Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   FUNNY PICTURES (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/632-funny-pictures.html)

Bogdan_16v 08-06-05 15:06

LOL santose, m-am terminat de ras... :lol: :lol: Ce fete le-ai ales... :lol: prea tare...din cate stiu eu un homosexual nu alege corpuri de femei dar ma rog... :lol: va sta bine oricum... :lol:
Ciro...te-ai incadrat in tema actuala a topicului :lol:

Ciro_zel 08-06-05 16:08

1 Attachment(s)
Ma sa-mi cada mie oole daca m-am gandit la ceea ce a fost scris inainte de a baga gif-ul..mie mi s-a parut teribil de amuzant..l-am pus ca semnatura la mine :lol:

Si din acelasi ciclu..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 08-06-05 22:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
LOL santose, m-am terminat de ras... :lol: :lol: Ce fete le-ai ales... :lol: prea tare...din cate stiu eu un homosexual nu alege corpuri de femei dar ma rog... :lol: va sta bine oricum... :lol:
Ciro...te-ai incadrat in tema actuala a topicului :lol:

hihi , ma bucur ca ai ras , asta era si ideea , ii las sa abereze in leg. cu gay ... habar n-au ce vbesc ..
incercau si ei sa se scoata din ... =)) treaba in care i-am bagat :) :lol:

SpeedeR 09-06-05 06:56

1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

habar navem ce vb nu?! :lol: :lol: :lol: bine makar k ai recunoscut...am facut rost si de dovezi :)

ia uite.... un filmulet cu tine de cand erai mic si au trebuit sa iti puna suzeta k sa nu.... stii u...ce iti place tie cel mai mult

Hondarul 09-06-05 10:43

Bah, va sparg daca mai sunteti off-topic... A facut si omul o gluma acolo, el crede ca ne-am suparat dar ne doare la patina, ca de aia am lasat si pozele, gata, noi sa fim sanatoshi. :wink:

baghy83 10-06-05 00:37

1 Attachment(s)
de peste prut

Michael 10-06-05 07:47

muahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

chiar as manca o piţa

sil4tuning 12-06-05 05:47

2 Attachment(s)
poze preluate de pe 220.ro

EvLSant0S 14-06-05 00:02

2 Attachment(s)
I find this pics real funny =))
moderatorul este rugat sa nu mai stearga poza .... cu masina in boscheti , chiar e haioasa => ontopic ...
;)

road_menace 14-06-05 08:42

si ce e haios in poza aia?
in afara faptului ca e olteanca lu` Speeder, ce te-a facut sa razi?

EvLSant0S 14-06-05 13:07

mda , hai lasa-ma ...
mai arata-mi tu mie parcare asa =))
arata-mi om pe lumea asta care sa fi parcat ca ...
misto e motivul : \"Ca sa stea la umbra\" ...

lowrider 14-06-05 13:29

1 Attachment(s)
:mrgreen:

shadowro 14-06-05 13:31

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alexutzu 14-06-05 15:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
misto e motivul : \"Ca sa stea la umbra\" ...

degeaba zici, mie mi se pare un motiv FOARTE BUN :lol:

ps: chiar vorbesc serios

SpeedeR 15-06-05 14:49

1 Attachment(s)
si nici nu e trucata poza :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:24.

- Copyright 2026 4Tuning