![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
|
Quote:
|
banzay...degetele tale...adevar tasteaza..mersi mult:-)
|
Salut, am nevoie de cateva sfaturi din partea celor care si-au modificat luminile bordului, am demontat toate butoanele, bordul, comanda de la aeroterma sa schimb toate becurile, le-am schimbat si cand am pus bordul inapoi nu se alimenteaza cu curentul necesar, am masurat si pe mufele de conectare la bord am decat 5V in loc de 12V cat ar trebui normal, butoanele nu le-am montat oare daca nu am pus toate butoanele nu s-a inchis circuitul sa imi dea tensinea normala ?
|
vorbeste cu tziolik...te ajuta el...si pe mine ma ajutat...
|
Stii cumva unde il pot gasi ? M-am uitat pe aici dar nu prea il gasesc....
Merci. |
- Quote:
Quote:
|
Multumesc mult pt ajutor baieti....;)
|
3 Attachment(s)
DRIFT ING..:lol:
|
Te cam urcasei pe ăla în prima poză...:rolleyes2
Semnul ăla ce începător e la mişto sau tu faci drifturi ca începător pe unde mai sunt şi oameni ? mă rog...încerci |
Quote:
daca tot te lauzi de ce nu faci pe asfalt??? si in loc sa scoti praf la demaraj sa scoti fum din cauciucuri??? a, si inca ceva... a doua poza cred ca e facutacu masina oprita, pentru ca nu vad urmele franarii... :shock: |
1 Attachment(s)
da sigur..se putea...:rolleyes2..dap eram sa l iau p baiat pe deasupra...deoarece vroia sa faca poze din fata masinii:lol:....masina era oprita..omule nu vezi ca era pamant pe acolo??de unde vrei frane pe asfalt?am o grama' de poze..dar acum nu stau sa le pun p toate..:rolleyes2,cat despre "drift ing"..incercam,nu?evoluam,ca doar na'..daca aveam ceva tractiune pe spata..alta disctractie:D.....aaa si cat despre fum din cauciucuri...mai bine ma joc cu frana de mana..si este mai fun..acum depinde de gusturile fiecaruia,si daca tot te umfli in pene,arata mi si mie te rog,ce faci tu cu masina ta,si dupaia critica ma tu pe mine,k?:x OOP'S AM SCRIS O GROAZA...:oops:
|
am vazut filmu pe youtube era sal omori pe ala...:)))esti incepator?
|
da...sunt..=))))),dar nu a fost vina mea8)...i9 am spus baiatului sa se dea..dar el a vrut din fata...:lol:,acum nu i mai trebuie...
|
Quote:
:))) ce amuzant esti... ma faci sa rad...! baiatu, eu nu am masina pentru drifturi sau mai stiu eu ce nebunii din astia, cum de altfel nici a ta nu e... Si in plus, prefer sa fac altceva cu banii pe care o sa ii dau pe cauciucuri sau ambreiaj, daca as face ca tine... In fine, daca tu crezi ca ai facut ceva util societatii e parerea ta... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning