![]() |
Re: E46 - black
doryn... nu prea am nevoie dar e bine sa-i ai..
vorba lu gelu_r .. ei vin pusi ori pe bandouri in spate ori pe plasticu de sub bara.. lau.. :lol: |
caius :) din pacate nu mai sunt senzorii aia pe stoc :( poate mai primesc intre timp...
"ne vorbim" ... :D fa`ne un video cu stroabele ca pe E46 nu am vaz ink :(( pacat ca nam si eu proiectoare... mar bate gandandul sa mi iau doar pt strobo urile.... PS: ai grija cu militienii ca te ard rpd pt asa ceva... vb |
3 Attachment(s)
2 poze de azi...
cu telu'... si un mic filmulet cu stroboscoapele pe proiectoare... ca idee.. pt. ca in realitate arata mult mai ok :) sorry de calitate... telefon... |
Vine bara de M ?
|
Quote:
sau sunt alea type r mai marisoare gen potcoava ? dak ai gume dinalea pe ele colorate te sfatuiesc sa le dai jos se vad multtt mai puternic. ps. pozeaza gaborii cu ele cand ii vezi:)) |
Quote:
|
Arata mai bine fara bara :))
|
aaronel .. o sa vina si bara aia de M... cat de curand....
torelo ... da, sunt alea gen potcoava.. type R si fara caciulita... :rolleyes2 in realitate arata mult mai bine... mie chiar imi plac... lau.. gata, s-a terminat stocu' :) seba.... nu fi aiurea :D |
...plictiseala..
o mica istorie a masinii.. de cand e la mine... https://www.youtube.com/watch?v=pwNzSIw78MU |
de ce nu ai folosit mel ce ti-am dat-o eu mha?e ca un peshte peste fata mel ce ai pus-o :))))
|
Imi place istoria masinii...ce a fost si ce a ajuns! Felicitari. ;)
|
Quote:
|
Bravo caius, ai o masina de invidiat... sa o stapanesti sanatos si sa nu te gandesti vreodata sa o vinzi...
|
va multumesc pt. aprecierii... :)
o sa fiu plecat acum o perioada.. prin ianuarie revin.. asa ca de pe acum va doresc sarbatori fericite, un m-pachet la cine n-are si la restu..ceva prin buzunare.. ce va lipseste :) |
Eu n-am pachet M!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning