![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
Quote:
|
2 Attachment(s)
Stiu ca nu e cine stie ce caine sau o matza pufoasa,dar...asta e porcu meu de guineea:D l am primit acum 4 ani de la prietenul meu...e longeviv tipu:lol:
|
10 Attachment(s)
Avem:
Sheitan (Riesenschnauzer) -12ani - Capitan (de fapt cred ca a fost om in vietile anterioare) - titrat(cu diplome), intelept tot timpul dar agresiv, clontos, luptator atunci cind trebuie si, deopotriva, mofturos si infumurat atunci cind nu trebuie. LooKha (Maine-Coon) - 3 ani - Secund (supermotan simpatic si molicios in curte si in casa, adevarat macho) Tosca (Pisica europeana) - cam 8 ani - Sef de echipaj (initial clandestina, a fost acceptata in echipaj si a urcat cu repeziciune treptele ierarhice datorita calitatilor deosebite: furt calificat din hrana ciinelui, tors ca la un DbDrag, superchargedalintacioasa, obliterarea tuturor vietatilor sub 100 g: sobolani, soareci, sopirle, fluturi, carabusi si cine mai stie ce) Cleo (Pisicuta europeana) - 1,5 ani - Matelot (tot fosta clandestina, are "acte" fiind "protejata" de mama ei, Tosca, in rest o neajutorataaa). Pui de Cleo+LooKha - 5 buc. a 3 saptamini (extra). Suier (comunitar) - 3,5 luni - (full clandestin - luat de la pubela, la fel ca si Simi, Bruna si Rosa care, cu exceptia lui Simi (pierdut recent cu Parvoviroza), dupa o "croaziera" de citeva luni cu scopul "punerii pe roate" isi va gasi un stapin bun). Am sa pun si poze, dupa ce le prepar. |
Quote:
|
Quote:
vai cat de tare e......scump......muah !!! |
Quote:
|
si nush d c sunt sg dk il cumparai u nu`l iubeai asa de tare???gresesc cumva??? :P ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
.......un:D :D :D ........poza mai jos!!!!!
|
2 Attachment(s)
Am si eu 2 pisici, care desi nu sunt de rasa,sunt febletea mea! Ele sunt Fifi si Tomitza. :grin: In poza e doar Tomy...Fifi fiind mai rusinoasa :oops:
Pe urma mai am si una bucata cutu...un drac pe 4 labe...un labrador pe nume Cioky...evident de la ciocolata. |
6 Attachment(s)
Mi-am permis sa mai pun cateva poze... din vremea cand la mine in curte era un adevarat Zoo, fiindca aveam...5 caini.
Am vrut sa-i pastrez pe toti, dar m-am rezumat doar la Cioky...care face prostii cat pentru inca 100 :-D |
2 Attachment(s)
Un dilau de caine, mai exact catzea. O cheama Cara si e mai mult decat smechera ;)
|
3 Attachment(s)
NU e caine dar se comporta ca un caine:evil: (in tot deauna mi-am dorit un caine dar stand la bloc....spatiu mic..sti voi)asa ca am una bucata pisica pe numele ei MITZI ce se comporta ca un caine(toti tovarasii mei au fost muscati de pisica:twisted:
|
4 Attachment(s)
sa pun si eu niste poze cu "pisik" mea....
It's name is Ares :-) |
4 Attachment(s)
si ameu...:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning