![]() |
Re: Intalnire Constanta
A fost frumos azi , speram sa ajungem si la urmatoarele intalniri!Data viitoare fiti punctuali!
|
pai scrie destul de clar ca intalnirea trebuia sa se tina la ora 19.00 ,si majoritatea atunci au venit:-??.deci cine a intarziat? app ksu`ule fanul lui DVL`ul e aracet ma?
|
"Fanu lu DVL" prea tare....:))))
Bai bagati-va mintile in cap si faceti poze la masini ca pe voi va stiu....:-P Una peste alta imi cer scuze aici oficial ca nu am putut venii,nici nu am mai intrat pe forum de vreo 2 zile.....ramane pe alta data. |
Quote:
Pozele sunt facute de icstere cu aparatul meu, si se pare ca tehnica moderna e prea mult pentru el :)))) |
cum ma n`ai azut ce poze am tras ... ce mai comentezi .. ia sa mi le dai p toate .. :))
|
evident ca puradelul ala a fost miezul intrunirii..fara el praf domne..praf!:lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Caterinca baietii de Constanta Si pt cunocatori, intrunirea sa tinut si pe plaja:lol: din prim plan in spate eu Grigo si Lucica(LKS |
:))) 10 la romana....
|
salutare, baieti o punem zilele astea de o intalnire dar sa ne prinda si un pic lumina pentru niste poze?
|
Daca faceti weekendul asta intalnire, dati-mi si mie un pm ca s-ar putea sa vin si eu , daca termin masina.
|
Ar merge weekendul asta o intalnire ..sa vedem cine vine, anuntati-va prezenta aiciva rog.
|
eu unu vin:).hai ma ca a trecut vara
|
Si eu la fel..hai poate ne vedem si diseara prin oras..
|
salut.ne intalnim si noi la sfarsitul saptamanii?facem niste poze stam la o caterinca.poate pe timp de zii sa vedem cine are mai multa rugina
|
Eu aduc camera .. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning