![]() |
Re: CLUB Fiat COUPE !!!
Sincer nu am mai intalnit problema ca a ta si nu prea iti pot da o solutie ci doar sa incerci sa le iei prin eliminare dar daca nu e o problema de mecanica atunci e clar ca e ceva pe electric.
Daca o rezolvi sa ne spui si noua ce a fost pana la urma. |
are cineva piese pentru fiat coupe si e din constanta,sau stie unde as putea gasi???
|
ce piese ?
|
bobina
|
daca este o bobina de inductie pentru 2 cilindrii, se poate cumpara cam de la orice magazin de piese auto cu aproximativ 160ron (Beru) si in jur de 110ron (Champion). Am eu una Champion daca te intereseaza.
|
cam ce motoare si din ce ani sunt euro2 pe coupe? ma refer in special la cele de prin 94-95. 2.0turbo sunt euro2, sau ies euro1? la fel sunt curios si pt 1.8 sau 2.0 aspirat. astept raspunsuri de la cine a inmatriculat recent vreun coupe.. sau macar cei care le aveti inmatriculate deja dar fabricate prin 94-95 ce euro aveti?
multumesc :). |
eu mi-am inscris in noiembrie anul trecut Coupe-ul si a fost trecut ca Euro 1. Motorul este 2.0L Turbo si masina din '94. Nu stiu daca din cauza noxelor sau ca asa are Rar-ul motorul trecut in baza lor de date.
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Uitati poze cu piesele care le mai am pentru fiat coupe...
Cei interesat ma pot cauta pe id yooopetre |
sal asi vrea sa imi achizitzionez si eu un fiat coupe,imi putetzi da niste variante, ceva . . .site-uri,orice;)
|
|
|
pai cautare placuta....singurul incovenient pentru cumpararea unui Coupe din afara e ca platesti foarte mult la taxa de inmatriculare si vei pierde mult timp sa-l inmatriculezi si la cumpararea din tara nu stiu daca le gasesti intr-o stare lafel de buna ca cele din afara. Trebuie doar sa cauti ce model/motorizare iti convine/vrei. Presupun ca le stii :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning