![]() |
Re: Comunitatea 4tuning BRAD (intalniri, actiuni, etc.)
Iar nu ii nici o activitate peaicea...
...nici o noutate, nici o aparitie noua?!? |
Quote:
Am si eu o propunere, daca vrea cineva sa ma ajute si bineinteles sunteti deacord sa facem o mica prezentare a masinilor modificate (putin modificate) din Brad?!? |
1 Attachment(s)
Julyo scuze ca ma bag peste propunerea ta dar nu am masina "tunata" nu am cu ce contribui...in legatura cu jantele de pe golfan,eu zic sa dai vopseaua jos de pe ele si sa le polisezi,lasa culorile exotice pt fetite(tot ce ai nevoie este la tovarasii "rusi" joia) ca nu cred ca ai chef de sablat...cref de munca si mult cola...
|
1 Attachment(s)
Julyo am si eu o rugaminte poti sa imi faci rost de o grila de golf simpla(2 faruri) si o pleoapa ? ca si in poza.
|
Quote:
|
Asa profesore !!!:D
|
Quote:
|
Quote:
Iar de jantele lu' Emanuel95, nu prea cred ca merge varinata care o spui tu... Jantele alea am fost a mele si eu le-am vandut si iar sau vandut si iar.... fiecare proprietar pana sa ajunga la Emanuel95 le-a zgariat, le-a retusat, le-a vopsit, etc, etc...(2,3 straturi de vopsea) Sunt deacord ca arata mai bine cum spui tu, dar nu cred ca le mai poate face asa, mai ales prin varinata care o spui tu! Deci mai bine ar fi sa le pregateasca de vopsit si sa le vopseasca! |
Quote:
Se pot face cu decapant si apoi polish intens. Emanuel, si eu sunt de parere ca , cu grila simpla cu 2 faruri arata mai bine... |
Quote:
M-am tot ferit de prosti dar a dat o proasta peste mine, ma frecat pe partea stanga, din cauza ca sunt sexy ! (neatentia la volan) Pacat dar asta e viata, uneori pierzi, alteorii pierzi....:D |
Nimeni nu zice nimic de locul trei la concursul de indemanare auto, a lui Adi - @Bik3rBoy de la Expo Arad?
Felicitari Adi! Mai ales ca ai venit cu intarziere si ai intrat in concurs fara sa mai faci tura de recunoastere a traseului. Poze: http://www.tigra.ro/forum/evenimente...011.html#15501 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si inca ceva pt tine! Sa treci pe la mine, sa iti arat, ca m-am apucat de "KOG" ! |
Felicitari Ady :D mai ales bolidului tau:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning