![]() |
Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)
hello focks...sunt o "fata" din arad....de la pagina 5 am sarit deja la sfarsitul discutiei...ma cam plictisesc jignirile astea total aiurea..se intelege de ce ma inteleg mai bine cu baietii..inca o nedumerire a mea...de ce femeile vad doar estetica masinii..si baietii vad cu infrarosu(si motorizarea)?Deci cinste baietilor...iar eu daca as face o liniuta ar fi doar cu un baiat..no girls included(daca primesc baietii si fete printre ei of course)
Apropo mi-as dori o intalnire daca se poate intre toti(f and m)sa vb si de motorizarea masinilor..poate ne mai educa si pe noi baietii. sper ca nu v-am suparat deranjat sau plictisit... |
1 welcome
2 |
1 welcome
2 sunt tipe care le au si cu motorizarile 3 esti forjoare ha?:lol: :lol: 4 intalniri se mai fac....DAR..sunt multe bisericute...caii putere provoaca neintelegeri:rolleyes2 |
nasol.. ar trebui apreciati toti care vor sa participe ..asta este... imi iau o torpila.. atunci veti vedea voi ...glumesc .. sau nu? cine stie :))
p.s. mersi de "welcome" |
Linistea dinaintea furtunii....asl,pls,jpg,avi,....beware
|
esti cumva cea cu Ford Probe roz ?
pune te rog ceva poze cu tine sa vedem cu cine avem de-a face :-P |
Quote:
|
Probele roz l-am incercat si eu cand aveam passatu'...cateva autobuse:))
|
1 Attachment(s)
nu am fordul probe roz... am punto rosu si 406 gri sobolan :)
am poze doar cu punto.. fac si cu peugeotul si va pun...cu mien am separat dar neinteresant(suntem pe forum 4 tuning-iar eu is naturala..without any tuning).Sper sa va multumiti doar cu atat :)) sry:cry: |
Frumos caine.Ce motorizari pe masini?
|
multumesc raman datoare pentru complimentul asta :P
|
E intr-adevar frumos.Despre masini imi dau cu parerea cind spui si ce e sub capota.
|
:)) sa amanam faza cu capota la punto pana peste cateva luni:))
asa ca un pont iti spun ca e putin epste nivelul unei dacii...deci trecem cu vederea cateva luni.. bine?;;) |
Nu am insinuat ca e o masina rea,fiind-ca am zis ca imi place cainele.Spuneam doar ca nu comentez ce nu cunosc sau ce nu mi-se spune.
|
moama cat ii animalu !! sau ii mica mashina ? :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning