![]() |
Re: Fotografiile mele - cRbL
Quote:
|
Off, tre sa ma apuc de postat poze mov ca sa ma laude si pe mine lumea :cry:
|
Quote:
|
Nu venii in c*catu asta de tara Alexe,stai acolo , cati nu si-ar dorii sa plece din tara asta ;) !
|
1 Attachment(s)
.....
|
1 Attachment(s)
.....
|
Splendida panorama :) ai folosit photoshop ?
|
Pentru imbinare, da Photoshop. Pentru culori si lumini Lightroom. Oricum e facuta la repezeala, si un pic supraexpusa. Am sa mai fac cateva si prin alte locuri asta era doar de la geamul meu si am vrut sa vad ce iese.
|
3 Attachment(s)
colorate :google:
|
Intrebasem pentru ca se observa niste taieturi... tipice photoshop :) Incearca PTGui in unele cazuri bate photoshopu.
|
Chiar ca, acum le-am observat. Bine puteam sa mai misc un pic layerele dar na, graba strica treaba. I will look into PTGui. Thx
|
1 Attachment(s)
......
|
Domnu, ti-ai luat camera? Sau inca nu..
|
cand vi bah in romania? am ceva bun pt tine :lol:
|
@ Rares da, de ce-am fugit de aia n-am scapat, am prins o oferta la un magazin care lichida stocul si am luat (iar ) un 450D cu 18-55 si o geanta foto ( mocca ) cu 404 eur. Am mai gasit un 430 EXII + diffuser + acumulatori de 2600 la 250 eur pe care sper sa-l cumpar cat mai repede. Eu zic ca la banii astia, e destul de bine.
@ sprinter sper sa-mi fac cadou de ziua mea in oct. un bilet. Cat despre bunatati, nicinu vreau sa ma gandesc, imi fac inima rea :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning