![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
1 Attachment(s)
Cine poate sa ma ajute si sa-mi spuna cum sa aloc mai multa memorie la max sau sa scap de eroarea asta.
|
la scena aia iti trebuie un core2 cel putin:lol: , n-ai sanse cu ceva mai slab, doar dak mai simplifici scena si modelele, scoate meshsmooth, si prostii din astea, ca iti omoara scena si chiar dak iti mergea asteptai o eternitate sa fak poza.
|
sau...iti instalezi tuneup utilities si inchizi toate apicatiile cand randezi...lasi doar max si tuneup...si oride cate ori vezi ca este mem slaba(te uiti pe tune up) ai acolo o optiune sa iti ia memoria din alte locuri(cea care nu e folosita)si sa ode programului care ruleaza....eu asa faceam la scene complicate si mergea :))
|
nu folosesc de mult 3ds max.. si nu stiu cum se pune blueprint... imi spuneti si mie??pls.. si as vrea si unu sa probez....
|
@andrey2003 - caute pe net Audi A3 3dsmax tutorial , e impartit in capitole , tutorial video ;
cu o simpla cautare pe gugal "car blueprints" , gasesti o multime de siteuri ; adobe photoshop stii sa utilizezi deci nu-ti va fi greu sa vezi cum se "taie" pentru fiecare perspective ! ai chen du gugal mi ! |
am reusit sa pun alea p background... dar knd fac ceva p aripa in LEFT... la TOP mi`o arata la usa din dreapta..????? nu ar tbui sa fie tot la aripa aia? astept raspuns...PS:daca nu am facut ceva bine explicati`mi p mess la idul bobo_razvy.. sau aici p forum...
|
cum adik pe usa??? adik mai in spatele masinii??dak asa e muta planu cu blueprintu sa vina bine...si dak e altceva fii mai explicit:D:D...bafta
|
da aceeasi intrebare mi-a pus`o si mie pe mess .....
aranjeaza blueprint`u cum trebuie tu crezi ca daca modelezi capota din pozitia top, in pozitia front este exact cum e capota ....:))))))))))))))) pai nu se face singur .....:))))))))))))) incearca sa intelegi max`u uite aici un tutorial bun http://www.3dm3.com/tutorials/vaz/ Quote:
scuze dar nu puteam sa ma abtin sa nu rad, nimeni nu s-a nascut invatat dar baiatul e chiar tare cu intrebarea aia :)))))) |
ahaa... ok.... ms pt tot :D
|
Quote:
e bun pt toti aia care se apuca acuma d 3d max |
am si eu o problema...
cand apas move, scale sau rotate nu mai imi apar sagetile alea de ex. cand apas move nu mai apar alea 3 directii x,y si z sau cand apas rotate nu mai apar cercurile alea... ma poate ajuta cineva? cum pot sa fac sa apara din nou? |
Quote:
|
mersi, am rezolvat :)
|
Salut baieti :D , am o mare problema cu care se confrunta cam toti incepatorii in 3D, si anume iluminarea. Lucrez la o camera de dormitor si ma tot chinui sa fac lumina sa fie reala si sa lumineze aproape toata camera.Am incercat si cu vray lights si vray sun dar ori nu stiu eu setariile ori ceva nu e in regula (desii e mai plauzibila prima varianta:lol: ) de aceea va rog pe voi din suflet sa ma ajutati cu niste setari pentru o iluminare cat mai buna, (nu vreau tutoriale ca am cautat de mi-a venit spumele si n-am gasit exact ce vreau eu) sper sa ma ajutati, m-as bucura foarte mult, sunteti ultima mea speranta:D
|
http://www.grigodesign.ro/galerie%20tutoriale.htm
vezi tutorialul cu renderul pt vray ...... foloseste aceeasi iluminare .... dome .... vezi schema in tutorial |
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning