Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

CobraArt 19-11-05 01:35

Cand am venit de la herastrau am tras o fuga pe la sala cu taz si vreu sa zic ca baietii asteptau in coada sa intre sa faca cerculete pe zapada la sala sporturilor la intrare in cladire a fost belea au fost:
Taz cu matizu
Un opel vectra
Un tico
un renault megane
un mercedes S
o nubira
2 dacia

Skma 19-11-05 12:29

Taz asteptam pozele :wink:

Skma 19-11-05 12:33

A fost belea aseara am fost si eu cu cineva cu masina cu sergiu ptr. cine il stie !! A rupt masina in doua in parcare la metro :D

tng 19-11-05 13:41

Ce se mai intampla cu filu ala de l-am facut acu` 2 luni???
La cine mai e? Parca trb modificat? S-a modificat?

Hai ca trb sa ne pregatim ... a venit acu` zapada ... si o sa mai vina ...
trb sa o punem de un nou film cu \"patinaj artistic\"

Skma 19-11-05 13:52

Ar fi misto da parerea mea trebuie mai multa HOTARARE si COMUNICARE :!: :!: :!: :evil:

shantzu 19-11-05 13:53

sincer pe aici nu prea gasesti!!! :cry:

tng 19-11-05 14:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Skmadtm\"
Ar fi misto da parerea mea trebuie mai multa HOTARARE si COMUNICARE :!: :!: :!: :evil:

Va fi .. te asigur ca va iesi bine. Dar sa existe buna vointa si din partea celorlalti.

Nush ce vrei s azici shantzu :?

Skma 19-11-05 14:08

TNg wrote :
Quote:

Dar sa existe buna vointa si din partea celorlalti.
La asta ma refeream si eu in post si shatzu la fel probabil spunand ca am dreptate :wink:

Pitu 19-11-05 14:51

eu v am anuntat de fiecare data cand am fost pe undeva deci ma exclud din discutia asta
am asjuns si eu pe la sala pe la 1.30 a fost super .

Skma 19-11-05 15:29

Quote:

eu v am anuntat de fiecare data cand am fost pe undeva deci ma exclud din discutia asta
am asjuns si eu pe la sala pe la 1.30 a fost super .
Pitu respect :wink:

shantzu 19-11-05 17:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Skmadtm\"
TNg wrote :
Quote:

Dar sa existe buna vointa si din partea celorlalti.
La asta ma refeream si eu in post si shatzu la fel probabil spunand ca am dreptate :wink:

la asta ma refeream si eu!!!

BMWfan 21-11-05 15:21

nu am mai trecut prin sala de ceva timp si nu am inteles ce este cu cacaturile alea din fata salii de pe aleia mare?????

CobraArt 21-11-05 15:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMWfan\"
nu am mai trecut prin sala de ceva timp si nu am inteles ce este cu cacaturile alea din fata salii de pe aleia mare?????

Au pus ziduri de 2 metri inaltime si daca vrei sa te plimb pe acolo exista usi automate pe sezori de miscare...

BMWfan 21-11-05 15:29

da ma la alea ma refeream si nu mi-am dat seama ce este cu ele
ma noroc ca am dat peste tine
EU MA REFEREAM LA BORDURILE ALEA sau dus cu capu sau ce-au???

CobraArt 21-11-05 20:01

Da mey sunt niste borduri cum a pus pe republici pe sectorul din mijloc dar asta de la sala sunt facut din asfalt sau ciment si are loc o mai masina mai mijloc sa intre printre ele cam din 15 m in 15 metri si sunt pe partea mai lata unde este locu de parcare nu pe unde intri prin dreapta

All times are GMT +2. The time now is 01:02.

- Copyright 2026 4Tuning