelungata isi pierd din rezistenta , mai ales cele din spate
Quote:

Esperache;3316623]Multumesc; si eu tie masina ... pe la Turda, nu ? ;)
Da pe la Turda , grea iarna :)

andreimorocos 29-04-10 06:29

Esperache tot respectul pentru realizari si multa bafta in continuare . Cat mai multi km fara nici un incident si drumuri uscate ;).

Bobbo AFA 29-04-10 09:48

Felicitari pt proiectul dus la capat! Bafta in continuare si sa o stapanesti sanatos si fara incidente !!!

DaBotta 29-04-10 10:16

Felicitari Esperache. In sfarsit ai reusit sa scoti masina pe strada. Iti doresc doar bine cu ea , si numai victorii & zambete cu ea :)

Esperache 29-04-10 11:19

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3316365)
Bravo, ai reusit ceva ce multi doar viseaza! Se vede expresia fetei in poze :P.

Un lucru am uitat sa precizez : in poze nu sunt eu, ci mecanicul sef care este responsabil de complexitatea acestui proiect, Ilie Dobre aka BAUBAU Racing, caruia tin sa-i multumesc si pe aceasta cale pt. sprijinul si efortul depus pt. a duce la bun sfarsit a ceea ce nu putini considerau acum 2 ani ca este o aberatie, "vis umed", etc. ... si anume ... ESPERO 2.0 16v Turbo !! ... si inca ceva : daca suntem sanatosi, din toate punctele de vedere, aceeasi indivizi vor mai avea parte de inca o fantasmagorie ce va prinde viata : ESPERO Turbo 4x4 !!!
Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3316406)
cu pasi repezi se apropie de finalizare.. :D felicitari inca o data pentru munca depusa si rabdarea de care ai dat dovada :D o adevarata bestie pe sosele

Quote:

Originally Posted by andreimorocos (Post 3319427)
Esperache tot respectul pentru realizari si multa bafta in continuare . Cat mai multi km fara nici un incident si drumuri uscate ;).

Quote:

Originally Posted by Bobbo AFA (Post 3319737)
Felicitari pt proiectul dus la capat! Bafta in continuare si sa o stapanesti sanatos si fara incidente !!!

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3319791)
Felicitari Esperache. In sfarsit ai reusit sa scoti masina pe strada. Iti doresc doar bine cu ea , si numai victorii & zambete cu ea :)

Va multumesc frumos tuturor. :D

Ieri am facut curatenie generala in interior (era jale !!!! .. pana si panza de paianjen aveam :rolleyes2) si am mai scos-o pt. 20 de minute la o plimbare pe langa casa ... asa ... de pofta ;); DOAMNE ce repede urca in ture !!! :D

alexbadea12 29-04-10 13:22

daca mai pui si 4x4 nu-ti mai trebuie nimic.
cu FWD cred ca patineaza rau in primele trepte.

Esperache 29-04-10 13:41

Ai sa ramai surprins, dar sa stii ca autoblocantul ala face minuni; bine ... nici n-am mers foarte tare cu ea ... deh ... rodajul !

alexbadea12 29-04-10 21:24

cati km faci rodajul?

SV25MBN 29-04-10 21:53

macar 1000 ?

Esperache 29-04-10 22:47

Cel putin 1000.

All times are GMT +2. The time now is 06:52.

- Copyright 2025 4Tuning