![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
cu pasi repezi se apropie de finalizare.. :D felicitari inca o data pentru munca depusa si rabdarea de care ai dat dovada :D o adevarata bestie pe sosele
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Bafta multa si tie ! Quote:
Quote:
Quote:
In seara asta am mai facut una-doua ture, ceva mai domol; se pare ca urmeaza o luuuunga perioada de acomodare, reglaje, studiu, etc. |
Nu se mai lasa niciodata suspensia, asa ramane , doar 1 cm la inceput dupa ce coboara dupa elevator .
Felicitari pt masina, iti urmaresc topicu de ceva vreme :) |
Quote:
Quote:
3.Aici te cred, stiu si eu cum e, si sincer, nu prea se merita sa o cobori prea mult ca la ce strazi avem noi, sunt prea multi bani bagati in masina ca sa strici ceva pe sub ea de la gropi! De abia astept sa vad un video ceva cu masina cum se comporta! Imi imaginez cum se aude Espero turbo! Spor la treaba in continuare!!! |
[QUOTE=KAY_;Felicitari pt masina, iti urmaresc topicu de ceva vreme :)[/QUOTE]
Multumesc; si eu tie masina ... pe la Turda, nu ? ;) |
Quote:
E vorba de garda la sol care ti o da arcu , un arc sport nu se va mai lasa niciodata , asa ramane .Mai moale da dupa un anumit nr de km ca se uzeaza amortizoarele , dar masina tot aceasi garda la sol o va avea . Arcurile stock intradevar dupa o folosinta indelungata isi pierd din rezistenta , mai ales cele din spate Quote:
|
Esperache tot respectul pentru realizari si multa bafta in continuare . Cat mai multi km fara nici un incident si drumuri uscate ;).
|
Felicitari pt proiectul dus la capat! Bafta in continuare si sa o stapanesti sanatos si fara incidente !!!
|
Felicitari Esperache. In sfarsit ai reusit sa scoti masina pe strada. Iti doresc doar bine cu ea , si numai victorii & zambete cu ea :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ieri am facut curatenie generala in interior (era jale !!!! .. pana si panza de paianjen aveam :rolleyes2) si am mai scos-o pt. 20 de minute la o plimbare pe langa casa ... asa ... de pofta ;); DOAMNE ce repede urca in ture !!! :D |
daca mai pui si 4x4 nu-ti mai trebuie nimic.
cu FWD cred ca patineaza rau in primele trepte. |
Ai sa ramai surprins, dar sa stii ca autoblocantul ala face minuni; bine ... nici n-am mers foarte tare cu ea ... deh ... rodajul !
|
cati km faci rodajul?
|
macar 1000 ?
|
Cel putin 1000.
|
All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2025 4Tuning