![]() |
Cand am venit de la herastrau am tras o fuga pe la sala cu taz si vreu sa zic ca baietii asteptau in coada sa intre sa faca cerculete pe zapada la sala sporturilor la intrare in cladire a fost belea au fost:
Taz cu matizu Un opel vectra Un tico un renault megane un mercedes S o nubira 2 dacia |
Taz asteptam pozele :wink:
|
A fost belea aseara am fost si eu cu cineva cu masina cu sergiu ptr. cine il stie !! A rupt masina in doua in parcare la metro :D
|
Ce se mai intampla cu filu ala de l-am facut acu` 2 luni???
La cine mai e? Parca trb modificat? S-a modificat? Hai ca trb sa ne pregatim ... a venit acu` zapada ... si o sa mai vina ... trb sa o punem de un nou film cu \"patinaj artistic\" |
Ar fi misto da parerea mea trebuie mai multa HOTARARE si COMUNICARE :!: :!: :!: :evil:
|
sincer pe aici nu prea gasesti!!! :cry:
|
Re:
Quote:
Nush ce vrei s azici shantzu :? |
TNg wrote :
Quote:
|
eu v am anuntat de fiecare data cand am fost pe undeva deci ma exclud din discutia asta
am asjuns si eu pe la sala pe la 1.30 a fost super . |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nu am mai trecut prin sala de ceva timp si nu am inteles ce este cu cacaturile alea din fata salii de pe aleia mare?????
|
Re:
Quote:
|
da ma la alea ma refeream si nu mi-am dat seama ce este cu ele
ma noroc ca am dat peste tine EU MA REFEREAM LA BORDURILE ALEA sau dus cu capu sau ce-au??? |
Da mey sunt niste borduri cum a pus pe republici pe sectorul din mijloc dar asta de la sala sunt facut din asfalt sau ciment si are loc o mai masina mai mijloc sa intre printre ele cam din 15 m in 15 metri si sunt pe partea mai lata unde este locu de parcare nu pe unde intri prin dreapta
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning