![]() |
Re: Machetele mele - dorin_cdg
Un A4 realizat impecabil, imi place forte mult cum arata:!:
|
Quote:
|
Absolut superb Audi A4 Dorin. Pozele ca de obicei, la mare inaltime.
O intrebare, ai cumva Audi RS4 Minichamps in colectie? M-ar interesa o parere din partea unui fan, cum este facuta macheta, imi pare cam inalta. |
excelent R15, not my cup of tea masinile de genul asta dar ea...are ceva aparte....ceva total frumos care o scoate din linia consacrata de le mans si mult prea folosita de toti producatorii....deosebita....
|
Quote:
Da, am ambele variante (sedan/avant), singura lor "problema" fiind, cum spui si tu, garda la sol putin prea mare....in rest no comment. Quote:
|
pai daca este de la spark cum suspectez.....trebuie sa astepte la rand dupa acele neo care ma fac sa plang....dar in mod sigur modelul asta o sa intre in colectie anul pana la sfarsitul anului....
|
1 Attachment(s)
Ultima sosita, mai multe poze pe seara...
|
9 Attachment(s)
AUTO UNION type D, Winner GP France Müller 1938/39 1:18 - CMC (0690/1500)
|
Foarte frumoasa macheta, Dorin. Ai o colectie de invidiat. Numai Audi. Eu sunt cu alta marca - Ferrari.
|
Superb Dorin.
Detalii excelente, o piesa hig-end in adevaratul sens. Cuvintele nu sunt suficiente de data aceasta. 12 - fix. |
masina asta seamana cu o testoasa:lol: prea tare!
misto gura de ventilatie din spatele soferului, prima data am crezut ca nu e capota fixata cum trebuie - apropo clemele de prindere a capotelor sunt bes-ti-a-le! daca gasesc ceva de carcotit, punctul slab al machetei (ca si la type C de altfel) este volanul....:cry: |
Inca o piesa ce nu trebuia sa lipseasca din colectie, felicitari:!:
|
Multe Audi fac astia 1:18:D Poti te rog, sa pui o poza de sus cu motorul si o poza cu sasiul? Merci!
|
Desi nu sun fan al acestor "sageti argintii",modelul este realizat impecabil,asemenea modelelor CMC,motorul fiind piesa de rezistenta!:shock::D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning