![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
E cam tarziu pentru prelungit aripa peste far, trebuie refacut bagboy-ul + vopsite si aripile, alti bani, alta cheltuiala :) Se pot face multe, dar costa :)
|
in principiu e destul de ok asa cum arata acum, deci felicitari
vrei sa te felicit pe toate forumurile ? :)) |
1 Attachment(s)
Tassoni, ceva de genu zici tu? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
e usor de mazgalit pe o poza tot felu de modificari, dar putini dintre voi stiti ce implica. farul spre exteriorul masinii are o muchie care il ridica pan la nivelul aripii, ceea ce face destul de complicata prelungirea aripii peste far apoi coborarea pana la nivelul capotei.
si pe deasupra, nu se mai pot scoate farurile de pe masina (decat cu demontarea aripilor) la pleoapele de pe pagina anterioara e usor, ca sunt separate si de capota si de aripa. |
una- alta ...
http://www.peteava.ro/video/material/45522 |
Quote:
|
Nu e greu de facut pentru ca legi firele de la la leduri cu firele de la boxe
|
eu zic ca arata foarte bine asa.
bara de mcv de unde si cat? |
de la un user de pe celalalt site care nu mai avea fonduri ptr revopsire..ble bla - 150 ron ! :)
|
1 Attachment(s)
Uite o idee...ar da mai bine zic eu.
|
Mersi Cosmin ptr VT. Posibil sa adopt acest stil dar doar cand voi fi nevoit sa revopsesc masina integral... :)
|
ar fi chiar marfa, am vazut o pisicuta neagra cu nr de BG fara manere la usi si era chiar tare ;) chiar pe acolo prin zona obor doar ca si aceasta modificare implica o cheltuiala destul de majora ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning