![]() |
Re: Golf 1 - O cotoarba la dopat
Salut! Jantele au fost in echiparea unui Maserati Biturbo, parca asa stiu eu. Ce prindere au 4X100?
|
au 4x100 ca se potrivesc la fix la mine.doar pe maserati biturbo am vazut acest model, nu bag mana in foc ca a echipat si altceva.din cate stiu maserati are 4x98....
|
Frumoasă şi rapidă cotoarba asta...
Care e cea mai mare performanţă atinsă cu ea?... Adică cea mai tare maşină la care i-ai dat fum īn nas, mai pe romāneşte!... |
E bine de stiut ca se potrivesc la fix, e tare moda cu jantele de pe alte marci de autoturisme, insa multe nu le poti pune decat cu flanse ceea ce nu e prea ok dupa mine. Oricum o sa dea bine rau cu jantele astea ...
|
vezi ca exista acelasi model si modulare 400e buc noi
|
Quote:
eu am vrut niste jante pe 13-14, ET cat mai mic, minim 7j aspect cat mai retro.Am avut mare noroc ca am peste astea la un pret mic dar e foarte mult de frecat la ele si cred ca imi iau campii ca nici macar nu am facut jumatate de jante.WRC-ule cum se numeste frate modelul asta sa nu mor prost. |
eu am un catalog din nemtia si acolo scris Schmidt Revolutin th line din 3 bucati de la 200e bucata incep preturile in functie de marimi si au marimi de la 13 la 18de la 7j pana la 13j astia mai produc in prezent modelul asta inainte nu stiu cine a lansat modelul
|
5 Attachment(s)
azi am frecat-o toata ziua.aproape gata una, in poze inainte si ''dupa''
|
nu mai bine la bagai la un sablat si scapai de un chin?
|
pai la sablat riscam sa iasa cu asperitati mari si nu le mai puteam polisha.oricum, mai e putin de finisat la asta mica
|
Foarte frumoase jantele. Vazusem la cineva un model asemanator din magneziu(din cate zicea proprietarul) de pe un maseratti din 89 si cu tot cu cauciuc mi s-au parut extrem de usoare.
P.S: Wrc, ai dreptate sunt unele asemanatoare de la schmidt si vad ca toti pasionatii din Austria si Germania sunt inebuniti dupa ele. Ce-i drept si pretul este pe masura din cate stiu. ;) |
Quote:
|
Quote:
Nice Choice :) .. Bafta cu proiectul:) |
ce ronal turbo..... schmidt poate.....
|
Mille miglia..
|