![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Sa vedem planul :P
|
Quote:
|
daca aveam eu bani acum le luam ca intrau la fix la mine...si se potriveau mai la fix cu casetofonul..
Alpine ida X001,era la fix..:(( |
Oricum inca nu ma grabesc sa le dau, deci mai dureaza, am in plan sa ma apuc de masina de la anu. Pentru anu asta, cred ca am cam terminat.
Intr-un final am finisat capota, si a iesit foarte bine, sunt super multumit. A mai ramas sa facem si narile, care inca nu s-a gasit timp pentru ele. O sa revin cu poze, cand masina e intr-o stare cat de cat, spalata |
Am vandut subwooferele si incinta, si condensatorul... a mai ramas doar ampliful, mai doreste cineva?
|
azi trb sa mi ajunga toate jucarii...
ms mult razvane... pt toata "treaba si deranju" sa tot intalnesti oameni ca tine ... MS mult si ne vedem pe forum ... BAFTA on de nota 10 |
Salut, sa le stapanesti sanatos omule, si sa te distrezi cu ele....
:) |
Quote:
stai linistit ca are si alte fete!!! MI-a furat patura!!! =)) glumesc of course, e de treaba baiatu, doar sa nu te iei in gura cu el :D |
Quote:
|
@Raz6633 ,ai facut un BMW mijto , unu si mai mijto .... am si io niste intrebari :D
1) Cat ai dat pe ea cand ai cumparat-o (din germania sau de unde?:D) 2) Ai zis ca , consuma cam 14 litri (ENORM:((() in oras , si as vrea sa stiu cam ce salariu iti trebe pe luna ca sa nu simta buzunaru 14 litri in orash ..... si cam cat te costa o saptamana de condus cu ea .....:( |
Danny ai pm... iti explic totul.
|
multumesc razvane, nu ma asteptam :-P mare domn!
mi-am adus aminte de ea k azi chiar mi-o trebuia...sa imi tina de cald la spate pana stateam sub masina. uite-te pe threadu meu dak vrei sa vezi de ce...(no biggie) |
ehem, nu stiam ca e legal sa iti "comercializezi" thredul pe threadul unui alt frate de suferinta... tz tz tz mai alex mai, hai ca ma uit acum :P
|
Quote:
|
razvan te rog mult PM'ul pe care i l-ai dat lui Danny sa mi-l trimiti si mie :D si eu sunt la fel de curios dar n-am avut tupeul sa te intreb ... mersi anticipat
Cheers |
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning