![]() |
Re: Machetele mele - Madalyn Boss
Merci frumos baieti ... pai o parte o am la facultate ca acum le-am luat ... mereu cand ma duc acasa umplu valiza cu teva 4-5 machete :))
|
Quote:
Felicitari pentru toate:!: |
o sa le prezint dar cand ajung acasa ... e destul de ok, mai ales la exterior, dar mi-a placut hard-top-ul :D
|
12 Attachment(s)
Marca: Peugeot 206cc
Scara: 1/18 Producator: Gate |
Frumos 206-le:-P imi place si modul cum se decapoteza. Interesant:D
|
ms ... asta imi place si mie mult la el ...
|
Frumos! Cred ca e si rar;).
|
Cine are bani isi permite cine nu....nu:lol:
Glumesc Madalin,foarte foarte frumoase machetele tale,desi te stiu de ceva timp nu mi-am dat si eu cu parerea aici.Foarte frumoase si sper la cat mai multe sa imi zici si mie cum te scap de mercedesu ala 190 de la autoart:rolleyes2 |
Decodat ms ... intr-adevar cred ca si rar, nu prea am vazut ....
Emin3m ms frumos, ma bucur ca iti plac, o sa le vezi si pe viu daca vrei :D de 190 nu ai cum sa ma scapi :D |
Foarte frumos 206 cc, arata bine pe verdele ala si e tare ca e functionala decapotarea exact ca in realitate. Felicitari de achizitie.
|
Multumesc CALIN 79 ... mie mi se pare o macheta foarte frumoasa, la fel si culoarea, insa interiorul este realizat cam slabut din pacate ...
|
12 Attachment(s)
Marca: Peugeot 205 GTI
Scara: 1/18 Producator: Solido |
Superrr Peugeot-urile ! ! !... cel putin de la 205 GTi m-a apucat nostalgia (in sensul bun) si e primul pe care il vad la 1/18:clap:.
|
Foarte frumos model, felicitari!!! Pacat insa de bord, dupa cate vad nu e realizat f bine. Oricum, per ansamblu, imi place!!! :peace:
|
e misto peugeot-ul, cred ca am vrut sa-l iau de cel putin 3 ori, (in carrefour pe negru, OMV gri, OMV rally) l-am luat in mana si l-am pus la loc. Acum ma gandesc ca am luat o decizie nesabuita :))
Masina e super, imi place, bine realizata! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning