![]() |
Re: Usergroup de masini retro
Foarte frumoasă. Ți-am urmărit munca și topic-ul dedicat. Felicitări!
|
Multumesc :D!
|
2 Attachment(s)
bmw e21 1982 2.0 in curs de restaurare
|
Re: usergroup de masini retro
Quote:
am avut si eu unul identic dar l am dat la un prieten cu toate actele si nu mai dau de el ,avea nr de bucuresti, multumesc anticipat ,ea este inca pe numele meu ,si nu stiu cum sa o sterg.sper ca am postat bine ,e vorba despre cel galbui mustar dintr o poza cu multe pagini inapoi ale lui p.adi |
5 Attachment(s)
doresc intr-un final sa ma inscriu si eu cu al meu BMW E12 528i '79
https://forum.4tuning.ro/647-masina-m...ml#post5471857 Multumesc ! |
|
Ca să aderați la grupul Old School Cars, trebuie să postați aici și să dați join la grup aici.
Am primit multe cereri fără postare aici și mulți ați postat fără să dați join. |
2 Attachment(s)
Salut, as dori sa ma primiti si pe mine cu al doilea ford din dotare si anume transit, diesel, ''78. Mai multe detalii si poze voi adauga cand voi ajunge acasa.
|
4 Attachment(s)
May I join the club?
Am adus masina acum o luna in Timisoara... iarna asta ma ocup de o restaurare completa in speranta ca scot astia acciza de lux pt vehicule istorice... |
Da cat e acciza? Asa mult .. avand in vedere valoarea masinii nu cred ca mai conteaza 300 euro .. Numai faceti calculele pentru asigurare , taxa inmatriculare si impozit (avand in vedere ca e masina cu motor mare) .
Taxe Taxa de inscriere in club : 20 Euro Cotizatie anuala (se achita pana la 31.12) : 30 Euro La plata cotizatiei/taxei de inscriere pensionarii/studentii/elevii achita 1/4 din sumele mentionate anterior. Taxe de eliberare atestat vehicul istoric : a. Vehicule neinmatriculate in Romania (altele decat motociclurile): 200 Euro b. Motociclurile neinmatriculate in Romania : 50 Euro c. Vehicule inmatriculate in Romania (altele decat motociclurile): 100 Euro la cursul BNR din ziua platii. Pentru membrii R.C.R. cu o vehime de minim 6 luni in asociatie taxa este de 50 Euro d. Motociclurile inmatriculate in Romania : Gratuit Taxa de eliberare a Cartii de Identitate FIVA : 100 Euro |
Quote:
ci la ordonanta asta de urgenta... Ordonanta Guvernului nr. 16/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal si reglementarea unor masuri fiscal-bugetare a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 490, din 2 august 2013. Din pacate pentru cei ce au autoturisme, egale sau pete 3000 Cc vor plati acciza de 1e/cc adica un minim de 3000 de euro pentru un autoturism de 3000 cc la care vom adauga si taxa timbrului de mediu. si am motor de 7500cc |
Mustang GT s-a cam grabit in afirmatii :-P
lasa, ca ajunge bulgaroaica daca chiar nu si nu... |
link-ul cu masina mea:
https://forum.4tuning.ro/647-masina-m...-coupe-gs.html |
4 Attachment(s)
Da,m-am grabit cu afirmatia .. am uitat complet de legea privind capacitatea cilindrica :)
Poze cu coana mare a mea : Dacia 1300 1977 in curs de reconditionare. |
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning