![]() |
Re: Masini de prin Botosani
mie nu imi face poze nimeni ? :) data viitoare cand vin, o sa merg mai incet, poate nu se declanseaza aparatul :)
|
Quote:
|
Dar si Infiniti G35 ala e super tare:D..aprox 280 cp;)
|
Niste fotografii baieti nu faceti?Asa vorbim despre diverse masini care s-au perindat prin Botosani,dar nimeni nu are nici o monstra ceva.
|
Quote:
|
dak nu ma insel..acesta este Infiniti-ul de care suntemnoi mandri ca este la noi in oras,in BOTOSANI!:D..http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
|
Deacuma daca e doar 10 k de euro ce are ?:) e o masina care are niste performante incredibile pe circuit si e destul de rara prin UE ,asa ca normal sa fim mandri .
|
am vazuto prin BT..in vizita sau defenitiv:-? http://honda.anunturi-auto.4tuning.r...00-394401.html
|
Quote:
Cum draq ?:D |
a mea e cea mai tare acum in bt :-D
|
Pai daca tot ai pomenit de o masina, pune si o poza;)
P.S.: Stiti Mitsu 3000GT-ul lu Telu? Aseara am avut si eu ocazia sa il studiez putin indeaproape, dar nu am avut cu ce sa fac o poza mai calumea. |
Quote:
|
Eu asa stiam, dar al cui e? La urechile mele asa a ajuns " "Ferrari-ul" ala e a lu Telu ":D Aseara era bumbex cu el, dar eu asa stiam.
|
Quote:
|
Am revenit pe seara cu informatii noi. Cand le-am zis la baieti ce ai zis tu, ca e a lu Bumbex, au sarit toti pe mine. Cativa din ei il cunosc personal pe Telu. HIH in special se intelege foarte bine cu el si el a sarit cel mai tare cand a auzit asta. El a si fost la Telu si a vazut masina. Eu am auzit de la mai multa lume ca e a lu Telu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning