![]() |
Re: VW Golf IV vs. Opel Astra G vs. Ford Focus
Quote:
Quote:
Dolb: Quote:
|
Chestia cu cojitul volanului la Astra e reala si chiar suparatoare. A inceput si la mine (dupa 4 ani totusi); deocamdata nu ma supara, nu prea se vede, dar o stiu acolo si ma enerveaza. De asemenea, am mai vazut la multe Astre vechi ca s-au rupt portiunile de cauciuc de deasupra butoanelor de claxon. La Golf am vazut panourile de usi cojite.
Oricum, ideea e ca lucrurile astea apar dupa ani de folosinta, ceea ce pana la urma nu e ceva anormal, nu poti sa folosesti un lucru 5 ani si sa fie la fel ca in prima zi. La Focus nu stiu, n-am avut ocazia sa merg cu multe ca sa observ aspectele astea. Oricum, design-ul interiorului Focus-ului nu mi-a placut niciodata (ma refer strict la design). |
stai mai comod in astra g decat in golf???ma refer la pasagerii din dreapta fata spate:D
|
Dreapta fata nu, dar in soate consider bancheta de pe astra g mai comoda. De fapt, e una din cele mai placute banchete de pe masinile non-premium (dupa parerea mea).
|
Quote:
|
Parerea mea e ca VW intotdeauna a avut scaune fata comode.
|
astra
3 persoane in spatele unei astra din '04 numai drum prin oras.... cu treaba, ne-am simtit cam zdruncinati si inghesuiti, nu stiu cum unii pot sa spuna ca este confortabila!
Toate scaunele sunt dure in comparatie cu alte modele ale concurentei! deci... la drum lung... cum sa fie confortabila? Asta este parerea mea! cine nu ma crede sa vina sa testeze scaunele. |
Un scaun mai dur este mai confortabil la drum lung decat unu moale .La Opel Astra nici mie nu mi plac cele din fata insa bancheta este ok .
|
Re: astra
Quote:
Cine-si cumpara Astra pentru o familie compusa din 5 membri e putin dilau. Astra nici macar nu are scaune dure in comparatie cu alti producatori. Si din moment ce un hatchback se vrea si putin sportiv, ar fi fost si culmea sa stai in fotolii. |
Re: astra
Quote:
Astra are 5 locuri, insa e recomandat sa fie folosite maxim 4. La drum lung, astra mi s-a parut putin mai confortabila decat golf ( in golf oboseam rau ) . Parerea mea e ca trebuie sa se inchida topicul, asa cum am mai zis, au aparut golf 5, focus 2, astra h, iar acum au aparut golf 6, si trebuie sa apara si noile focus si astra. Nu mai vad de ce ar trebui sa continuam discutia. |
desi nu sunt fanul masinilor cu peste 100 mii km , aseara am mers cu un golf 4 1.9 sdi cu vreo 188 de mii km..care spre surprinderea mea inca mai misca...desi avea cel mai slab motor din gama...pt mine asta spune multe
|
asa este, topicul trebuie inchis. a reiesit ca astra e masina suprema, bate orice ferrari pana in 500 de cai, asta cu 1.7 dti si usurata masina pana la 200 kg, iar doar din soft scoate 200 de cai pt ca ii face pistonu sa se invarta. la confort nu se paote compara nici cu s-klasse, seria7 sau A8 si e rezistenta precum sunt convingerile lui dolb. eu consider ca ar trebui lumea sa uite de toate celelalte marci de masini atata timp cat exista astra, MASINA SUPREMA!
|
Quote:
|
eu am votat focus. pentru ca am avut placerea de a conduce unul mai multa vreme si chiar mi-a placut, si interior si tot.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning