![]() |
Re:
Quote:
|
Nu mai are nimeni filmuletze din port cu cielo alb CT-75-WYS
care avetzi va rog eu sa le puneti aici .. Faruk tu sigur mai ai filmuletze cu el....................... |
Re:
Quote:
cauta ... la Filme - > Constanta Filme | s`ar putea sa fie acolo |
Am cautat si acolo dar nu am gasit decat unul singur cu el
Ma gandeam ca o fi cineva pe aici care are filmuletze cu el ...trebuie sa aiba cineva |
Data 26 Ianuarie Ora 19 si putin ... tomis ... mai exact mega image ...
opel vectra .. ct - xx - csy ... pune frana la trecere ... in spate un gigant ... nervos .. franeaza .. ce folos .. intra in el .. accident ... opel vectra matiz ... dar .. nu s`a terminat aici ... de sus venea un cielo argintiu .... bazat pe franele care le are .. si si .. incredibil franeaza si .. si ... JBIFFF ... ii da una la matiz :) ... accident .... opel vectra <-matiz <- cielo ... si .. cat pe`aci ... .sa o puna si o berlina care .. spre fericirea shoferului a tras cu dintzii de asfalt si a franat .... super accident .. o sa atashez o poza maine seara :)) .. cu cielo ... am facut`o p fuga :)) |
mi`a zis cineva k m`a vazut la protv ... am crezut k a glumit dar .. azi de dimineatza ?! -->
Nimeni Altul: esti ? rhgteam: dap rhgteam: zii Nimeni Altul: ai fost in port ieri sau alataieri ? rhgteam: dah .. de cateva zile ma duk mereu Nimeni Altul: te dai acolo a ? rhgteam: ihimz rhgteam: d c ? Nimeni Altul: ca te`am vazut la Antena 1 Nimeni Altul: rhgteam: hahahahahahah rhgteam: cand draq ?!?!? Nimeni Altul: ieri Nimeni Altul: \"Tinerii constanteni au gasit un nou sport !\" Nimeni Altul: a arata un bmw .. un audi .. o scoda.. Nimeni Altul: si pe tine Nimeni Altul: da u stateai rhgteam: hahahahahhaah Nimeni Altul: Nimeni Altul: cred ca urma sa icepi o invarteala Nimeni Altul: rhgteam: e bine k stateam .. bine k nu m`a vazut mama ... cred Nimeni Altul: Nimeni Altul: eu m`am dus acum 1 sap .. doar ce se facuse pe acolo gheta si era de dimineata Nimeni Altul: si era full de masini Nimeni Altul: ai am inceput sa ma dau printre ele Nimeni Altul: si porma au inceput toti Nimeni Altul: Nimeni Altul: nu mai aveai loc Nimeni Altul: rhgteam: lewl Nimeni Altul: erau unii din bacau Nimeni Altul: cand au vazut sa vezi cum faceam Nimeni Altul: wowwwwwwww Nimeni Altul: rhgteam: hahahahaha rhgteam: io ma tot dau de cateva zile incoace rhgteam: si aseara m`am dat Nimeni Altul: e belea Nimeni Altul: pai cred ca de aseara Nimeni Altul: au filmat aia de la Antena Nimeni Altul: rhgteam: lewl i`m a f*cking STAR :) PUNE GURA P UN STAR :)) |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
de accidentul de la casa de cultura de aseara ce parera aveti ?a fost nasol de tot ,ce inseamna viteza si prostia facute cand nu isi au rostul
|
urmeaza sa se puna pozele si cu accidentul de aseara :))
|
ce shtitzi de baiatu cu polo ala roshu de la MR ... am inteles k si el a facut mashina pachet .. true ?!?!
|
Re:
Quote:
|
pe tipul cu polo rosu l-am vazut acum 4-5 zile, masina era ok....
|
needbrain, am postat in acelasi timp....sper ca soferul e ok :(
|
cred ca da...nu era nici o ambulanta pe acolo....oricum io am ajuns relativ rpd dupa ce s-a intamplat,ca inca mai era politia acolo
|
baiatul cu polo rusu,imi este prieten si din cate am auzit cik a taiat un bou linia continua si deaklo a inceput tot.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning