![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
io o scot maine :D .. a ema e abea la inceput .. urmeaza :) ... dar cu timpu .. pana la anu sper sa fac si eu ceva din ea de la 0
|
si eu tot vreo 4 zile mai am, si cu siguranta nu mai umblu cu hyundai-ul, cu toate ca nu prea am frane la tico, iar aripile se cam ating de cauciucuri....pana rezolv totul, o sa am mai multa grija...problema cu apa se rezolva imediat dupa ce am luat masina de la vopsit, deci mai scap de o grija...
chestia e ca e cam greu cu banii; noroc ca m-a sponsorizat mama cu vopseaua, insa restul trebuie sa le fac singur - am ajuns sa dau la vanzare toate statiile si toate boxele, pentru ca nu mi-am achitat integral subwooferele...dar m-am razgandit, mai fac putin greva foamei :lol: pana la urma ce rost are sa mananc azi, ca maine oricum o sa-mi fie din nou foame....nu? |
7 Attachment(s)
azi am fost iar in "studio", unde am mai frecat un pic la bara de spate
maine intra masina in bataia pistolului (de vopsit) poze de azi: |
2 Attachment(s)
PS: i-am luat amortizoare pe spate, pe gaz, Monroe...urmeaza si pe fata aceeasi marca, si mai am in vedere in scurt timp achizitionarea unor discuri de frana Brembo si a unor placute de frana Ferodo..preturile la toate astea ajung la ~9 milioane, la care se mai adauga montajul....sa speram ca va merita investitia :D
|
quick, amortizoare monroe pe fata am si eu si pot sa iti spun ca dupa 30k km nu mai sunt la fel de tari cum erau...cele de pe spate sunt excelente.
|
Quote:
oricum inca n-am renuntat la ideea cu coborarea garzii la sol...vad eu cum fac azi e gata vopseaua, maine o scot de-acolo :peace: si merg cu ea la mecanic pentru racire...si o sa-ncep sa-i montez si o parte din instalatia audio |
quick_5hifter sper ca pana pe data de 26 o sa fie gata masina. Ca atunci se pare ca o sa ajung si eu pe la mare, inca nu e stabilit exact, dar sper sa ajung. Poate facem si noi o mica intalnire la o bere fara alcool :))
|
6 Attachment(s)
Hmmmm..maine o sa aveti ceva poze mai de calitate...
|
7 Attachment(s)
CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta....voi ce ziceti?
|
yupiiiiiiiii de cand astept momentul asta yupiiiiii
gata am motiv sa vin cu tau la constanta, alex vin vin gata, apuca-te de alea ca vin la mare! bravo alex, bine tu.... |
-Robert, ti-am zis care e problema cu alea, sa speram ca se rezolva cat mai repede ;) ; cand vii la mare sa ma anunti si pe mine, sa opresc bani de un JB, ceva :lol: (FARA ALCOOL!)
-luni pun poze si cu bara spate vopsita, poate chiar montata (pragurile nu sunt gata, am ceva de modificat la ele) -instalatia audio mai asteapta cateva zile -azi s-au mai rezolvat cateva dintre problemele de sub capota, dar mai raman cateva...pot circula cu masina, dar in conditii "indecente" (flintstone style :cry: - for driving it, just push it 10 feet...backwards :rolleyes2 and by the way, i can cook IN my radiator, i can boil eggs in my expansion vase...and of course, the cherry on top of the cake: i MUST use an anchor to stop the vehicle :chainsaw: ) -acum realizez ca mi-am luat degeaba amortizoare pe spate, pentru ca subwooferele cu incinte si amplificatoare au pe putin 70 kg :shock: si mai voiam sa antifonez si portbagajul...:sad: -ca estetica, mie imi place cum a iesit masina, si culoarea mi se pare frumoasa si ea....dar cel mai mult mi-as dori sa-mi vad masina prin ochii altora, pentru ca eu sunt subiectiv, evident, deci asta n-o sa se intample niciodata (sa o vad "obiectiv"). in fine...to be continued :lol: |
e grava ma ce iti faci atatea problema :D
|
unu din putinele Tico din ro care arata klumea ..ar fi frumos daca nu iai pun eleron deloc ..si nu ai umpleo cu tot felu de nebunii ..adica sa no incarci prea tare :D ..bafta in continuare!
|
1 Attachment(s)
Cucuuuuuu....bauuuuu
|
prea tare!!! asta da pasiune !! Respect!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning